Drvengrad Andrićgrad Izlet Oktobar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 33% na Jednodnevni Izlet Drvengrad - Andrićgrad Oktobar 2015 godine!

Drvengrad Andrićgrad Izlet Oktobar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 31.10.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Jednodnevni izlet - autobusom
31.10.2015

CENA ARANŽMANA: 20 € 
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 14 €


Šarganska osmica bila je žila kucavica i veza Evrope sa Jadranskim morem. Od Beograda do Dubrovnika, uskokolosecnom prugom od 760 mm, od 1925. do 1974. godine kroz tunele, preko mostova i kroz planinske useke saobracao je cuveni voz "Cira" ostavljajuci za sobom prepoznatljivi miris dima parne lokomotive. Deo ove pruge na relaciji od stanice Šargan Vitasi do Mokre Gore, koji predstavlja jedinstveno graditeljsko delo, obnovljen je i nadaleko cuvenom Šarganskom "osmicom" ponovo odjekuje klaparanje vagona i veseli žamor turista u vozu "Nostalgija". Od Mokre Gore do stanice Šargan Vitasi proci cete kroz 22 tunela, preko pet mostova, 4 stanice – Mokra Gora, Jatare, Golubici, Šargan Vitasi, savladati visinsku razliku od 300 metara i sve to na ukupnoj razdaljini od 15.500 metara. Za vreme vaše vožnje imacete priliku da sa nekog od pet vidikovaca sagledate bogatstvo i lepote prirode ovoga kraja..
Drvengrad (nem. Kustendorf) je etno-selo u Srbiji kod Mokre Gore. Izgraden na brdu Mecavnik po zamisli filmskog reditelja Emira Kusturice. Za izgradnju Drvengrada korišcene su autenticne brvnare ovog podrucja. U centralnom delu sela je trg poplocan secenim drvenim pragovima i opkoljen brvnarama. U svakoj od kuca nalaze se sadržaji karakteristicni za grad: hotel Mecavnik, galerija slika „Kapor“, biblioteka „Meša Selimovic“, bioskop „Stenli Kjubik“, prodavnica suvenira „Aska“, poslasticarnica „Kod Corkana“ i sportski centar „Prokleta avlija“. U okviru sportskog centra je zatvoreni bazen „Milorad Cavic“, teretana, sauna, bilijar, podzemna sportska hala i konferencijska sala. Strucni žiri briselske Fondacije za arhitekturu Filip Rotije je ovo Kusturicino graditeljstvo proglasio najboljim arhitektonskim ostvarenjem u protekle tri godine u Evropi.
Drvengrad je dobio status grad-hotel (kao Sveti Stefan u Crnoj Gori) sa cetiri zvezdice. Iako je selo malo, Kusturica je uredio i oznacio ulice u selu koje su dobile imena po poznatim licnostima kulture i nauke. Glavna ulica nosi naziv Ive Andrica, a pored toga postoje ulice Ernesta Ce Gevare, Dijega Maradone, Matije Beckovica,  Miodraga Petrovica Ckalje, Novaka Ðokovica...
Andricgrad je kompleks koji se gradi u Višegradu po ideji cuvenog režisera Emira Kusturice, a predstavlja neku vrstu istorijske rekonstrukcije kamenog grada. Nalazi se na ušcu reka Drine i Rzav. Ima 50ak objekata. Ulica Mlade Bosne je glavna ulica u Andricgradu. U Andricgradu posebno treba istaci naucnu insituciju, Institut Ive Andrica, zatim Akademiju lepih umetnosti, renesansno pozorište sa 300 mesta, multipleks bioskop sa 3 sale, novu zgradu opštinske administracije. Centralnim trgom Andricgrada dominira velika statua Ive Andrica, u cijoj se pozadini nalazi još jedan veliki trg sa crkvom posvecenom caru Lazaru..

Program putovanja:
Vreme polaska u 05:30 parking Otvorenog tržnog centra Buvljak na Novom Beogradu. Dolazak oko 11:00 i obilazak etno sela Drvengrad, koje se nalazi na uzvišenju Mecavnik, (cena ulaznice nije ukljucena u cenu aranžmana). Nakon razgledanja i kraceg odmora nastavak puta za Mokru Goru. Dolazak na Mokru Goru. Obilazak Mokre Gore. Vožnja "cirom" u 13,30. (fakultativno - ne ulazi u cenu). U 15,30 nastavak puta za Višegrad.
Obilazak Višegrada i cuvenog mosta "na Drini cuprija" i Andricgrada – Kamengrada.  U 19:00 polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz turistickim autobusom (audio-video oprema, klima...) na navedenoj relaciji
razgledanje u pratnji strucnog vodica
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- vožnju Šarganskom osmicom,vozna karta - 600,00 dinara odrasli;
- 300,00 dinara  deca od 6 do 14 godina           
- ulaznica za Drvengrad – 250 dinara.
- individualne troškove.

USLOVI I NACIN PLACANJA: u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Hipo Alpe Adria Banke na dan placanja. 30% prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pred putovanje.

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.  Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno). Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).   
NA IZLET JE NEOPHODNO PONETI VAŽECU LICNU KARTU ILI PASOŠ, A DECA MLAÐA OD 18 GODINA ISKLJUCIVO VAŽECI PASOŠ. Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG
BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL.
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, licenca br. OTP 6/2015 od 25.2.2015.
cenovnik br. 3 od 11.08.2015.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija