Budimpešta 2015 1 Noćenje Autobusom Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 33% na Putovanje - Budimpešta 2015 Autobusom, 1 noćenje

Budimpešta 2015 1 Noćenje Autobusom Popusti
Ponuda je uspela!
36 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-17h / subotom 09-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/240-6-240, 011/630-1-760
  • Rok iskoristivosti kupona 25.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Saga Travel

Smiljanićeva 11/1

+381 11/240-6-240
+381 11/630-1-760Mapa
BUDIMPEŠTA ( 1 nocenje)

CENA ARANŽMANA: 45 €
Cena uz autentik kupon: 30 €


Termini putovanja:

21.08
04.09.
18.09.
09.10.
30.10.
13.11.
27.11.
11.12.
25.12.2015.god.


Spajanjem tri grada: Budima, Obude i Pešte 1873. godine nastala je današnja Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepoti Budimpešte doprinose 10 mostova i Kraljevska palata koja se gordo diže iznad Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od cardi.
Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom cine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane pitoreskna Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas nece ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih dogadaja i sadržajnost programa garancija su sigurno dobrog provoda.

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan
 Polazak iz Beograda u 24.00h (ponoc) sa parkinga preko puta Buvljaka na Novom Beogradu (blok 42), iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive i iz Subotice sa glavne autobuske stanice – minimum 10 putnika – (proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Vojvodinu prema Madarskoj.

2. Dan
 Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima, polazak na razgledanje grada. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela.... Šetnja Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Slobodno vreme u centru grada. Smeštaj u hotel. U vecernjim casovima mogucnost organizovanja fakultativnog krstarenja brodom. Nocenje.

3. Dan
Dorucak. Fakultativni odlazak u Sent Andreju. Obilazak baroknog gradica na obali Dunava: Trg Vuka Karadžica, rodna kuca Jakova Ignjatovica, srpskih crkvi i krsta kneza Lazara. Nakon završenih obilazaka oko 14.00h povratak u centar grada. Mogucnost organizovanja fakultativnog odlaska u tržni centar Campona i obilazak Tropikarijuma, gde je prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. Slobodno vreme. Polazak za Beograd u 17.30h iz centra grada (sa Eržebetinog mosta) sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Beograd oko ponoci.


Aranžman obuhvata:

- Autobuski prevoz na navedenoj relaciji
- 1 nocenje u hotelu sa 3* sa doruckom
- Obilaske prema programu
- pratnju licenciranog vodica-pratioca grupe
- Troškove organizacije puta

Aranžman ne obuhvata:
-Fakultativne izlete:
(Krstarenje Dunavom 15 €, Obilazak Sent Andreje 10 €, Tropicarium (sa ulaznicom) i tržni centar Campona odrasli 15 €, deca 10 €). Poseta Camponi bez ulaznice za Tropicarium je 10 €.
- Individualne troškove putnika ,
- Medunarodno putno zdravstveno osiguranje

Doplate:

- Doplata za 1/1 sobu je 50% od cene aranžmana

Popusti:

- Deca do 2 god. Gratis/ nemaju sediste u autobusu, nemaju ležaj u hotelu
- Deca od 2 – 7 godina imaju 10% popusta ako koriste ležaj sa pratiocem i imaju sedište u autobusu.
- Treca odrasla osoba u 1/ 2 + 1 ima popust 5%

Nacin placanja:

- 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre pocetka putovanja
- U dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.

Napomena u vezi smeštaja:

- Zvanicna potvrda hotela u kom ce biti obezbeden smeštaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 2 dana pred polazak. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova.U pojedinim smeštajnim objektima treci i cetvrti ležaj mogu biti pomocni. Dimenzija i izlged pomocnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlacenje, ali je uglavnom kao klasican krevet.

Napomena

- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska Kod autobuskih aranžmana predvidene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.


Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

- Organizator putovanja nije ovlašcen za procenu ispravnosti putnih i drugih isprava.
- Zbog poštovanja satnica predvidenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogucnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe racuna i povracaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Molimo Vas da pažljivo procitate Opšte uslove putovanja

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije…
Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
Cene ulaznica, fakultativnih izleta i osiguranja date su po tarifama važecim na dan pravljenja pro-grama i podložne su promenama
Za korisnike aranžmana agencija obezbeduje grupno putno zdravstveno osiguranje ili individualna putna osiguranjau saradnji sa DDOR po njihovom važecem cenovniku na dan uplate i izabranog osiguranja i visine pokrica koje isto pruža
Agencija ne snosi odgovornost i nije ovlašcena da ceni valjanost putnih i drugih isprava, pa se u slucaju da su one neispravne smatra da putnik sam snosi odgovornost te se smatra da putnik odustaje od putovanja i podleže troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ORGANIZATORA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo otkaza ili promene cene aranžmana zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika do 5 dana do pocetka putovanja . Organizator zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu, što je uglavnom uslovljeno radnim vremenom ili zakazanim terminima posete pojedinih muzeja i lokaliteta . U slucaju promene na monetarnom trtištu , kao i promenama u cenama prevoznika , konzularnih predstavništva i osiguravajucih društava , agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Saga Travel D.O.O.
U moru priča koje zapljuskuju obale Vaše svakodnevnice, samo su one lepe vredne Vašeg sećanja. To su priče kojima se iznova vraćate u mislima, i koje u Vama bude radost, osmeh i želju da ih ponovo proživite.

SAGA je takva priča…

Sa nama su sanjane daljine blizu, tu, na dohvat ruke – plavetna mora i opojni mirisi juga, planinski vrhovi sjajni od beline snega, slikovite ulice i trgovi najlepših gradova Evrope… Poput nestvarno lepih šara kaleidoskopa, prizori i doživljaji sa naših putovanja ne mogu Vas ostaviti ravnodušnim.

Svako od njih je priča za sebe, sa jedinstvenim bojama, mirišima i zvucima, koji Vas pozivaju na uživanje i istraživanje. Svako je posebno i drugačije, ali sva imaju nešto zajedničko – Vas, zadovoljne i srećne, opijene lepotom novih predela, i pozitivnom energijom koju sa sobom nose samo ona savršena putovanja o kojima se zauvek priča…

Da, SAGA je baš takva, baš Vaša priča…

Doživite svoju sagu…Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija