Jesen u Parizu Minhen Novembar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 300 dinara ostvarujete popust od 24% na Putovanje - Minhen Pariz Novembar 2015. godine. 8 dana 4 noćenja autobusom!

Jesen u Parizu Minhen Novembar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 06.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
PROMO CENA MINHEN – PARIZ
06.11.2015 - 13.11.2015
8 dana / 4 noci autobusom

CENA ARANŽMANA: 289€
PROMO CENA UZ AUTENTIK KUPON: 199 €


PARIZ – kao malo koji grad upleten u dogadjaje koji su menjali istoriju covecanstva i istoriju kulture, vekovni centar moci, inspiracija i muza,, pleni savrsenom sintezom svoje arhitekture, neprocenjivim muzejskim zbirkama, gastronomijom i najboljim vinima, elegantnim prodavnicama, svojim leprsavim duhom i bogatim nocnim zivotom tokom citave godine.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN BEOGRAD – Polazak grupe sa parkinga u bloku 42,preko puta OTC Buvljak. u 19:00. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Nocna vožnja.

2. DAN SALAZBURG - MINHEN Dolazak u Salzbug koji broji svega 145.000 stanovnika, ali predstavlja svetsku prestonicu muzike, narocito od rodjenja Mocarta. Brojni festivali okupljaju poznate licnosti iz celog sveta...obilazak Mirabel dvorca sa parkom, Kapucinerberga, Stare gradske kuce, Katedrala Sv.Petra, Mocartove kuce...slobodno vreme do nastavka puta ka Minhenu. Dolazak u Minhen u poslepodnevnim casovima. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN MINHEN – Dorucak. Napuštanje hotela. Obilazak prestonice Bavarske: Nacionalne opere i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i cuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt...poseta cuvenoj pivnici Hofbrauhaus...Slobodno vreme do poska za Pariz  ili mogucnost fakultativne posete Olimpijskom tornju jednom od najvisih u Evropi.. Nocna vožnja.

4. DAN PARIZ - Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotel. U popodnevnim casovima predlažemo pešacku turu po Monmartru (odlazak metroom, da bi se upoznali sa javnim prevozom), stecištu umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Uživacete ispred prelepe Crkve Sv. Srca i cuti pricu o njoj, a ispred prostirace se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudice u Vama duh kosmopolite i ostati sigurno u Vasem secanju. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Nocenje.

5. DAN PARIZ – Dorucak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji strucnog vodica na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Posle podne fakultativna  setnja Parizom sa lokalnim vodicem.na srpskom jeziku,kako bi se  upoznali sa  najznacajnijim  lokalitetima u srcu Pariza.Odlazak do jednog od najcuvenijih muzeja na svetu – Luvra i najstarije goticke katedrale Notr Dama. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Nocenje.

6. DAN. PARIZ – VERSAJ - Dorucak. Izlet u Versaj, poseta cuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Posle razgledanja rezidencije ...Povratak u Pariz, FAKULTATIVNO: Vožnja brodom po Seni. Zaplovimo Senom i upoznajmo Pariz sa reke. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Nocenje.

7. DAN PARIZ - DIZNILEND - Dorucak. FAKULTATIVNI odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualni program: odmor, setnja gradom, kupovina...U vecernjim casovima polazak ka Ljubljani. Nocna vožnja.

8. DAN LJUBLJANA - Dolazak u Ljubljanu u podnevnim casovima. Kraci, pešacki obilazak istorijskog centra Ljubljane uz razgledanje: Tromostovlje – cuvena 3 pešacka mosta na reci Ljubljanici, Prešernov trg – glavni gradski trg sa spomenikom France Prešernu, najvecem slovenackom pesniku, Franjevacka crkva, Rotovž – gradska kuca, Katedrala Sv. Nikole – sedište biskupije, Zmajski most – najvoljeniji simbol grada. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Dolazak u Beograd oko ponoci.

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit  banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURSA
Karticom: Visa, Master, Maestro, Dina

ARANŽMAN OBUHVATA:

Prevoz turistuckim autobusom na nanedenoj relaciji
- 4 nocenja u hotelima sa 2* 3* ,2+* 3 noci u Parizu (Ibis hoteli,Apartcity ili Mr.Bad), 1 noc u Minhenu (hotel 3*)
- Obilasci prema programu
- Usluga predstavnika agencije/lokalnog vodica,
- Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- medjunarodno zdravstveno putno osiguranje
- individualne troškove putnika
- karte za metro
- ulaznice za muzeje i druge turisticke objekte
- kao i fakultativne izlete
- doplata za 1/1 sobu je 50%

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Apart-city Paris Bobigny 3* http://www.appartcity.com/fr/appart-hotel/paris-bobigny-a-bobigny.html, nalazi se u istoimenoj delu grada, 10 min. Pešice od  linije metroa A koji vodi do centra grada.Sobe su 1/2 i 1/2+ 1 sa kupatilom, tv-om i telefonom. Dorucak je na bazi švedskog stola.
Acomhotel Munchen Haar 3*, http://www.acomhotels.de/en/home.html nalazi se u istocnom delu grada, na 25 min vožnje do centra autobusom.Hotel sadrži restoran,loby bar, garažu,lift... Sobe su su 1/2 i 1/3 poseduju kuptailo ( sa tuš kabinom),tv, telefon. Dotrucak je na bazi švedskog stola.

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Olimpijski toranj u Minhenu 10 eura
Luvr 35e (u cenu uracunat lokalni vodic na srpskom jeziku ,ulaznice i slušalice), deca do 18 godina 15e
Versaj 35e, 15e deca
Vožnja brodom po Seni 15e,10e deca
Disneyland 55e + 10e prevoz autobusom, deca do 12 godina 45e + 10e
Šetnja „upoznajmo Pariz“ 15e, deca 10e

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranzman je radjen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija