Mako Banja Avgust Septembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete Popust od 47% na Jednodnevni Izlet - Mako Banja u Avgustu ili Septembru 2015. godine autobusom!

Mako Banja Avgust Septembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 19.09.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
Mako Banja
29.08.2015
19.09.2025

Cena aranžmana: 2600 dinara
Snižena cena: 1390 dinara


Banja Hagymatikum se nalazi u mestu Mako na samo 30-ak km od Segedina. Epitet banja nad banjama u Madarskoj dobila je na osnovu jedinstvenog objekta izuzetne ambijentalne vrednosti otvorenog u januaru 2012.g. u samom centru mesta.

Pored ovoga, znamenitosti Makoa su Gradska kuca, barokna crkva Sv. Ištvana i hotel Korona. Banja Mako u sklopu svog turistickog kompleksa nudi dosta atrakcija za razlicite kategorije gostiju. Trenutno raspolaže sapokrivenim i otkrivenim bazenom, toboganom, delom za saune (intimna, aroma, herba, svetlosna, solna i hagymatikum sauna), ledenim bazenom, školom plivanja odnosno zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, wellness sadržajem kao i prostorom posebno prilagodjenim deci mladeg uzrasta i majkama sa bebama.

Za mlade je izmedu ostalog u ponudi i rekreativni deo sa prostorijama za bilijar, kartanje, stoni tenis, stoni fudbal, poker i drugo. U sklopu objekta nalazi se restoran sa delom za rucavanje, gde gosti mogu uživati u pauzi za topao domaci rucak, kafu, torte i kolace. Osim restorana tu je bar koji nudi ukusne vocne koktele, sendvice i poslastice.

Program putovanja:
Polazak iz Beograda sa glavne Lastine stanice (dolazni peroni) u 05.30 casova. Vožnja autoputem ka banji Mako sa usputnim zadržavanjima na granicnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim casovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišcenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju do popodnevnih casova kada je predviden polazak. Poseta hipermarketu. Slobodno vreme. Polazak oko 19 casova. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u kasnim vecernjim casovima

Cena aranžmana obuhvata:
prevoz turistickim autobusom visoko podnim ili double (u zavisnosti od broja putnika) sa video I audio uredjajem- na navedenoj relaciji
Usluge pratioca grupe
 
Cena aranžmana ne obuhvata:
 
Doplata za celodnevno korišcenje termalnih bazena – ulaznicu, placanje u forintama vodicu u autobusu( zamena novca na granici)
korišcenje sauna, usluga masaža i ostalih dodatnih sadržaja
Individualne putnikove troškove i druge ne pomenute usluge
 
Snižene cene ulaznica u forintama:
Odrasli: 2.400   FORINTI  
DOPLATA  ZA SAUNU: 800 FT
 
Nacin placanja:
- gotovinski  isplaceno 7 dana pre putovanja

U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ZEPPELIN
Organizator putovanja ZEPPELIN TRAVEl  licenca OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija