Venecija Lago di Garda Verona Novembar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete Popust od 38% na Putovanje Venecija Lago di Garda sa posetom Veroni 4 dana 1 noćenje autobusom Novembar 2015. godine

Venecija Lago di Garda Verona Novembar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 06.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
VENECIJA – LAGO DI GARDA
06.11.2015.- 10.11.2015.
5 dana/ 2 nocenja – autobusom

CENA ARANŽMANA 109 EURA
SNIŽENA CENA 69 EURA


VENECIJA je apsolutno jedinstven grad, podignut u laguni na 118 medusobno odvojenih ostrvaca, ispresecan sa preko 150 kanala, koje premošcava preko 400 mostova. U svoj zlatni period uci ce u 13. veku, kada ce postati prestonica jedne od najmocnijih srednjevekovnih država Evrope – Mletacke republike. Tada ce dobiti nadimke poput „Gospodarica mora“, „Kraljica Jadrana“ ili „Serenissima“, a prelepa cipkasta zdanja finansijski tada najbogatijeg grada sveta još uvek oživljavaju slavu koju je imala. Njena moc nikada nece izbledeti, jer je ona danas uoblicena u njenoj nestvarnoj lepoti.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan. BEOGRAD – PUNTA SABIONI - Sastanak ucesnika putovanja na autobuskom parkingu preko puta OTC „Buvljak“ u Beogradu u 17:30, polazak na putovanje u 18h. Nocna i dnevna vožnja preko teritorija Hrvatske I Slovenije sa usputnim pauzama radi regulisanja granicnih formalnosti i kraceg odmora.

2.dan. PUNTA SABIONI – LAGO DI GARDA - Ocekivani dolazak u luku Punta Sabioni u prepodnevnim satima. Fakultativna vožnja brodom kroz venecijansku lagunu .... i kako Gete nekada zapisa „ne postoji nijedan grad koji se sa Venecijom može porediti“… Po uplovljavanju u Veneciju, pešacki razgled u pratnji vodica: Slovenska riva, Most uzdaha, Pjaceta Svetog Marka, Kanal Grande, Duždeva palata, Trg Svetog Marka sa istoimenom bazilikom, sahat kulom i prokuratorijama, Most Rialto.....Slobodno vreme za individualne aktivnosti do povratka u luku Punta Sabioni i nastavak puta do jezera Garda. Smeštaj u hotel. NOCENJE.

3.dan. LAGO DI GARDA – VERONA – VICENCA - DORUCAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti uz mogucnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet “VERONA i VICENCA”. VERONA - Po dolasku, zajednicki pešacki razgled u pratnji vodica: reka Adide, Gavi luk, Trg Bra sa antickom Arenom i monumentalnim palatama, Trg Erbe okružen ansamblom zdanja od izuzetnog znacaja, Julijina kuca, Trg Sinjorija sa Danteovim spomenikom, grobnice mocne porodice Skala, Romeova kuca. Nakon slobodnog vremena nastavak puta ka Vicenci. VICENCA - Po dolasku, pešacki razgled u pratnji vodica:  Duomo, Trg dei Sinjori sa palatom Kapetana, zvonikom Bisara i cuvenom bazilikom Paladijana, Palata Kjericati / danas muzej i Teatro Olimpiko. Nakon slobodnog vremena povratak u hotel. NOCENJE.

4.dan. LAGO DI GARDA – BREŠA – SIRMIONE - DORUCAK. Odjava iz hotela i smeštaj prtljaga u autobus. Slobodan dan za individualne aktivnosti do vecernjeg polaska za Srbiju uz mogucnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet “BREŠA i SIRMIONE”. BREŠA - Po dolasku u grad pešacki razgled u pratnji vodica: Trgovi Merkato, Vitorija, dela Loda, del Duomo sa romanickom srednjevekovnom katedralom Duomo Vekijo i novom, renesansnom, ciji su arhitekti Paladio i Lantana, starorimski trg del Foro sa hramom Kapitolino i rimskim pozorištem, srednjevekovna tvrdava – Kastelo di Breša. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u gradu fontana i violine, a potom nastavak puta do najbajkovitijeg mesta podignitog na obalama jezera Garda. SIRMIONE - Po dolasku, pešacki razgled u pratnji vodica: Zamak Skalideri, Trgovi Kastelo i Porto Valentino, Katulova termalna kupatila, vila Marije Kalas. Mondenski gradic je oaza lepote i mira, stoga ne propustite priliku da uživate u pogledu na najvece jezero Italije uz vrhunski delato (sladoled) i cašu odlicnog vina iz lokalnih vinograda (preporuka: “bardolino” i “custoza”). Povratak u hotel po deo grupe koji nije išao na izlet i nastavak puta ka Srbiji istom trasom kao u odlasku. Nocna vožnja.

5.dan. BEOGRAD - Ocekivani dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja –

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD),
Smeštaj u hotelu sa tri zvezdice (lokalna kategorizacija) u oblasti Garde na bazi dva nocenja sa doruckom
Razgledanje po programu,
Usluge vodica i pratioca grupe,
Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troskove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
Individualne troškove putnika
Doplata za jednokrevetnu sobu 40 eura – iskljucivo na upit

Fakultativne izlete:
- Povratnu kartu za prevoz brodom do Venecije od luke Punta Sabioni: 15 evra odrasli / 10 evra deca 2 – 12 god,
- “VERONA I VICENCA”: 20 evra odrasli / 15 evra deca 2 – 12 god
- “BREŠA I SIRMIONE”: 20 evra odrasli / 15 evra deca 2 – 12 god;

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Rok za prijavljivanje je 15 dan pre pocetka putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE ZEPPELIN TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 66/2014

Cenovnik broj 1 od 17.08.2015.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija