Guča Avgust 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete Popust za - Sabor trubača u Guči i Koncert Gorana Bregovića 06. Avgusta autobusom!

Guča Avgust 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 06.08.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
CETVRTAK - 06.AVGUST
55. SABOR TRUBACA U GUCI
KONCERT GORANA BREGOVICA

CENA PO OSOBI: 2200 din.
CENA UZ AUTENTIK KUPON:
1590 din.

Dragacevski Sabor trubaca u Guci - jedan od najvecih festivala na svetu, a definitvno najposeceniji i najveseliji na našim prostorima. Ne propustite spoj tradicije i modernog, spoj opanka i farmerica, trube i hip-hopa, jeleka i stikle.

Program puta: 10,00 polazak iz Panceva sa parkinga kod Hotela Tamiš. 10,30 polazak sa parkinga Sava centra. Sledi vožnja preko Gornjeg Milanovca i Cacaka, gde je predviden i obilazak ovcarsko-kablarskog  manastira  Blagoveštenje.  Dolazak  u  Gucu  oko  13h.  Slobodno  vreme   za obilazak Sabora. Koncert Gorana Bregovica u 23,30. Dolazak u Beograd i Pancevo ujutarnjim satima.

Aranžman obuhvata:
prevoz autobusom turisticke klase na navedenoj reaciji
organizaciju i vodjstvo puta

Aranžman ne obuhvata:
individualne troškove

NACIN PLACANJA:
gotovinski 10 dana pred put
preko racuna - uz izdatu profakturu od strane TA Zeppelin Travel-a

NAPOMENE:
organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Rok za prijavu je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta.
Aranžman raden na bazi minimum 40 putnika.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Zeppelin Travel, licenca OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija