Venecija Jun 2015 Trst Verona Padova Vićenca Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 22% na Putovanje Venecija sa posetom Trstu, Veroni, Padovi i Vićenci, Jun 2015 autobusom, 5 dana 2 noćenja!

Venecija Jun 2015 Trst Verona Padova Vićenca Popusti
Ponuda je uspela!
36 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-17h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 25.06.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
VENECIJA SA POSETOM TRSTU, VERONI, PADOVI I VICENCI
25.06.2015. - 29.06.2015.
5 dana / 2 nocenje – Autobusom

CENA ARANŽMANA: 89E
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 69E


TRST - Važan grad i luka u Italiji na istocnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Ðulija. Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.
VENECIJA – Kraljica Jadrana. Venecija je u srednjem veku bila najvazniji grad na svetu i najvece trgoviste evrope. poznata kao dugogodisnja prestonica mletacke republike. jedinstven grad na svetu, izgradjena na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica.
VERONA - Grad vecne ljubavi, cuven po sekspirovoj drami Romeo i Julija cija je tragicna ljubav opisana u istoimenom delu…u ovom gradu umetnosti je sacuvanao vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila…
VICENCA - Grad u kome je cuveni arhitekta Andrea Paladi ostavio svoj pecat…
PADOVA - Univerzitetski grad u kom su svoj pecat ostavili cuveni umetnici pout Donatela, i Djota.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN BEOGRAD
Polazak sa parkinga u bloku 42, preko puta „buvljaka“ u vecernjim casovima (skup putnika je u 18:00h). Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN TRST- PUNTO SABIONI
-Dolazak u Trst u jutarnjim casovima.Obilazak sa strucnim vodicem:srpska crkva Sv.Spiridona,Piazza Unita d’ Italia,San Antonio Nuovo,Vivaldijevo pozoriste…Slobodno vreme za individualne aktivnosti … Nastavak putovanja do luke Punta Sabione. Vožnja brodom do Venecije i pesacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uzivanje u carima Kraljice Jadrana. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN- LIDO DI JESOLO-PADOVA-VICENCA-LIDO DI JESOLO
Dorucak. Fakultativni izlet u Padovu i Vicencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa strucnim vodicem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), IL Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone-gradska vecnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron).Slobodno vreme. Nastavak puta ka Vicenci, obilazak grada cuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen
uveni arhitekta Paladio. Povratak u Lido di Jesolo.Nocenje.

4.DAN-LIDO DI JESOLO-VERONA-PALMANOVA (OUTLET)
Dorucak. Posle dorucka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona?  Zato što je romantican grad, pun sarma, u kome cemo upoznati sve njegove kulturno-istorijske spomenike. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa strucnim vodicem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme... Nastavak puta do
jednog od najpoznatijeg Outlet centra, Palmanova Outlet Village.U njemu Vas ocekuje više od 90 poznatih svetskih brendova (muške,ženske i decije garderobe)…kozmetickih proizvoda,  restorana, kafica….Slobodno vreme do vecernjih casova kada je planiran povratak za Beograd.

5. DAN- BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

- Placanje je u dinarskoj protivdinarskoj vrednosti po prodajnom kursu Procredit banke -

ARANŽMAN OBUHVATA:

1. Prevoz konfornim turistickim autobusom prema programu putovanja
2. Smeštaj na bazi 2 nocenja sa doruckom (kontitentalni-samoposluživanje) u Lidu di Jesolu ili okolini.
3. Razgledanje prema programu putovanja
4. Usluga predstavnika agencije-vodica
5. Troškove realizacije programa


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Fakultativne izlete - obilazak Verone -20 eura obilazak Padove i Vicence 20eura. Cena paketa je 35eura. (minimum 30 prijavljenih putnika)
- Povratnu kartu za brodic u Veneciji-15 eura
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika

DOPLATE:
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35 evra na cenu aranžmana - rezervacija se radi iskljucivo na upit

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija