Topola Oplenac Aranđelovac Izlet Septembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 47% za Jednodnevni Izlet Topola Oplenac Aranđelovac Septembar 2015.-te godine!

Topola Oplenac Aranđelovac Izlet Septembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 27.09.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
TOPOLA - OPLENAC - ARANĐELOVAC
Jednodnevni izlet autobusom
27.09.2015.

CENA ARANŽMANA UMESTO: 1.900,00 DINARA
CENA UZ AUTENTIK KUPON : 1.000,00 DINARA
 
Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga Otvorenog tržnog centra (Buvljak) u 08.00 časova. Dolazak i razgledanje Topole i Oplenca, slikovitih predela sa beskrajno lepim dolinama u srcu Srbije koje su nekada bila odmaralište i mesto gde su sahranjeni srpski kraljevi iz dinastije Karađorđevića. Rodonačelnik Karađorđevića je bio Vožd Karađorđe Petrović, vođa prvog srpskog ustanka protiv Turaka 1804.g. Topola je u to vreme bila političko i administrativno središte Srbije a tada je podignut i utvrđen. U Konaku sa kulom posetićemo muzej u kojem se čuvaju Voždove lične stvari i oružje iz tog vremena a posetićemo spomen školu, fontanu i crkvu, koji predstavljaju spomenički kompleks proglašen za zaštićeno kulturno dobro od izuzetne vrednosti.
Odlazak do crkve Svetog Đorđa, na vrhu Oplenca. Dominira svojim položajem na vrhu brda i okružena lepo uređenim parkom i šumom. Crkva je izgrađena u vizantijskom stilu (petokupolna osnova) i obložena je belim venčačkim mermerom. Jedinstvena je po tome što je prekrivena mozaicima (40 miliona kockica u 15,000 nijanski). Među mozaicima su i kopije najlepših fresaka iz 60 srpskih manastira, 725 kompozicija sa 1500 figura i tako predstavlja antologiju srpskog srednjevekovnog fresko slikarstva. U crkvi se nalaze kripta sa ostacima 24 člana porodice Karađorđević među kojima i Kralja Petra II, poslednjeg srpskog kralja, čije su mošti donešene prošle godine.

Poseta kući Petra I Oslobodioca u kojoj se danas nalazi muzej galerija sa postavkama vezanim za život ove dinastije. Među predmetima se nalaze i neki predmeti neprocenjive vrednosti.
Nakon obilaska zadužbine polazak za Etno selo „Babina reka“. Etno selo “Babina reka” nalazi se na površini od jednog hektara u Lazarevačkoj opštini, u selu Trbušnica između Lazarevca i Aranđelovca. Građeno je u poslednjih 10 godina, a smešteno je na samom kraju sela, izolovano prirodom od svega urbanog. Okružuju ga brda, planine potoci, reka, šume, a na samo 50 metara od objekata za odmor nalazi se jezero. Priroda u punom svom bogatstvu. Slobodno vreme za odmor i ručak. Polazak za Lazarevac i poseta crkvi sv Dimitrija. Povratak za Beograd.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji  od 48  do 99 sedišta(TV,DVD,klima)/ mesta se određuju prema broju  prijavljenih putnika
- obilaske prema programu
- vođstvo stručnog vodiča
- troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
- Ulaznice za kompleks zadužbine Kralja Petra I Karađorđevića
- Ručak (može se doplatiti za ručak u Etno-selu Babina reka u agenciji prilikom uplate aranžmana: 700 dinara (čorba, salata, grilovana piletina sa garniturom od paprika, šampinjona, kajmaka i barenog krompira, domaći hleb iz furune, desert))
- Ostale troškove koji nisu predviđeni programom

USLOVI I NAČIN  PLAĆANjA:  Prilikom rezervacije 30 % , ostatak 15 dana pred putovanje.

NAPOMENE:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.  Sadržaj i redosled panoramskog razgledanja, obilazaka lokaliteta i drugih sadržaja, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu). Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLjENIH 40 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLjNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANjA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANjA.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANjA TA SUNRISE TRAVEL.
Organizator putovanja  TA SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.02.2015.

 Cenovnik br.01 od 18.08. 2015.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija