Prag Jul 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust od 39% na Putovanje - Prag Juli 2015, 6 dana 3 noći autobusom!

Prag Jul 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
32 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 08.07.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
PRAG
08.07.2015. - 13.07.2015.

6 dana / 3 noci – autobusom

PRAG – Najveci i glavni grad Ceške Republike,sa oko 1,2 miliona stanovnika.Nalazi se na reci Vltavi,koja razdvaja Prag na 4 dela(Stari Grad,Novi Grad,Hradcani,Mala Strana).Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Cešku,predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika.Danas je Prag evropska metropola,grad pun mogucnosti za kvalitetan provod,od tržnih centara,do restorana i pivnica u kojima se služi cuveno ceško pivo.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN 08.07.2015.– BEOGRAD-PRAG. Sastanak grupe na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak”)  u 19:00. Polazak za Prag u 19:30h..... Nocna vožnja preko Novog Sada,Madarske,Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN 09.07.2015. – PRAG. Dolazak u Prag u prepodnevnim satima.Razgledanje grada sa lokalnim vodicem,obilazak Hradcana (kraljevog dvora), poseta rezidencije ceškog predsednika,katedrale Sv.Vida,baziliku Sv.Djordja...spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta(najstarijeg mosta u Pragu). Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj.Slobodno vreme za individualne aktivnosti    i fakultativno krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje misticnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN 10.07.2015. PRAG-KARLOVE VARI-PRAG – Dorucak.Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope.Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade(Termal Spring,Market Collonade...),crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati cuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina,vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag.Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje                                                                

4. DAN 11.07.2015. PRAG-DREZDEN-PRAG – Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemacke, grad sa mnogo baroknih zdanja:Opera Zemper,Palata Cvinger(u kojoj se nalazi 5 muzeja), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva...Slobodno vreme za uzivanje.Povratak u Prag. Nocenje

5. DAN 12.07.2015. PRAG -BEOGRAD- Dorucak. Napustanje hotela. Slobodno vreme za uživanje  u Pragu. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak za Beograd. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora.

6. DAN13.07.2015. - BEOGRAD. Planiran dolazak u jutarnjim casovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA 129 EVRA
CENA UZ KUPLJENI VAUCER 79 EVRA


- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD).
Smeštaj u hotelu sa tri zvezdice na bazi 3 nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak)
Panoramsko razgledanje po programu
Usluge vodica i pratioca grupe
Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troskove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
Individualne troškove putnika

Fakultativne izlete:
- Karlove Vari 25 evra odrasli/15 evra deca
-Poseta Drezdenu 30 evra odrasli/20 evra deca
-Vožnja brodom po Vltavi 10 evra odrasli/8 evra deca

OPIS HOTELA:
Neki od hotela koji su u opciji:
Hotel Juno 3* http://www.hoteljuno.cz/
Hotel Krystal http://www.ubytovani-hotel-krystal.cz/
Hotel Adeba 3* http://www.adeba.cz/
I drugi…

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnog izleta je 30 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013
Cenovnik br.1 06.05.2015.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija