Venecija Bez Noćenja Avgust Septembar Oktobar Novembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 100 dinara ostvarujete popust od 34% na Putovanje za Veneciju bez noćenja autobusom Avgust, Septembar, Oktobar ili Novembar 2015. godine!


Venecija Bez Noćenja Avgust Septembar Oktobar Novembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
34 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 20.11.2015.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
VENECIJA – JEDNODNEVNI IZLET
Autobuski prevoz

Termin putovanja:
28.08.
18.09.
16.10.
20.11.

Cena aranzmana: 35 eur
Cena aranzmana uz autentik kupon: 23 eur


PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan BEOGRAD - PUNTO SABBIONE
Sastanak grupe oko 17:30h na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. “Buvljak”). Polazak grupe u oko 18h. Nocna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraca usputna zadržavanja radi odmora i granicnih formalnosti.

2. dan PUNTO SABBIONE - VENECIJA
Dolazak u luku Punto Sabbione u jutarnjim casovima, oko 8h. Fakultativna vožnja brodom do Venecije - bivše Mletacke Republike koja sa svojih 118 ostrva, 400 mostova i cuvenim kanalom Grande dominira Jadranom. Razgledanje Venecije u pratnji strucnog vodica…Piazza San Marco, Duždeva palata, Campanila, cuveni most Rialto… Slobodno vreme za uživanje u carima Venecije…Oko 16:30 povratak u Punto Sabbione, i u 17h polazak za jedan od tržnih centara Novento ili Palma Nova (u zavisnosti od vremena i dogovora na licu mesta). Oko 20h polazak za Srbiju. Nocna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku ka Italiji uz kraca usputna zadržavanja radi odmora i granicnih formalnosti.

3. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

Napomena:      Sva navedena vremena su podložna promenama.

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD).
Usluge vodica i pratioca grupe
Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Obavezno medunarodno putno zdravstveno osiguranje
Individualne troškove putnika
povratnu kartu za brod do Venecije – 15 eur

NACIN PLACANJA:
Gotovinski uplatom 30% aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja.
platnim karticama ( Visa, Master)

NAPOMENE:

• Proveriti 1 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
• Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije .
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak...) .
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 50, A U  SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.

MINIMALAN BR. PUTNIKA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 25 OSOBA

cenovnik br. 1 od 20.06.2015. godine

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija