Budimpešta 2 Noćenja Septembar Oktobar Novembar Decembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 150 dinara ostvarujete popust od 33% na Putovanje za Budimpeštu 2 noći autobusom Septembar, Oktobar, Novembar ili decembar 2015. godine!

Budimpešta 2 Noćenja Septembar Oktobar Novembar Decembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 10.12.2015.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
BUDIMPEŠTA 2 NOĆENJA

POLASCI:
17.09.
29.10.
26.11.
10.12.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 75 €
CENA ARANŽMANA PO OSOBI UZ AUTENTIK KUPON: 50 €


Budimpešta, poznata kao „kraljica Dunava“, jedan je od najlepših gradova srednje Evrope.
Nastala je spajanjem dva grada, Budima i Pešte..Prilikom posete Budimpešti ne propustite šetnju Vaci ulicom u centru grada, a potom predite lancanim mostom do Budima i popnite se na tvrdavu. Trg heroja omiljena je destinacija brojnih turista, a u njegovoj blizini nalazi se i Muzej moderne umetnosti. Obavezno posetite i srpsku ambasadu, u kojoj je živeo i Jovan Ducic dok je službovao u Pešti. Na samoj obali Dunava nalazi se zgrada Parlamenta, grandiozno zdanje sa crvenim kupolama i belim, kamenim, mrežastim ukrasima.

PROGRAM PUTOVANJA:    

1.DAN  BEOGRAD/NOVI SAD – BUDIMPEŠTA
Polazak je planiran oko 23h iz Beograda sa parking preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu U slucaju dovoljnog broja prijavljenih putnika nastavak puta za Novi Sad ,skupljanje putnika na parking kod Lokomotive Vožnja sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Nocna vožnja.

2.DAN  BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu oko 7h. Panoramsko razgledanje grada uz pratnju strucnog vodica (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lancani most Secenji, Ribarski bastioni, crkva Sv. Mateje, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci). Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti. U popodnevnim casovima smeštanje u hotel. Slobodno vreme.). Nocenje.

3.DAN  BUDIMPEŠTA
Dorucak. Slobodno vreme ili  fakultativno mogucnost odlaska na izlet u Tropikarijum koji se nalazi u okviru tržnog centra Campona  gde je na veoma zanimljiv nacin prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. U vecernjim satima, mogucnost organizovanja fakultativnog izleta - vožnja brodom (jednocasovno krstarenje Dunavom).Nocenje

4.DAN  BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA - BUDIMPEŠTA
Dorucak. Nakon dorucka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Budimpešti do polaska za Srbiju ili mogucnost organizovanja fakultativnog izleta za Sent Andreju, živopisno mestašce nadomak Budimpešte, nekada naseljeno pretežno Srbima a danas prepuno uspomena. Obidite Trg V.Karadžica, Požarevacku crkvu, kucu Jakova Ignjatovica, Grcku crkvu, muzej Srpske pravoslavne crkve, Beogradsku crkvu, krst Kneza Lazara, galerije, suvenirnice, muzej marcipana i srpsku kafanu. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme. Polazak  za Srbiju oko 20h.

5. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima (oko 2h) Kraj usluga.

ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz autobusom turisticke klase (AUDIO.VIDEO,AC)
2 nocenja sa doruckom u hotelu 3* (NAP,BERLIN,LUCKY)
panoramsko razgledanje Budimpešte
obilaske prema programu
troškove organizacije i realizacije programa

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
troškove medunarodnog zdravstvenog putnog osiguranja

fakultativne izlete:
KRSTARENJE DUNAVOM 12 EUR
TROPIKARIJUM 15 EUR
SENT ANDREJA 10 EUR
VECERA U CARDI 25 EUR
individualne troškove

VAŽNE  NAPOMENE:  
NAVEDENA VREMENA SU PODLOŽNA PROMENAMA USLED NEPREDVIDLJIVIH OKOLNOSTI NA PUTU.TACNO VREME POLASKA CE BITI POTVRÐENO OD STRANE AGENCIJE DAN PRED PUT, A OSTALA VREMENA NA SAMIM DESTINACIJAMA PUTNICI CE IMATI OD STRANE VODICA NA KONKRETNOM PUTOVANJU.
POLAZAK IZ NOVOG SADA SAMO U SLUCAJU MINIMALNOG BR. PUTNIKA – 25 OSOBA

USLOVI PLACANJA:
Cene su izražene u eurima, placanje iskljucivo u dinarma po gornjem prodajnom kursu Komercijalne banke
Gotovinski 
Platnim karticama (visa,master,maesto, dina)
Uplaceni iznos ne podleže promeni usled promene kursa € / din
Mogucnost placanja kreditnim karticama banke Intesa I Komercijalne banke do 6 rata bez kamate
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 60, A SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT. AGENCIJA FALCON NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
CENOVNIK BR. 1 OD 18.08.2015 GODINE

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija