Moravski Konaci Jul Avgust 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete Popust na Jednodnevni izlet - Moravski Konaci, Manastiri Pokajnica i Koporine + Kupanje!

Moravski Konaci Jul Avgust 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 22.08.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
MORAVSKI KONACI, MANASTIRI POKAJNICA I KOPORIN, KUPANJE

TERMIN
25.JUL
22.AVGUST

CENA PO OSOBI: 2000 din.
CENA UZ AUTENTIK KUPON:
1290 din.

Etno selo Moravski konaci nalazi se u samom srcu Srbije u Velikoj Plani. Napravljeno je kao reprezentativno mesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju od svakodnevnog posla i stresa kojem je savremeni covek izložen. Strukturalno je podeljeno u dva dela: turisticko-ugostiteljski i sportsko-rekreativni.

Ulazom u etno selo posebnu pažnju privlaci srpska pravoslavna crkva posvecena Svetom ocu Nikoli. Na sredini etno sela dominira prelep restoran domace kuhinje izgraden od drveta, stakla i kamena. Zgrada je podignuta u obliku duplog krsta. Oko restorana se nalazi jezero sa 9 ostrva medusobno povezanih drvenim mosticima, sa malim kamenim stepenicama koje vode do same obale jezera. Na dva od 9 ostrva se nalaze etno sobe, svojevrstan izložbeni prostor starog nameštaja i pokucstva i kafedžinica u kojoj se služe domaci slatkiši i rucno melje kafa, kako bi posetioci imali priliku da vide kako se to nekad radilo. Sportsko-rekreativni deo kompleksa cine otvoreni bazeni: bazen za odrasle dubine 1,5m, bazen dubine 1,2m i bazen za decu dubine 0,5m sa atrakcijama.

Program putovanja:
07,30 polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvljaka na Novom Beogradu, Blok 42.
08:00 polazak iz Panceva sa parkinga ispred Hotela Tamiš. Vožnja preko Kovina i Smedereva. Dolazak u etno selo oko 9:30. Obilazak crkve Svetog oca Nikole. Šetnja selom. Obilazak etno soba. Odlazak manastira Koporin i manastira Pokajnica. Slobodno vreme za odmor ili kupanje. Polazak za Pancevo i Beograd u 18h.
Kraj usluge.

Aranžman obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase
- troškove organizacije putovanja
- vodic / predstavnik agencije

Aranžman ne obuhvata:
- individualne troškove
- ulaznicu za bazen - 150,00 dinara

Aranžman raden na bazi minimum 40 putnika.
U slucaju nedovoljnog broja putnika, rok za otkaz putovanja je 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.
Organizator putovanja Zeppelin Travel OTP 66/1024.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija