Morahalom banja Eržebet Avgust 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 52% na jednodnevni Letnji spa dan autobusom - Morahalom banja Eržebet Avgusta 2015. godine!

Morahalom banja Eržebet Avgust 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 29.08.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Letnji spa dan - autobusom
Morahalom - banja Eržebet
29.08.2015.

CENA ARANŽMANA: 2.500,00
Cena uz Autentik Kupon:  1.200 din

deca  do 12 godina 1.100 din

Morahalom je grad koji se nalazi oko 20km jugozapadno od Segedina i oko 15 km od granicnog prelaza Horgoš i ima oko 6000 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lecilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom citave godine ocekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lecenje oboljenja kicme, reume mišica i lecenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2.200 m2. Lekoviti bazeni pune se iskljucivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene cine privlacnim ugradene hidromasaže za ramena i leda, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogucnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine carda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa. Eržebet Morahalom banja 4*  www.erzsebetfurdo.morahalom.hu
 
PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Novog Beograda sa parking prekoputa Buvlje pijace u 05,.30 casova. Iz Novog Sada polazak u 06,45 kod lokomotive! Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim pauzama radi odmora i granicnih formalnosti.
Dolazak do banje u prepodnevnim casovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišcenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih casova kada je predviden polazak. Poseta hipermarketima Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Slobodno vreme u hipermarketu. Polazak oko 19,00 casova. Nastavak putovanja ka Beogradu, sa usputnim pauzama radi odmora i granicnih formalnosti.Dolazak u kasnim vecernjim casovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* prevoz turistickim autobusom na navedenoj relaciji  od 48  do 99 sedišta(TV,DVD,klima)/ mesta se odreduju prema broju prijavljenih putnika.
* odlazak do hipermarketa Aushan, Praktiker i Metro;
* usluge pratioca grupe za sve vreme putovanja;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* putno zdravstveno osiguranje (do 17 god – 65 din, od 18 do 69 god – 115 din, od 70 do 83 god – 230 din);
* doplatu za celodnevno korišcenje termalnih bazena – ulaznicu, placanje 1.800 forinti vodicu u autobusu.
* individualne putnikove troškove i druge nepomenute usluge

USLOVI I NACIN PLACANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pred putovanje.

NAPOMENE: MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: preporucuje se, jer madarski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
ZA PUTOVANJE U MAÐARSKU JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.  Sadržaj i redosled panoramskog razgledanja, obilazaka lokaliteta i drugih sadržaja, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu). Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržišta.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.02.2015.
Program putovanja  br. 23 od 01.7.2015. 
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija