Beč Oktobar Novembar Decembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 34% na Putovanje za Beč 5 dana 2 noći autobusom Oktobar, Novembar ili Decembar 2015. godine!

Beč Oktobar Novembar Decembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 10.12.2015.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
BEC 5 DANA / 2 NOCENJA AUTOBUS

01.10.-05.10.
22.10.-26.10.
19.11.-23.11.
10.12.-14.12

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 134€
CENA ARANŽMANA PO OSOBI UZ AUTENTIK KUPON: 89€


BEC – centar mocne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, cuvenim poslasticarnicama, kafanama i pivnicama, cuvenim tockom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošcu i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

Program putovanja:

1.dan (cetvrtak) Beograd- Bec
Polazak iz Beograda sa parkinga U BLOKU 42 preko puta buvljaka oko  22.00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak oko 23h sa parkinga ispred Lokomotive. Nocna vožnja preko Madarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan (petak) Bec – Dunavski toranj
Panoramsko razgledanje uzeg centra  grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Vecnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija Nakon toga fakultativno mogucnost odlaska na Dunavski toranj i uzivanje u prelepoj panorami  Beca uz cuvenu  becku kafu i saher tortu. Slobodno vreme u gradu  za šoping i šetnju. Smeštaj grupe u hotel u  popodnevnim satima. Slobodno vreme. Nocenje.

3.dan (subota) Bec - Pandorf
Dorucak. Slobodno vreme za individualnu  setnju i razgledanje grada. Fakultativno mogucnost odlaska u tržni centar Pandorf, Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, ženske, muške i mode za decu, sportske obuce itd. Slobodno vreme za setnju i šoping. Povratak u Bec u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Nocenje.

4.dan (nedelja) Bec – Šenbrun –Bratislava - BEOGRAD
Dorucak. Slobodno vreme ili mogucnost odlaska na fakultativne izlete: poseta dvorcu Šenbrun, bivša letnja rezidencija Habsgurgovaca izgradena u 17 veku, predstavlja najvecu turisticku atrakciju Beca i Austrije. Sadrži preko 1400 prostorija, a oko dvora se nalazi jedan od najlepših parkova Evrope, botanicka bašta, muzej kocija. U sklopu Šenbruna nalazi se i najstariji zoološki vrt Evrope završen 1752. godine. Slobodno vreme za šetnju i obilazak. Nakon toga slobodno vreme u gradu ili fakultativno mogucnost odlaska sa vodicem u Bratislavu. Panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrdave ( Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovic, Plava crkva…) Slobodno vreme sa setnju i razgledanje. Povratak u Bec u kasnim popodnevnim satima. Polazak iz Beca za Beograd oko 20h.Nocna vožnja preko Madjarske sa usputnim zadrzavanjima radi odmora.

5.dan (ponedeljak) Beograd
Dolazak  u Beograd  u jutarnjim satima. (Kraj usluge).

USLOVI PLACANJA:
Gotovinski-uplata avansa od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 10 dana pre pocetka aranžmana po prodajnom kursu Komercijalne  banke na dan uplate
Platnim karticama (visa,master,maesto, dina) do polaska
Kreditnim karticama do 6 mesecnih rata bez kamate
Uplaceni iznos ne podleže promeni usled promene kursa € / din

ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video oprema, A/C) na relaciji prema programu putovanja,
smeštaj u hotelima 4* Austria Trend Hotels Bosei 4* ili  Event hotel  Piramidee 4* u  1/2 i 1/3 sobama (svaka soba sa sopstvenim TWC),
1/1 soba uz doplatu min 50% na upit
usluge vodica – pratioca prema programu,
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Medunarodno zdravstveno putno osiguranje
Fakultativni izleti
Individualne troškove putnika
Ulaznice za muzeje i druge turisticke objekte

NAPOMENE:
ZA ULAZAK PO PUTNIKE U  NOVI SAD  JE POTREBAN MINIMUM OD 10 PRIJAVLJENIH.
PUTNICI CE BITI OBAVEŠTENI 2 DANA PRED PUT O TACNOJ SATNICI POLASKA AUTOBUSA I OSTALIM DETALJIMA
 
FAKULTATIVNI PROGRAM:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate.
DVORAC ŠENBRUN – IMPERIAL TOUR ( 25 SOBA)- 20€
- VELIKA TURA (40 SOBA)  - 25€
POSETA DUNAVSKOM TORNJU - 10€
PANDORF - 10€
POSETA BRATISLAVI - 15€
PUTNICI KOJI NE ZELE DA ULAZE U DVORAC  SENBRUN MOGU UZ DOPLATU OD 10€ DA SE PREVEZU SA GRUPOM DO SENBRUNA I POSETE PRELEPE VRTOVE KOJIM JE DVORAC OKRUZEN

 U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih
putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza
putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Aranzman je radjen na 60 plateznih osoba

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 45, A SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT. AGENCIJA FALCON NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
CENOVNIK BR. 2 OD 15.08.2015 GODINE
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija