Istanbul Septembar2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete Popust od 36% na putovanje - Istanbul autobusom Septembar 2015. godine -5 dana 2 noćenja!

Istanbul Septembar2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 24.09.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
ISTANBUL - 2 NOCENJA
24.-28.09.2015.

CENA 139 eura
CENA UZ VAUCER 89 eura


Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uoblicile su ga cetiri snažne civilizacije: grcka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio razlicita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, ce uciniti da se osecate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok cete se šetajuci Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili cak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišcanstvo – nigde ih necete naci ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.
Istanbul- najveci i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjace ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobracajni cvor, a ujedno i veoma zanimljiv turisticki centar.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN – Polazak za Istanbul iz Beograda u 17.00h sa  parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, Blok 42. Vožnja kroz Srbiju sa kracim usputnim zadržavanjima. Nocna vožnja kroz Bugarsku i Tursku.

2. DAN – Dolazak u Istanbul u prepodnevnim casovima. Panoramsko razgledanje grada iz autobusa. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme  za shooping u Kapali caršiji (Bazar sa 3000 radnji). Mogucnost vecernjeg odlaska u autenticni turski nargila bar na nargile i cajeve.
Nocenje.

3. DAN – Dorucak. Polazak na fakultativno razgledanje Istanbula sa lokalnim vodicem na srpskom jeziku. Obilazak Plave Džamije (jedne od tri najvece i najlepše džamije u islamskom svetu), Svete Sofije ( nekada najvece pravoslavne crkve na svetu, pa džamije a sada muzeja stare skoro 1500 godina), Topkapi palate ( velelepne sultanske palate gde je živela vecina turskih Sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje je sultan dobijao od svojih vazala i podanika) , Rimski Hipodrom (ogromnog platoa gde su se za vreme starog Rima odrzavale trke dvokolica). Odlazak na egipatski bazir i kupovina zacina sa Istoka. Slobodno vreme. Mogucnost odlaska na tursko vece (nezaboravan show sa plesacicama, folklornim ansamblima, bacacima noževa i vecerom sa dva pica).
2. Nocenje.

4. DAN – Dorucak.Napuštanje hotela i polazak na Fakultativni izlet: Krstarenje Bosforom (obilazak Istanbula sa vode gde cete videti najraskošnije vile, dvorce i letnjikovce najbogatijih ljudi kako u Turskoj tako i u svetu) sa lokalnim vodicem na srpskom jeziku, obilazak Carigradske Patrijarsije i zidina, poseta Taksimu ( najveci trg u Istanbulu) i ulici Istiklal (shooping ulica) ili slobodno vreme. Mogucnost fakultativnog obilaska Dolmabahce palate. Pre polaska organizovana poseta tržnom centru HISTORIA. Polazak u Beograd u vecernjim casovima (oko 20 casova). Nocna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti.

5. DAN – Dolazak u Beograd u podnevnim casovima.

Smeštaj: Hotel Selenay 3***, dvokrevetne i trokrevetne sobe , buffet dorucak.
Hotel je smešten u istorijskom okrugu Bajazita, na oko 1.5 km od Aja Sofije, Plave Džamije,Centralne Bazilike, i na oko 2 km od Topkapi palate.

NACIN PLACANJA: prilikom rezervacije 30% u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kusru za efektivu Komercijalne banke. Ostatak 10 dana pred put.

Aranžman obuhvata:
- Kompletnu organizaciju i vodenje puta
- 2 nocenja sa doruckom (buffet) u 1/2 i  1/3 sobama u po planu i programu u hotelu
- Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio i video oprema) na navedenim relacijama

Aranžman ne obuhvata:
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike (Krstarenje Bosforom sa posetom Carigradskoj Patrijaršiji-20e, Dolmebahce palata -30e, Tursko vece-30e, Razgledanje grada sa lokalnim vodicem i ulaznicama po programu-40e)
- Medunarodno zdravstveno osiguranje  SAVA osiguranje  
- Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

Napomene:
- Organizator putovanja je ZEPPELIN TRAVEL
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu
- Agencija ne snosi odgovornost u slucaju nedobijanja vize
- Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- ZEPPELIN TRAVEL zadržava pravo da pravi raspored smeštaja u sobama. Ukoliko budemo u mogucnosti, potrudicemo se da Vašim željama izademo u susret, molimo Vas da imate razumevanja, buduci da smo ovu ekskurziju i zamislili kao nesvakidašnje dobru zabavu
- Aranžman je raden na bazi od minimum 40 putnika
- U slucaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre pocetka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predvidenim slucajevima.
- Za ovaj aranžman pored Opštih uslova putovanja ZEPPELIN TRAVEL–a, važi i poseban uslov : u slucaju nedobijanja viza ili odustajanja od putovanja od strane putnika, agencija zadržava minimalno 50 evra u dinarskoj protivrednosti na ime troškova rezervacije a u slucaju kasnog otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.
 Organizator putovanja Zeppelin Travel OTP 66/2014.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija