Krf Agios Petros Letovanje 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust za Letovanje na KRF-u Agios Petros za 99E sa prevozom - Otvorite srce, dođite na Krf!

Krf Agios Petros Letovanje 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
40 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ova akcijska ponuda uz kupljene kupone traje do popunjenosti smeštajnih jedinica, a odnosi se na sve termine do kraja sezone.
 • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon!
 • Radno vreme: pon-pet 10-17h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
 • Obavezno je zakazivanje unapred na 025/461-366 , 064/239-7070
 • Prilikom korišćenja kupona obavezujete se sa opštim uslovima agencije
 • Nakon kupovine kupona, devizni deo uplaćujete u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen Banke na dan plaćanja, na račun 265-2510310000651-67
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu i obuhvata letovanje: na Krfu -  Agios Petrosu, u terminu po izboru
 • Deca do 12 godina plaćaju 50% ukoliko koriste zajednički ležaj, a ukoliko se koristite zaseban ležaj plaćaju punu cenu aranžmana
 • Ponuda obuhvata smeštaj na bazi 7/10 noćenja (10/13 dana) i prevoz
 • Nakon dobijanja kupona iznos u eurima za željeni termin placate u agenciji
 • Potrebno je uplatiti 50% od cene aranžmana prilikom prijave i ostatak najkasnije do 7 dana pred polazak
 • U cenu nije uračunata povratna karta za trajekt - 15€
 • Polazak iz gradova:, Novi Sad, Beograd
 • Odmah po dobijanju kupona nazvati agenciju radi rezervacije mesta!
 • Prilikom rezervacije obavezno navesti: ime, prezime, broj kupona, broj pasoša i termin biste želeli da rezervišete
 • Prilikom korišcenja kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima putovanja
Sombor - Via Barka

Batinska br.13
25000 Sombor
Kratka 2


025/461-366
064/239-7070
Mapa
Ova akcijska ponuda uz kupljene vaucere traje do popunjenosti smeštajnih jedinica, a odnosi se na sve termine do kraja sezone.

KRF - AGIOS PETROS - POPULARNO
Agios Petros je malo turisticko mesto na oko 2 km od Lefkimija i 2 km od Kavosa, u južnom delu ostrva, na mirnoj pešcanoj plaži. Sa glavnim gradom Krfom, povezan je redovnim gradskim saobracajem. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen oko 30km.


Evo idealne vile iz Family programa.
Vila Avra Beach Resort je idealna za miran i tih odmor. Nalazi se u Agios Petrosu, udaljenom 2km od Kavosa. Vila je zašticena od glavnog puta Krf – Kavos bujnom vegetacijom i pruža svojim  autonomnim ambijentom sve prednosti za intiman porodicni odmor. Sobe pripadju standardnoj kategoriji, po kategorizaciji Grckog Ministarstva Turizma, jednostavne su, ali funkcionalne i uredne. Avra Beach Resort se može pohvaliti izuzetno lepim i velikim bazenom, pool barom i prva je kuca do plaže do koje se stiže direktno iz dvorišnog poseda. Plaža se ne naplacuje, poludivlja je i mestimicno se pojavljuju morske trave na obali, što je i odlika obale na južnoj strani ovog ostrva. Mobilijar se na plaži i bazenu ne naplacuje, ima WI-FI, slobodno je individualno ili organizovano korišcenje roštilja. U saradnji sa našim partnerima pobrinuli smo se da naši gosti ne budu uskraceni za najlepše plaže Krfa, koje mogu posetiti sa našim organizovanim fakultativama. Prva prodavnica udaljena je oko 500m, a taverna je na pola puta do Kavosa. Na 1.5km nalazi se veleprodaja Delas dokle cesto idu gradski autobusi, a malo dalje je Lidl. Mladima je nocni život Kavosa dostupan vrlo lako, a porodicnim gostima preporucujemo predivan grad Lefkimi koja je prava mala arhitektonska riznica bogata crkvama, tavernama, kaficima i raznim festivalima u organizaciji srdacnog lokalnog stanovništva. Uz sve navedeno, Avra Beach Resort je odlican izbor  za Vaš miran porodicni grcki odmor.


PROGRAM PUTOVANJA

1. dan Novi Sad – Beograd - Krf
Polazak iz Novog Sada kod Lokomotive, iz Beograda sa parkinga kod buvlje pijace. Skupljanje putnika duž autoputa po dogovoru. Vožnja autoputem Beograd-Niš i dolazak na granicni prelaz Preševo u vecernjim satima uz pauze za odmor. Nocna vožnja kroz Makedoniju i ulazak u Grcku preko granicnog prelaza Evzoni, uz pauze za carinske formalnosti. Nocna vožnja.

2.- 8. / 2.-11. dana
Dolazak u luku Igumenica u jutarnjim satima. Vožnja trajektom do luke Lefkimi na ostrvo Krf. Trnsfer do letovališta. Smeštaj i upoznavanje sa mestom boravka.

9. / 12. dan
Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9.00, slobodno vreme do polaska autobusa u popodnevnim satima za Srbiju. Putovanje preko granicnog prelaza Evzoni, granicanog prelaza Preševo.

10. / 13. dan
Dolazak u Beograd, Novi Sad predviden u prepodnevnim satima.
Kraj usluge.

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz sa turistickim autobusom po programu klima i TV
– smeštaj
– predstavnik agencije u letovalištu

Cena aranžmana ne obuhvata:
– fakultativne izlete
– povratna karta za trajekt 15€
– madunarodno zdravstveno i putnicko osiguranje
– individualni troškovi

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Plaže Maratias, Glifada
– Krf, ostrvo Vido, Srpska Kuca, shopping
– Ahileon i Kanoni

 Cene su po osobi u evrima (dinarska protivvrednost) za 7/10 nocenja sa ukljucenim autobuskim prevozom.

AGIOS PETROS

Studio

Studio

Apartman

1/2

1/3

4

Termini

Noćenja
03.08. - 15.08.

10

187€

177€

177€

13.08. - 25.08.

10

177€

167€

167€

23.08. - 04.09.

10

177€

167€

167€

02.09. - 11.09.

7

99€

99€

99€


Doplata za jednokrevetnu sobu 60%.
Za sopstveni prevoz se cena umanjuje za 20%.
Deca do 12 godina imaju popust 50%, ukoliko koriste zajednicki ležaj, a ukoliko se koristi zaseban ležaj, placa se puna cena aranžmana.
U slucaju eventualne nanete štete u smeštajnim jedinicama tokom boravka, putnik je dužan da plati nastalu štetu na licu mesta.
Program je raden na bazi minimum 50 putnika. U slucaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre pocetka putovanja.
Placanje se vrši uplatom na racun u Raiffeisen Banci na žiro racun 265-2510310000651-67. Placanje je potrebno da izvršite u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan placanja. U polje primaoca upišite Via Barka, Batinska 13, Sombor. U polje Poziv na broj upišite KRF- KAVOS. Za rezervaciju potrebno je uplatite 50% i ostatak najkasnije 7 dana pred polazak.

• POLAZAK I POVRATAK AUTOBUSA JE SA TACNO ODREÐENIH PARKINGA NAZNACENIM U PROGRAMU PUTOVANJA.
• PREDVIÐENE PAUZE TOKOM PUTOVANJA SU NA 3 DO 4 SATA VOŽNJE I ZAVISE OD USLOVA NA PUTU
• POTPISIVANJEM UGOVORA PUTNIK JE DUŽAN DA PRIHVATI MESTO U AUTOBUSU KOJE MU DODELI AGENCIJA. NAKNADNE IZMENE NISU MOGUCE.
• ORGANIZATOR PUTOVANAJ ZADRŽAVA PRAVO IZMENE PROGRAMA PUTOVANAJA (RASPORED POJEDINIH SADRŽAJA USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI)
• SVI PUTNICI PRE POLASKA MORAJU SE UPOZNATI SA PRAVILIMA PONAŠANJA U ZEMLJE U KOJE PUTUJU
• ZA SVE FAKULTATIVNE IZLETE NEOPHODAN JE MINIMUM 30 PUTNIKA DA BI SE REALIZOVALI
• AGENCIJA VIA BARKA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA OD RADNIKA AGENCIJE KAO NI RADNIKA OVLAŠCENJIH SUBAGENATA KOJI NISU U SKLADU SA ELEMENTIMA ZAKLJUCENIM U UGOVORU O PUTOVANJU
• PUTNICI SAMI SNOSE ODGOVORNOST U SLUCAJU DA NE POSEDUJU VALIDNU POLISU ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA
• AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI TACNE SATNICE DOLASKA NA ODREÐENE DESTINACIJE KAO NI SATNICE POVRATKA U SRBIJU USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI (STANJA NA PUTU, CEKANJA NA GRANICI I OSTALIH NEPREDVIÐENIH OKOLNOSTI)
• PUTNICI SU DUŽNI DA SE PRIDŽAVAJU DOGOVORENIH SATNICA SA VODICEM TOKOM BORAVKA U INOSTRANSTVU
•U SLUCAJU EVENTUALNE NANETE ŠTETE U SMEŠTAJNIM JEDINICAMA TOKOM BORAVKA, PUTNIK JE DUŽAN DA PLATI NASTALU ŠTETU NA LICU MESTA.
Molimo Vas da se pre zakljucenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Via Barka. Svojim potpisom ugovora, slažete se sa Opštim uslovima putovanja agencije Via Barka.
Srecan put!

Pravila i uslovi korišcenja vaucera
Jedna osoba može kupiti više vaucera
Jedan vaucer važi za jednu osobu i obuhvata letovanje: na Krfu, Kavos, u terminu po izboru

Ponuda obuhvata smeštaj na bazi 7/10 nocenja (10/13 dana) i prevoz
Kompletan cenovnik (cene uz vaucer sa popusta) i datume polazaka možete pogledati ovde
Nakon dobijanja vaucera iznos u eurima za željeni termin placate u agenciji

Vauceri se mogu iskoristiti najkasnije do 09.09.2015.
Prilikom korišcenja vaucera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima putovanja
Krf je pravi dragulj, medu istorijskim ostrvima u Grckoj. To je drugo po velicini ostrvo u Jonskom moru i oduvek je bilo omiljena destinacija bogatih, aristokratskih porodica i mnogih putnika. Godine 2007. Stari grad Krf je proglašen delom UNESKO svetske baštine.

Velelepna arhitektura koja ga danas krasi, pripada istorijskom nasledju, jer je bilo pod venecijanskom, francuskom, ruskom i britanskom vlašcu, pa upravo zbog toga, lice Krfa ima jedinstveni pecat lepo ukomponovanih arhitektonskih stilova i toplu nežnost fasada. Dah prošlosti je na svakom koraku ocigledan. On mirno lebdi medju poplocanim trgovima, tornjevima mnogobrojnih crkava i zvonicima, na uskim ulicama krcatim, starim zanatskim radnjama, palatama i balkonima, ili u predvecerje koje oslikava harmonicno lepe konture ovog grada. Danas za Krf mozemo reci da je svojevrsni arhitektonski kalendar, raznih istorijskih perioda. Takav je i trg Esplanada, koji je ujedno i najmonumentalniji trg na Balkanskom poluostrvu, a nezaobilazni Liston je izgraden tokom francuske vladavine po ugledu na ulicu Rivoli u Parizu.

Konacno ujedinjenje sa Grckom, potpisano je 1864. godine.

Medjutim, Stari grad prikazuje svoj kosmopolitski nacin života i svojim modernim restoranima, barovima ali i uskim ulicama sa prodavnicama kao i pogledom koji oduzima dah. Na domak samog grada, miruju cuveni Kanoni, odakle avioni polecu i slecu na Vaš dlan, a pod njima plove brodovi i barke. Ovo ostrvo krase mnogobrojne pešcane i šljunkovite plaže, a možete uživati i u raznoraznim zabavnim aktivnostima i vodenim sportovima. Otvorite srce, uživajte na ostrvu!

Tim turističke agencije Via Barka Vam nudi mogućnosti da odputujete na nezaboravna putovanja po sjajnim cenama. Putujte sa nama!
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija