Krakov Jul 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust od 45% na Putovanje - Krakov Juli 2015 - 5 dana 2 noćenja autobusom!

Krakov Jul 2015 Popust
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 18.07.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
KRAKOV
18.07.2015. - 22.07.2015.
5 dana / 2 noci autobusom

Krakov koga možemo nazvati i „grad muzej“ je jedan od najstarijih i najvecih gradova u Poljskoj, administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turisticki centar regije. Nalazi se na obalama reke Visle i u podnožju grada Vavel na jugu Male Poljske. Takode je poznat kao naucni i umetnicki centar Poljske, mnogi ga smatraju srcem Poljske. Prekrasan, nekadašnji glavni grad, na prvi pogled oduševice vas svojim pitomim izgledom i mnogim znamenitostima. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo grada prepun crkvi i muzeja, sa dominantnim kraljevskim dvorcem Wawelom, podseca na slavne dane viševekovnog sedišta poljskih kraljeva. Osim mnogih mesta u samom gradu koje treba posetiti, nedaleko se nalazi i rudnik soli Wieliczka, kao i ozloglašeni Auschwitz.
Grad posebne atmosfere i izuzetno toplih i gostoljubivih ljudi, grad za istraživanje, provod i šetnju u prošlost. Pridružite nam se u avanturi i otkrijte magicni Krakov.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan 18.07.2015.  BEOGRAD – KRAKOV – Sastanak grupe na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv.“Buvljak“)u 18h,polazak u 18:30h. Nocna vožnja kroz Madarsku, Slovacku...
2.dan 19.07.2015. KRAKOV - Dolazak u Krakov u prepodnevnim casovima, nekadašnju prestonicu Poljske, a danas njenu kulturnu prestonicu, grad u kojem se legende i danas preplicu sa stvarnošcu,a velika prošlost oslikava u njegovoj arhitekturi.  Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa vodicem,razgledanje Tvrdave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pecine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka,  Ulicu Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.
3.dan 20.07.2015. KRAKOV – AUŠVIC&BIRKENAU- JEVREJSKI KRAKOV - KRAKOV .Dorucak. Slobodno vreme u Krakovu za individualne aktivnosti uz mogucnost odlaska na dva poludnevna izleta „Aušvic i Birkenau“ i „Jevrejski Krakov“. Izlet „ Aušvic i Birkenau“ obuhvata vožnju do/od mesta Osvjecim, u kojem je formiran najveci nacisticki koncentracioni logor za masovno uništenje. Potresne price o vidovima istrebljenja, životu u logoru, monstruoznim “naucnim“ eksperimentima, kao i brojni  artefakti i logorske zgrade, svedocanstva su najtragicnije „epizode“ iz istorije sveta, koja se ne sme nikada zaboraviti. Danas su logorski kompleksi Aušvica i Birkenaua pod zaštitom istoimenog državnog muzeja i UNESCO-a. Izlet „Jevrejski Krakov“ obuhvata pešacki razgled jevrejske cetvrti Kazimjerž, kroz ulice nekadašnjeg Opidum Judeoruma, koje su poslužile kao scenografija za, Oskarom nagradeni, film „Šindlerova lista“: Stara sinagoga, Široka ulica, Remuh sinagoga, Hram sinagoga, Kupa, Isakova i Visoka sinagoga, Kuca Tore, Novi trg na kojem se mogu kupiti najbolje krakovske „zapjekanki“ i na kojem su smešteni najpoznatiji barovi Krakova, ulica Dajwor....foto pauza na tzv. „Trgu Heroja“ – prostoru nekadašnjeg Jevrejskog geta iz perioda nacisticke okupacije, apoteka „Pod Orlem“ ciju je obnovu finansirao Stiven Spilberg, foto pauza kod cuvene fabrike emajla Oskara Šindlera, panoramska vožnja kroz cetvrt Podgorce, koju su do II svetskog rata uglavnom naseljavali bogati Jevreji, a u kojoj je formiran geto u kojem su se našli svi Jevreji Krakov. Nocenje.
4.dan 21.07.2015. KRAKOV  - VELICKA - KRAKOV – BEOGRAD -  Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogucnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika Soli u Evropi Velicka. Po dolasku  spuštanje stepenicama sa vodicem do dubine od 135 m gde se nalazi  i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. Povratak u Krakov. U vecernjim casovima polazak za Beograd. Nocna vožnja…
5.dan 22.07.2015. BEOGRAD -  Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

CENA ARANZMANA 128 EURA
CENA UZ KUPLJENI VAUCER 70 EURA


- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz turistuckim autobusom na navedenoj relaciji
smeštaj u hotelu sa  3* u Krakovu na bazi dva nocenja sa doruckom, u 1/2 i 1/2 + 1 sobama
strucno vodstvo puta
razgledanje po programu
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
medunarodno putno zravstveno osiguranje
individualne troškove putnika
doplata za 1/1 40 eura (za 2 noci)
fakultativne izlete

FAKULTATIVNI PROGRAM:
Aušvic i Birkenau - 25 evra / deca 20 eura
Rudnik soli Velicka - 25 evra / deca 20 evra
Jevrejski Krakov -  10 evra   / deca 7.5evra

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hoteli koji su u opciji:
Hotel Grand Felix, lokalna kategorizacija 3*.  Nalazi se na 7 km od centra grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/2 + 1 sobe.
Svaka soba poseduje kupatilo i peškire. Hotel ima wifi. Moguce je iznajmiti fen na recepciji hotela.

http://www.hotelgrandfelix.pl/
Hotel Demel 3*, hotel Royal ili slicni…

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013

CENOVNIK BR. 1 od 06.05.2015.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija