Čačak Ovčarsko Kablarska Klisura Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete Popust od 44% na Jednodnevni Izlet - Čačak, Ovčarsko Kablarska Klisura autobusom 2015. godine!

Čačak Ovčarsko Kablarska Klisura Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 24.10.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
CACAK - OVCARSKO - KABLARSKA KLISURA
24.10.2015

Cena aranzmana: 2590 dinara
Cena aranzmana uz autentik kupon: 1450 dinara


Cacak je grad na reci Zapadnoj Moravi, okruzen planinama Jelicom, Ovcarem, Kablarom I Vujinom.Na ibarskoj je magistrali 144 km od Beograda. Kada se krene ka ovom kraju, svakako se mora videti urbano jezgro grada Cacak. Na mestu danasnjeg, postojalo je naselje I u rimsko vreme, o cemu svedoce ostaci rimskih termi I spomenici Jupiteru. U okviru cacanske opstine otkrivene su I brojne villaerusticae, poljoprivredna imanja, takodje iz rimskog doba. Konak Jovana Obrenovica u Cacku …

U Ovcarskoj-kablarskoj klisuri,kroz koji se probija Zapadna Morava, na na desetak kilometara od centra Cacka, postoji 10 pravoslavnih manastira I dva sveta mesta. Sa velikom sigurnoscu moze se reci da su podignuti 14.veka, u vreme dolaska monaha isihasta u Srbiju. U narodu se ova oblast naziva Srpskom svetom gorom. Danas zive manastiri-Vavedenje, Vaznesenje, Preobrazenje, Sretenje, Sveta trojica na desnoj,kao I Blagovestenje, Ilinje, Jovanje Uspenje, Nikolje, na levoj obali Morave.

Program putovanja:

Polazak sa parkinga preko puta OTC Buvljak, na Novom Beogradu u 08:00h, voznja sa usputnim zadrzavanjem radi odmora.Dolazak u Ovcarsko-kablarsku klisuru poseta manastira Blagovestenje, zatim poseta manastiru Nikolje I Vavedenje. Dolazak u Cacak, razgledanje grada u pratnji vodica ( oko sat I po vremena ) Nakon toga, slobodno vreme za uzivanje I setnju. U vecernjim casovima povratak za Beograd.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija