Soko Banja Oktobar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 50 dinara ostvarujete Popust od 42% na Izlet u Soko Banju bez noćenja Oktobar 2015 godine!

Soko Banja Oktobar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
32 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 31.10.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
SOKO BANJA
TOPLI IZVORI ZDRAVLJA
31.10.2015.

CENA ARANZMANA: 2.500,00 Dinara
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 1450,00 Dinara


Soko banja je udaljena od Aleksinca oko 30 km,povezana sa drumskom I železnickom magistralom koje je od Beograda (udaljenost 235 km) vode ka Nisu,Istanbulu,Solunu ..Prva je ekoloska opstina u Srbiji,koja gotovo iskljucivo živi od turizma i poljoprivrede.Na obali je reke Moravice,izmedju planina Ozrena i Rtnja,na nadmorskoj visini od 400 metra.Danas je jedno od najposecenijih banjskih lecilišta,zahvaljujuci svojim termo-mineraalnim izvorima,ali i pogodnoj klimi.Ova banja sa tradicijom turizma duzom od 150 i njeni izvori spadaju medju najbolje u zemlji.
Bovansko jezero je jezero koje se nalazi na sokobanjskoj moravici kod Bovna izmedju Soko banje I Aleksinca.Jezero je vestacka akumulacija nastalo gradnjom brane 1978.U sistemu regulacije sliva Morave I hidrocentrale Djerdap.
                                       
Polazak iz Beograda, sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak”)u 06:00 casova.Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora.Poseta Bovanskog jezera.Dolazak u banju,obilazak grada u pratnji vodica oko sat vremena.Nakon toga,slobodno vreme za kafu,rucak i uživanje u divnim i ocaravajucim parkovima Sokobanje ili Fakultativna poseta Ozrena i Lepterije.U pratnji vodica (Fakultativna poseta u trajanju oko tri sata)U vecernjim casovima polazak za Beograd.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turistickim-visokopodnim ili double (u zavisnosti od broja putnika) sa vide i audio uredjajima,klima-uredjajem
- Usluge vodica i pratioca grupe
- Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- fakultativnu posetu Ozrena i Lepterije 350 din
- Individualne troškove putnika
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija