Beograd iz Doba Vitezova Oktobar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 50 dinara ostvarujete popust od 43% na - Beogrd iz Doba Vitezova

Beograd iz Doba Vitezova Oktobar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 24.10.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
Beograd iz doba vitezova
Polasci  - 17. i 24.  oktobra od 16:30
trajanje ture oko dva casa

Cena aranžmana 1.600,00 dinara
Cena aranžmana uz popust 890,00 dinara


Želite li da vidite borbu vitezova uživo?
Znate li da je Srbija imala najveštije vitezove u srednjovekovnoj Evropi?
Znate li šta je viteški Red Zmaja ili šta je srpski mac?
Kako su povezani Grof Vlad Tepeš („Drakula“) i Despot Stefan Lazarevic?
Okupljanje gostiju u subotu ispred Etnografskog muzeja na Studentskom trgu u 16:30 casova.
Obilazak Galerije fresaka – Razgledanje replika najlepših fresaka iz srpskih srednjovekovnih manastira, zašticenih od strane UNESCO-a na kojima se može videti medusobni odnos srpskih vitezova srednjeg veka.. Medu prikazanim likovima je i kralj Dragutin – prvi srpski vladar Beograda i prvi koji ga je nacinio prestonicom.  Jedinstvena prilika da se na jedna vrata ude u Studenicu, a na druga izade iz Decana. Upoznavanje znacaja vere za duhovnost i cast nekadašnjih vitezova, zajedno sa prikazima svetih ratnika.
Ugao ulica Rige of Fere i Tadeuša Košcuška – mesto na kojem se za vreme despota Stefana Lazarevica nalazila crkva Sv. Nikole sa bolnicom. U vreme Turaka, Mehmed-Paša Sokolovic je od nje napravio nešto posve drugo...
Carigradski drum – put kojim su nebrojene vojske prošle kroz Beograd, od vizantijskih i srpskih vitezova do krstaša. Ulazak u radionicu starih zanata u unutrašnjoj Stambol kapiji gde su izloženi kostimi iz jednog škotskog filma o srednjem veku, snimanog u Beogradu. Saznacemo i videti kako se kovao novac despota Stefana i kako je on podsticao razvoj zanatstva u svojoj državi.
Odlazak do amfiteatra gde nas docekuju vitezovi savremenog doba - Beli orlovi, posveceni verodostojnom ocuvanju srpske tradicije i veština viteškog macevanja. Nesvakidašnja prilika da se na delu pogledaju viteška oprema, oružje, kao i veština i viteški duh koji se na ovim prostorima gaje još od Nemanjica, Miloša Obilica i kneza Lazara. Upoznacete srpski mac. Dva ratnika ce prirediti uzbudljivu borbu pa cemo se, makar na kratko, osetiti kao plemici i dame na srednjovekovnom turniru.
Prolazak kroz Zindan i Despotovu kapiju, dve najstarije i najbolje branjene kapije tokom srednjeg veka. Spomenik despotu Stefanu, obnovitelju i graditelju Beograda, najvecem vitezu Srbije i Evrope svoga doba, koji je jedan od osnivaca najuglednijeg viteškog reda Evrope, misterioznog reda Zmaja. Zanimljiva je prica kako je njegov spomenik pod okriljem noci dospeo na ovo mesto...
Spomenik braniocima Beograda 1456. godine – kada je cela Evropa slavila odbranu bedema hrišcanstva. Obilazak makete zamka despota Stefana, od kojeg su danas ostali samo temelji.
Odlazak u paviljon Cvijeta Zuzoric, gde cemo pogledati izuzetno interesantan kratku film - animiranu rekonstrukciju srednjevekovnog i viteškog „najkrasnijeg mesta od davnina, prevelikog grada Beograda“...

Aranžman obuhvata:
- usluge vodica tokom trajanja ture
- prisustvo borbi vitezova u oklopima i sa naoružanjem srednjeg veka
- prikazivanje filma u paviljonu Cvijeta Zuzoric
- ulaznice za Galeriju fresaka
- troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Ovaj program raden je na bazi 4 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja - Felix travel, Belgrade, licenca Ministarstva turizma OTP 85/2013
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija