Budimpešta Oktobar Novembar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 41% za Vikend u Budimpešti, Noćenje sa doručkom i Autobuski Prevoz!

Budimpešta Oktobar Novembar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 06.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Vikend u Budimpešti - nocenje sa doruckom i prevoz autobusom
06.11. –  08.11.2015.

POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

CENA ARANŽMANA: 49 eura
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 29 eura


doplata za 1/1 sobu 20 EURA
jednokrevetna soba na upit)

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi.Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:

1.Dan – Polazak iz Novog Beograda sa parkinga Otvorenog tržnog centra (buvljak) u 23:30 casa.Iz Novog Sada 01:00 cas sa parkinga kod Lokomotive. Nocna vožnja sa usputnim sa usputnim pauzama radi odmora i granicnih formalnosti.
2.Dan – Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodicem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdave, Brda Sv. Gelerta, Citadele.Fakultativni izlet do Campone i Tropikarijuma,ili slobodno vreme u Budimpešti. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Uvece (fakultativno) krstarenje Dunavom i nocno razgledanje Budimpešte sa vodicem. Povratak u hotel. Nocenje.
3.Dan - Dorucak. U 09h napuštanje hotela i fakultativni polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodicem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradicu, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju.Slobodno vreme do polaska za Beograd. Oko 18 casova polazak za Srbiju iz centra grada. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i granicnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim casovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji / mesta se  odredjuju prema prijavi
- smeštaj u hotelu Nap 3* na bazi 1 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama po lokalnoj  kategorizaciji
- panoramsko razgledanje Budimpešte sa  vodicem
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
- medunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 115 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460 din
- ostale neimenovane individualne troškove

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hipo Alpe Adria Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put.

Cena fakultativnih izleta:  neophodan minimum 25 putnika 
- krstarenje Dunavom 15€
- tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum 15€
- izlet do Sent Andreje    10€
Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA: *MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer madarski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
*ZA PUTOVANJE U MAÐARSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. *Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. *Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. *Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. *Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

Hotel Nap 3* na svega 15 minuta od centra Budimpešte,na liniji gradskog prevoza.Hotel nudi usluge na nivou tri zvezdice, u komfornim i potpuno opremljenim sobama,svaka soba ima kupatilo,restoranom, odvojenom salom, s  konferenciskom dvoranom,ostavom za prtljag,liftom,..Hotelske usluge su mnogobrojene od besplatnog WiFi,satelitska TV,restoran,bar,recepcija koja radi non stop,frizersko/kozmeticki saloni,...U blizini hotela su restorani i prodavnice,kao i TC..Dorucak – švedski sto. www.naphotel.hu

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržišta.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.06, od 14.08.2015. 
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija