Budimpešta Izlet 2015 bez Noćenja Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 37% za Izlet u Budimpešti, Bez Noćenja Oktobra ili Novembra 2015.-te godine!

Budimpešta Izlet 2015 bez Noćenja Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 30.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Budimpešta jednodnevni  izlet
polasci: 13.11./30.11.2015.

CENA ARANŽMANA: 30 eura
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 19 eura


polasci iz Beograda i Novog Sada
Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi.Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:

1.dan : Beograd/Novi Sad-Budimpešta: Polazak iz Novog Beograda sa parkinga Otvorenog tržnog centra (buvljak) u 23:30 casa.Iz Novog Sada 01:00 cas sa parkinga kod Lokomotive. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i granicnih formalnosti.
2.dan : Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodicem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdave, Brda Sv. Gelerta, Citadele.Oko 16:00h fakultativna vožnja Dunavom ispod cuvenih budimpeštanskih mostova,ili slobodno vreme u gradu.Oko 17:30h fakultativni polazak za  TC Camponu i Tropikarijum, carobni susret sa prirodom u urbanoj sredini.Boravak u Tropikarijumu i tržnom centru. Za one koji ne žele fakultativni odlazak u Camponu i Tropikarijum, slobodno vreme u gradu. Polazak u 20:00h iz Campone, u 20:30h iz centra Budimpešte za Beograd.
3.dan : Budimpešta-Novi Sad/Beograd:Dolazak u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim casovima.Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji  /        
  mesta se  odredjuju prema prijavi
- panoramsko razgledanje Budimpešte sa  vodicem
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
- medunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 115 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460 din
- ostale neimenovane individualne troškove

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hipo Alpe Adria Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put.

Cena fakultativnih izleta:  neophodan minimum 25 putnika
- krstarenje Dunavom  15€
- obilazak  Campone i Tropikarijuma 15€

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA: *MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer madarski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
*ZA PUTOVANJE U MAÐARSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. *Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. *Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. *Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. *Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržišta.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01, od 13.08.2015
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija