Šarganska Osmica Drvengrad Višegrad Andrićgrad Septembar Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete Popust od 30% na Jednodnevni Izlet - Šarganska osmica – Drvengrad - Višegrad, Andrićgrad autobusom 2015. godine!

Šarganska Osmica Drvengrad Višegrad Andrićgrad Septembar Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 03.10.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
Šarganska osmica – Drvengrad - Višegrad (Andrićgrad) Jednodnevni izlet - autobusom
19.09.2015.
03.10.2015.

CENA ARANŽMANA: 20 €
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 14 €


Šarganska osmica bila je žila kucavica i veza Evrope sa Jadranskim morem. Od Beograda do Dubrovnika, uskokolosecnom prugom od 760 mm, od 1925. do 1974. godine kroz tunele, preko mostova i kroz planinske useke saobracao je cuveni voz "Cira" ostavljajuci za sobom prepoznatljivi miris dima parne lokomotive. Deo ove pruge na relaciji od stanice Šargan Vitasi do Mokre Gore, koji predstavlja jedinstveno graditeljsko delo, obnovljen je i nadaleko cuvenom Šarganskom "osmicom" ponovo odjekuje klaparanje vagona i veseli žamor turista u vozu "Nostalgija". Od Mokre Gore do stanice Šargan Vitasi proci cete kroz 22 tunela, preko pet mostova, 4 stanice – Mokra Gora, Jatare, Golubici, Šargan Vitasi, savladati visinsku razliku od 300 metara i sve to na ukupnoj razdaljini od 15.500 metara. Za vreme vaše vožnje imacete priliku da sa nekog od pet vidikovaca sagledate bogatstvo i lepote prirode ovoga kraja..
Drvengrad (nem. Kustendorf) je etno-selo u Srbiji kod Mokre Gore. Izgraden na brdu Mecavnik po zamisli filmskog reditelja Emira Kusturice. Za izgradnju Drvengrada korišcene su autenticne brvnare ovog podrucja. U centralnom delu sela je trg poplocan secenim drvenim pragovima i opkoljen brvnarama. U svakoj od kuca nalaze se sadržaji karakteristicni za grad: hotel Mecavnik, galerija slika „Kapor“, biblioteka „Meša Selimovic“, bioskop „Stenli Kjubik“, prodavnica suvenira „Aska“, poslasticarnica „Kod Corkana“ i sportski centar „Prokleta avlija“. U okviru sportskog centra je zatvoreni bazen „Milorad Cavic“, teretana, sauna, bilijar, podzemna sportska hala i konferencijska sala. Strucni žiri briselske Fondacije za arhitekturu Filip Rotije je ovo Kusturicino graditeljstvo proglasio najboljim arhitektonskim ostvarenjem u protekle tri godine u Evropi.
Drvengrad je dobio status grad-hotel (kao Sveti Stefan u Crnoj Gori) sa cetiri zvezdice. Iako je selo malo, Kusturica je uredio i oznacio ulice u selu koje su dobile imena po poznatim licnostima kulture i nauke. Glavna ulica nosi naziv Ive Andrica, a pored toga postoje ulice Ernesta Ce Gevare, Dijega Maradone, Matije Beckovica,  Miodraga Petrovica Ckalje, Novaka Ðokovica...
Andricgrad je kompleks koji se gradi u Višegradu po ideji cuvenog režisera Emira Kusturice, a predstavlja neku vrstu istorijske rekonstrukcije kamenog grada. Nalazi se na ušcu reka Drine i Rzav. Ima 50ak objekata. Ulica Mlade Bosne je glavna ulica u Andricgradu. U Andricgradu posebno treba istaci naucnu insituciju, Institut Ive Andrica, zatim Akademiju lepih umetnosti, renesansno pozorište sa 300 mesta, multipleks bioskop sa 3 sale, novu zgradu opštinske administracije. Centralnim trgom Andricgrada dominira velika statua Ive Andrica, u cijoj se pozadini nalazi još jedan veliki trg sa crkvom posvecenom caru Lazaru..

Program putovanja:
Vreme polaska u 05:30 parking Otvorenog tržnog centra Buvljak na Novom Beogradu. Dolazak oko 11:00 i obilazak etno sela Drvengrad, koje se nalazi na uzvišenju Mecavnik, (cena ulaznice nije ukljucena u cenu aranžmana). Nakon razgledanja i kraceg odmora nastavak puta za Mokru Goru. Dolazak na Mokru Goru. Obilazak Mokre Gore. Vožnja "cirom" u 13,30. (fakultativno - ne ulazi u cenu). U 15,30 nastavak puta za Višegrad.
Obilazak Višegrada i cuvenog mosta "na Drini cuprija" i Andricgrada – Kamengrada.  U 19:00 polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim satima.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija