Krf Agios Petros Letovanje 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust za Letovanje na KRF-u Agios Petros za 99E sa prevozom - Otvorite srce, dođite na Krf!

Krf Agios Petros Letovanje 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
40 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ova akcijska ponuda uz kupljene kupone traje do popunjenosti smeštajnih jedinica, a odnosi se na sve termine do kraja sezone.
 • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon!
 • Radno vreme: pon-pet 10-17h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
 • Obavezno je zakazivanje unapred na 025/461-366 , 064/239-7070
 • Prilikom korišćenja kupona obavezujete se sa opštim uslovima agencije
 • Nakon kupovine kupona, devizni deo uplaćujete u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen Banke na dan plaćanja, na račun 265-2510310000651-67
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu i obuhvata letovanje: na Krfu -  Agios Petrosu, u terminu po izboru
 • Deca do 12 godina plaćaju 50% ukoliko koriste zajednički ležaj, a ukoliko se koristite zaseban ležaj plaćaju punu cenu aranžmana
 • Ponuda obuhvata smeštaj na bazi 7/10 noćenja (10/13 dana) i prevoz
 • Nakon dobijanja kupona iznos u eurima za željeni termin placate u agenciji
 • Potrebno je uplatiti 50% od cene aranžmana prilikom prijave i ostatak najkasnije do 7 dana pred polazak
 • U cenu nije uračunata povratna karta za trajekt - 15€
 • Polazak iz gradova:, Novi Sad, Beograd
 • Odmah po dobijanju kupona nazvati agenciju radi rezervacije mesta!
 • Prilikom rezervacije obavezno navesti: ime, prezime, broj kupona, broj pasoša i termin biste želeli da rezervišete
 • Prilikom korišcenja kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima putovanja
Sombor - Via Barka

Batinska br.13
25000 Sombor
Kratka 2


025/461-366
064/239-7070
Mapa
Ova akcijska ponuda uz kupljene vaucere traje do popunjenosti smeštajnih jedinica, a odnosi se na sve termine do kraja sezone.

KRF - AGIOS PETROS - POPULARNO
Agios Petros je malo turisticko mesto na oko 2 km od Lefkimija i 2 km od Kavosa, u južnom delu ostrva, na mirnoj pešcanoj plaži. Sa glavnim gradom Krfom, povezan je redovnim gradskim saobracajem. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen oko 30km.


Evo idealne vile iz Family programa.
Vila Avra Beach Resort je idealna za miran i tih odmor. Nalazi se u Agios Petrosu, udaljenom 2km od Kavosa. Vila je zašticena od glavnog puta Krf – Kavos bujnom vegetacijom i pruža svojim  autonomnim ambijentom sve prednosti za intiman porodicni odmor. Sobe pripadju standardnoj kategoriji, po kategorizaciji Grckog Ministarstva Turizma, jednostavne su, ali funkcionalne i uredne. Avra Beach Resort se može pohvaliti izuzetno lepim i velikim bazenom, pool barom i prva je kuca do plaže do koje se stiže direktno iz dvorišnog poseda. Plaža se ne naplacuje, poludivlja je i mestimicno se pojavljuju morske trave na obali, što je i odlika obale na južnoj strani ovog ostrva. Mobilijar se na plaži i bazenu ne naplacuje, ima WI-FI, slobodno je individualno ili organizovano korišcenje roštilja. U saradnji sa našim partnerima pobrinuli smo se da naši gosti ne budu uskraceni za najlepše plaže Krfa, koje mogu posetiti sa našim organizovanim fakultativama. Prva prodavnica udaljena je oko 500m, a taverna je na pola puta do Kavosa. Na 1.5km nalazi se veleprodaja Delas dokle cesto idu gradski autobusi, a malo dalje je Lidl. Mladima je nocni život Kavosa dostupan vrlo lako, a porodicnim gostima preporucujemo predivan grad Lefkimi koja je prava mala arhitektonska riznica bogata crkvama, tavernama, kaficima i raznim festivalima u organizaciji srdacnog lokalnog stanovništva. Uz sve navedeno, Avra Beach Resort je odlican izbor  za Vaš miran porodicni grcki odmor.


PROGRAM PUTOVANJA

1. dan Novi Sad – Beograd - Krf
Polazak iz Novog Sada kod Lokomotive, iz Beograda sa parkinga kod buvlje pijace. Skupljanje putnika duž autoputa po dogovoru. Vožnja autoputem Beograd-Niš i dolazak na granicni prelaz Preševo u vecernjim satima uz pauze za odmor. Nocna vožnja kroz Makedoniju i ulazak u Grcku preko granicnog prelaza Evzoni, uz pauze za carinske formalnosti. Nocna vožnja.

2.- 8. / 2.-11. dana
Dolazak u luku Igumenica u jutarnjim satima. Vožnja trajektom do luke Lefkimi na ostrvo Krf. Trnsfer do letovališta. Smeštaj i upoznavanje sa mestom boravka.

9. / 12. dan
Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9.00, slobodno vreme do polaska autobusa u popodnevnim satima za Srbiju. Putovanje preko granicnog prelaza Evzoni, granicanog prelaza Preševo.

10. / 13. dan
Dolazak u Beograd, Novi Sad predviden u prepodnevnim satima.
Kraj usluge.

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz sa turistickim autobusom po programu klima i TV
– smeštaj
– predstavnik agencije u letovalištu

Cena aranžmana ne obuhvata:
– fakultativne izlete
– povratna karta za trajekt 15€
– madunarodno zdravstveno i putnicko osiguranje
– individualni troškovi

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Plaže Maratias, Glifada
– Krf, ostrvo Vido, Srpska Kuca, shopping
– Ahileon i Kanoni

 Cene su po osobi u evrima (dinarska protivvrednost) za 7/10 nocenja sa ukljucenim autobuskim prevozom.

AGIOS PETROS

Studio

Studio

Apartman

1/2

1/3

4

Termini

Noćenja
03.08. - 15.08.

10

187€

177€

177€

13.08. - 25.08.

10

177€

167€

167€

23.08. - 04.09.

10

177€

167€

167€

02.09. - 11.09.

7

99€

99€

99€


Doplata za jednokrevetnu sobu 60%.
Za sopstveni prevoz se cena umanjuje za 20%.
Deca do 12 godina imaju popust 50%, ukoliko koriste zajednicki ležaj, a ukoliko se koristi zaseban ležaj, placa se puna cena aranžmana.
U slucaju eventualne nanete štete u smeštajnim jedinicama tokom boravka, putnik je dužan da plati nastalu štetu na licu mesta.
Program je raden na bazi minimum 50 putnika. U slucaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre pocetka putovanja.
Placanje se vrši uplatom na racun u Raiffeisen Banci na žiro racun 265-2510310000651-67. Placanje je potrebno da izvršite u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan placanja. U polje primaoca upišite Via Barka, Batinska 13, Sombor. U polje Poziv na broj upišite KRF- KAVOS. Za rezervaciju potrebno je uplatite 50% i ostatak najkasnije 7 dana pred polazak.

• POLAZAK I POVRATAK AUTOBUSA JE SA TACNO ODREÐENIH PARKINGA NAZNACENIM U PROGRAMU PUTOVANJA.
• PREDVIÐENE PAUZE TOKOM PUTOVANJA SU NA 3 DO 4 SATA VOŽNJE I ZAVISE OD USLOVA NA PUTU
• POTPISIVANJEM UGOVORA PUTNIK JE DUŽAN DA PRIHVATI MESTO U AUTOBUSU KOJE MU DODELI AGENCIJA. NAKNADNE IZMENE NISU MOGUCE.
• ORGANIZATOR PUTOVANAJ ZADRŽAVA PRAVO IZMENE PROGRAMA PUTOVANAJA (RASPORED POJEDINIH SADRŽAJA USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI)
• SVI PUTNICI PRE POLASKA MORAJU SE UPOZNATI SA PRAVILIMA PONAŠANJA U ZEMLJE U KOJE PUTUJU
• ZA SVE FAKULTATIVNE IZLETE NEOPHODAN JE MINIMUM 30 PUTNIKA DA BI SE REALIZOVALI
• AGENCIJA VIA BARKA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA OD RADNIKA AGENCIJE KAO NI RADNIKA OVLAŠCENJIH SUBAGENATA KOJI NISU U SKLADU SA ELEMENTIMA ZAKLJUCENIM U UGOVORU O PUTOVANJU
• PUTNICI SAMI SNOSE ODGOVORNOST U SLUCAJU DA NE POSEDUJU VALIDNU POLISU ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA
• AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI TACNE SATNICE DOLASKA NA ODREÐENE DESTINACIJE KAO NI SATNICE POVRATKA U SRBIJU USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI (STANJA NA PUTU, CEKANJA NA GRANICI I OSTALIH NEPREDVIÐENIH OKOLNOSTI)
• PUTNICI SU DUŽNI DA SE PRIDŽAVAJU DOGOVORENIH SATNICA SA VODICEM TOKOM BORAVKA U INOSTRANSTVU
•U SLUCAJU EVENTUALNE NANETE ŠTETE U SMEŠTAJNIM JEDINICAMA TOKOM BORAVKA, PUTNIK JE DUŽAN DA PLATI NASTALU ŠTETU NA LICU MESTA.
Molimo Vas da se pre zakljucenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Via Barka. Svojim potpisom ugovora, slažete se sa Opštim uslovima putovanja agencije Via Barka.
Srecan put!

Pravila i uslovi korišcenja vaucera
Jedna osoba može kupiti više vaucera
Jedan vaucer važi za jednu osobu i obuhvata letovanje: na Krfu, Kavos, u terminu po izboru

Ponuda obuhvata smeštaj na bazi 7/10 nocenja (10/13 dana) i prevoz
Kompletan cenovnik (cene uz vaucer sa popusta) i datume polazaka možete pogledati ovde
Nakon dobijanja vaucera iznos u eurima za željeni termin placate u agenciji

Vauceri se mogu iskoristiti najkasnije do 09.09.2015.
Prilikom korišcenja vaucera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima putovanja
Krf je pravi dragulj, medu istorijskim ostrvima u Grckoj. To je drugo po velicini ostrvo u Jonskom moru i oduvek je bilo omiljena destinacija bogatih, aristokratskih porodica i mnogih putnika. Godine 2007. Stari grad Krf je proglašen delom UNESKO svetske baštine.

Velelepna arhitektura koja ga danas krasi, pripada istorijskom nasledju, jer je bilo pod venecijanskom, francuskom, ruskom i britanskom vlašcu, pa upravo zbog toga, lice Krfa ima jedinstveni pecat lepo ukomponovanih arhitektonskih stilova i toplu nežnost fasada. Dah prošlosti je na svakom koraku ocigledan. On mirno lebdi medju poplocanim trgovima, tornjevima mnogobrojnih crkava i zvonicima, na uskim ulicama krcatim, starim zanatskim radnjama, palatama i balkonima, ili u predvecerje koje oslikava harmonicno lepe konture ovog grada. Danas za Krf mozemo reci da je svojevrsni arhitektonski kalendar, raznih istorijskih perioda. Takav je i trg Esplanada, koji je ujedno i najmonumentalniji trg na Balkanskom poluostrvu, a nezaobilazni Liston je izgraden tokom francuske vladavine po ugledu na ulicu Rivoli u Parizu.

Konacno ujedinjenje sa Grckom, potpisano je 1864. godine.

Medjutim, Stari grad prikazuje svoj kosmopolitski nacin života i svojim modernim restoranima, barovima ali i uskim ulicama sa prodavnicama kao i pogledom koji oduzima dah. Na domak samog grada, miruju cuveni Kanoni, odakle avioni polecu i slecu na Vaš dlan, a pod njima plove brodovi i barke. Ovo ostrvo krase mnogobrojne pešcane i šljunkovite plaže, a možete uživati i u raznoraznim zabavnim aktivnostima i vodenim sportovima. Otvorite srce, uživajte na ostrvu!

Tim turističke agencije Via Barka Vam nudi mogućnosti da odputujete na nezaboravna putovanja po sjajnim cenama. Putujte sa nama!Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija