Piza Montekatina Cinque Terre Firenca Septembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 34% na Putovanje za - Piza Montekatina Cinque Terre Firenca 5 dana 2 noći autobusom Septembra 2015. godine!

Piza Montekatina Cinque Terre Firenca Septembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
31 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 10.09.2015.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
CINQUE TERRE
autobuski prevoz
Termin polaska: 10.09.2015

CENA ARANŽMANA: 149 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 99 EUR


1. dan, BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa parkinga kod buvlje pijace  u 18.00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja carinskih formalnosti.

2. dan, PISA - MONTEKATINI
Dolazak u Pizu, obilazak i razgledanje grada: Piazza dei Miracoli, Duomo, Batistero, Camposanto, Torre Pendente, Piazza dei Cavalieri. Nakon razgledanja odlazak do banje Montekatini, smeštaj u hotel, Nocenje.

3. dan, NACIONALNI PARK CINQUE TERRE
Dorucak, napuštanje hotela, polazak na celodnevni fakultativni izlet kroz Nacionalni park Cinque terre, slikovita sela Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore deo su ovog nacionalnog parka. Autobusom dolazimo do mesta la Spezia gde se ukrcavamo na voz, koji nas vozi kroz caroban pejzaž do mesta Riomaggiore, tipicnog ligurskog gradica, nastavljamo pešice poznatom stazom Via dell amore, Put ljubavi, uživajuci u pogledu na slikovitu obalu nacionalnog parka sa specificnim terasastim vinogradima / ukoliko vremenske prilike to dozvoljavaju/. Dolazimo do gradica Manarole smeštenog na samoj litici. Kratka pauza za osveženje. Nakon osveženja ukrcavamo se na voz i vozimo se do gradica Monterosso al Mare, koje je najvece od svih 5 mesta u nacionalnom parku. Slobodno vreme za individualno razgledanje.Povratak u la Speziu. Slobodno vreme ili fakultativno vožnja brodicem do slikovitog mesta Portovenere - jedno od najromanticnijih gradica na ligurijskoj obali, a nosi naziv po Veneri - boginji ljubavi. Slobodno vreme.Odlazak u hotel. Nocenje.

4. dan, FIRENCA
Dorucak.Napuštanje hotela.Fakultativno: IZLET DO FIRENCE Katedrala Santa Maria del Fiore – simbol Firence sa cuvenom kupolom, koju je projektovao Bruneleski, Santa Maria Novela, Krstionica, Piazza Della Signoria na kojoj se nalazi cuveni Palazzo Vecchio sa kopijom Mikelandelovog Davida, Galerija Uffizi (nije predvidjena grupna poseta), koja sadrži najznacajniju zbirku italijanskog renesansnog slikarstva na svetu, zatim obilazak cuvenog Ponte Vecchio, palate Piti…Slobodno vreme za individualno razgledanje. Povratak u Montekantini po putnike koji nisu išli na izlet. Nastavak putovanja  za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Nocna voznja sa kracim usputnim zadrzavanjima radi obavljanja pasoških i carinskih formalnosti.

5. dan, BEOGRAD
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)
smeštaj u hotelu  3* u 1/2 ili 1/3  sobama, na bazi dva nocenja sa doruckom
usluge vodica pratioca za vreme trajanja aranžmana
troškove organizacije putovanja.

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:
individualne troškove putnika
fakultativne obilaske
medunarodno zdravstveno osiguranje
obavezna boravišna taksa u Montekantiniju – 1 eur po osobi po noci (placa se  na recepciji hotela)

USLOVI  I NACIN PLACANJA:
30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije  10 dana pre  pocetka putovanja
platnim karticama (visa,master,maesto, dina) do polaska
kreditnim karticama BANCE INTESA  do 6 mesecnih rata bez kamate

FAKULTATIVNI PROGRAM:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika - a u slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate.
Cinque Terre 30€ - cena izleta ukljucuje prevoz  autobusom, prevoz lokalnim vozom izmedju naselja u okviru Nacionalnog parka
Fakultativni izlet Firenca - 25€

U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih
putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza
putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Aranzman je radjen na bazi  60 plateznih osoba

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 45, A SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT. AGENCIJA FALCON NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
CENOVNIK BR. 1 OD 20.06.2015 GODINE

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija