Provansa Nica Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 300 dinara ostvarujete popust od 35% na Putovanje - Provansa Nica Eks An Provans Marseille Luberon Avinjon Nim Arl Oktobra 2015. godine autobusom 6 dana 3 noćenja!

Provansa Nica Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 21.10.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
PROVANSA
MENTON - NICA - AIX EN PROVENCE - AVIGNON-ST.REMY - ARLES - MARSEILLE

21.10.2015 - 26.10.2015
AUTOBUSOM 6 DANA / 3 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA 229 EURA
CENA ARANZMANA UZ AUTENTIK KUPON 149 EURA


Otisnimo se u bajkovito zaledje francuske rivijere, uzivajmo u nepreglednim poljima lavande, vinograda i suncokreta, nadjimo se u mestima - u kojima vreme kao da je stalo - sa bogatim kulturno-istorijskim nasledjem jos od antike, koracajmo stazama Van Goga i Sezana koji su bas u Provansi otkrili predele koji su ih najvise inspirisali i, uz zvuke morskih talasa, u glavnom gradu francuske rivijere uzivajuci u njegovoj multietnickoj atmosferi....krenimo zajedno na jos jedno Etino putovanje, koje zauvek ostaje u srcu i dusi...
Program putovanja:

1. DAN – BEOGRAD Polazak sa parkinga  preko puta  OTC “Buvljak” u bloku 42 na Novom Beogradu u 17:00h.Skup u 16:30h. Nocna voznja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadrzavanjima radi odmora.

2.DAN-NICA - U podnevnim casovima dolazak u Nicu.Smestaj u hotel. Posle odmora   razgledanje grada sa vodicem: Promenade des Anglais, Place Masséna, Palais du gouverment,  Chateau.., setnja slikovitim ulicama grada s mnogobrojnim tipicnim lokalima i zivopisnom pijacom cveca....Slobodno vreme. NOCENJE.

3. DAN - NICE – MENTON-AIX EN PROVENCE –Dorucak.Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Menton. Obilazak zivopisnog Mentona –grada u srcu limunovih basta. Mondenski  centar  na Francuskoj Rivijeri koga zovu “La perle de la France” – “Biser Francuske”.  Obilazak: starog grada sa izuzetnim mediteranskim sarmom, prelepa marina, autenticne pjacete... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Nicu i nastavak puta za  Aix En Provence.Dolazak u popodnevim casovima.Smestaj u hotel.Obilazak nezvanicno najlepseg  grada Provanse , njegovu nekadasnju prestonicu i rodno mesto cuvenog slikara Pola Sezana. Obilazak starog dela grada koji svojom atmosferom vraca na prohujale vekove i koji svojom lepotom opija ( brojne fontane, setaliste Mirabo, Trg Albertas, Gradska kuca, katedrala Sv. Spasitelja ...NOCENJE.

4. DAN - AIX EN PROVENCE- AVIGNON- LUBERON – MUZEJ LAVANDE – ST.REMY – ARLES
Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet “DUŠA PROVANSE ” ka najpoznatijim provansalskim mestima: Avinjonu-gradu “papa”,  visoravni Luberon – “srcu Provanse”, Muzeju Lavande, , St.Remy i Arlu. Povratak u hotel. NOCENJE.
Izlet “DUŠA PROVANSE” obuhvata voznju bajkovito zivopisnim predelima Provanse i posetu mestima, koja se nikada ne zaboravljaju.Poseta LUBERONU i bajkovitim srednjevekovnim provansalskim selima  u srcu stare Provanse i opciona poseta MUZEJU LAVANDE. Polja  lavande su prva asocijacija na Provansu, jer lavanda je odraz duse regije. AVINJON je danas glavni grad Provanse sa starim gradskim jezgrom; u proslosti, Avinjon je tokom perioda 14. veka bio i sediste papa, zahvaljujuci cemu gradom dominira mocna Papska palata gotickog stila…. Nastavak do ST.REMY-a gradica u kome se rodio prorok Nostradamus i u kome je Van Gog stvorio 143 slike ukljucujuci “maslinjak”.Obilazak njegove kuce….ARLES se takodje moze pohvaliti i bogatom rimskom bastinom; ostaci rimskog cirkusa i arene iz Arla na UNESCO-voj su  listi Svetske bastine. Arl cuva i dusu srednjevekovne Provanse, koja je privukla i Vinsenta Van Goga, koji je tokom boravka u ovom gradu naslikao svoju mozda najpoznatiju sliku “Suncokreti”.

5.DAN - AIX EN PROVENCE-MARSEILLE Dorucak.Napustanje hotela.Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet do Marseilla najvece luke Mediterana . Nakon obilaska glavne gradske arterije u starom delu grada Canebière, na kojoj je 1934. ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar I Karadjordjevic, i zone Stare luke Le Vieux Port u samom istorijskom centru, sa tvrdjavama Svetog Nikole  I Sv. Jovana.Slobodno vreme.Nastavak putovanja ka Srbiji.

6.DAN BEOGRAD - Dolazak u poslepodnevnim casovima.Kraj putovanja?

- placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan placanja

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a

ARANZMAN OBUHVATA:

Prevoz komfornim turistickim autobusom (tv,dvd,klima) po programu  putovanja.
Obilaske, prema programu ( ,Nica,Aix En Provence)
Smestaj u dvokrevetnim sobama na bazi 1 nocenja sa doruckom u Nici (ili okolini) i 2 nocenja u regiji Provanse (Aix En Provence) u nekom od hotela iz lanca Ibis budzet-a Premiere Classe, F1 ili slicnog, kategorije 2* 3*. Sve sobe 1/2, 1/2+1 su standardne dvokrevetne,sa kupatilom,tv. Dorucak je kontinentalni (slatki dorucak).Tacno ime hotela bice saopsteno najkasnije 5 dana pre polaska.
Usluge predstavnika agencije/vodica,
Troskove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Medjunarodno zdravstveno osiguranje
Individualne troskove putnika,
Doplatu za 1/1 sobu 70 eura( iskljucivo na upit ),
Eventualnu turisticku taksu koja se placa na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa komunalne vlasti u Provansi je nisu uvele; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede turisticka taksa, putnici ce pre polaska o tome biti obavesteni, kao i o tacnom iznosu koji se na to ime placa recepciji hotela.

Fakultativnii izleti:

MENTON- 15 eura odrasli/10 eura deca 2-12 god.
MARSEILLE - 20  eura odrasli/ 10 eura deca 2-12 god.

“DUŠA PROVANSE”: LUBERON, AVINJON, ST.REMY I ARLES”- 35eura odrasli/  25 eura deca 2 – 12 god.( minimum 30 prijavljenih putnika )
AKO SE UZME CEO PAKET OSTVARUJE SE POPUST OD 10 EURA. 

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranzman je radjen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.  Cenovnik br. 1 od 03.09.2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija