Venecija Verona Trst Dvorac Miramare Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 34% na Putovanje za Veneciju sa posetom Veroni, Trstu, Dvorcu Miramare autobusom 5 dana 2 noći, Oktobra 2015. godine!

Venecija Verona Trst Dvorac Miramare Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 08.10.2015.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
VENECIJA SA POSETOM VERONI – TRSTU – DVORCU MIRAMARE

5 DANA / 2 NOCENJA
08.10. – 12.10.2015.

CENA ARANŽMANA: 113 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 75 EUR


Venecija je cedesna i jedinstvena-nedostižni original za gradove širom sveta koji samo podsecaju na nju, ali se sa njom s ponosom porede. jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgradena u V veku u prostranoj laguni, na ušcu reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO. Vratite se u srednjovekovnu Veneciju kada su se ljudi provodili na karnevalima i balovima pod maskama. Tada je sve bilo dozvoljeno, osim jednog - da se skine maska i otkrije identitet nosioca...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvljaka na Novom Beogradu  u  17:30h, nocna vožnja preko Hrvatske, Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. Dan VENECIJA  – LIDO DI JESOLO
Dolazak u luku Punta Sabioni oko 8h i vožnja brodom do VENECIJE. Po dolasku u Veneciju pesacka tura  sa vodicem u trajanju od oko sat i po vremena: most Uzdaha, Duždeva palata, stubovi zaštitnici grada, crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto, crkva Santa Maria della Salute.  Nakon obilaska sa vodicem  slobodno vreme za  individualne aktivosti . Oko  17h povratak za luku Punta Sabioni i Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. Dan LIDO DI JESOLO - VERONA
Dorucak. Oko 9h nakon dorucka mogucnost  fakultativnog organizovanja izleta u  Veronu, grad najslavnijih ljubavnika na svetu: Arena, trgovi Bra i Erbe, Danteov gospodski trg, Santa Maria Antika, grobnica Skalideri, Romeova i Julijina kuca. Dolazak u Veronu  oko 11h. Obilazak  grada sa vodicem u trajanju od oko sat i po vremena. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Verone oko 17h. Dolazak u Lido u vecernjim casovima. Nocenje.

4. Dan PALMANOVA – DVORAC MIRAMARE – TRST -  BEOGRAD
Dorucak. Napuštanje hotela. Polazak za Srbiju. Odlazak do tržnog centra Palmanova Outlet village. Slobodno vreme za šoping i  šetnju u trajanju od 3 sata. Nakon toga oko 13.30h  nastavak putovanja za Trst. Fakultativno mogucnost svracanja  u cuveni dvorac Miramare  sa koga se pruža predivan pogled na Tršcanski zaliv. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje preelpih vrtova u trajanju od sat i po. Oko 16.30h nastavak putovanja do Trsta. Panoramsko razgledanje grada sa vodicem i nakon toga slobodno vreme do 20h kada je planiran povratak za Beograd. Nocna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti na granicama.

5.DAN
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima oko 7h u zavisnosti od zadrzavanja na granicnim prelazima .
( Kraj usluga )
 
ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz  udobnim turistickim autobusom, sa kompletnom opremom;
2 nocenja sa doruckom u Lido di Jesolu ili okolini u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (dorucak kontinentalni-samoposluživanje);
usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
individualne troškove;
doplata za 1/1 sobu minimum  +50%  - na upit;
medjunarodno putno zdravstveno osiguranje;
vožnju brodom do Venecije – 15€;
poseta Veroni - 20€.
poseta dvorcu Miramare - 10€ (ulaz u sam dvorac je moguc individualno, ulaznica nije ukljucena u cenu)

FAKULTATIVNI IZLETI:
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 30 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slucaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

NACIN PLACANJA:
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 15 dana pre putovanja
platnim karticama ( Visa, Master)
kreditnim karticama BANCA INTESA do 6 mesecnih rata

NAPOMENA:
• Proveriti 1 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
• Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije .
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak...) .
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 50, A U  SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.
MINIMALAN BR. PUTNIKA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 10 OSOBA.

cenovnik br. 1 od 15.06.2015. godine
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA OTGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija