Budimpešta Bez Noćenja Jun 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 100 dinara ostvarujete popust od 47% na Jednodnevni izlet (bez noćenja) u Budimpeštu autobusom Juna 2015 godine!

Budimpešta Bez Noćenja Jun 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
36 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 03.07.2015.
  • Radno vreme agencije pon-pet 10-18h, sub 10-14h, nedeljom ne radimo
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/324-22-99, 062/130-35-25
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Travelindo Fun

Čumićevo Sokače Br.2 Lok.134/1
11000 Beograd - Stari grad

011/324-22-99
064/5115-789


Mapa
BUDIMPEŠTA
2 dana - izlet - autobusom

CENA ARANZMANA: 30 EUR
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 17 EUR


TERMINI:
26.06

Posetite dva grada umesto jednog: Budim i Peštu, jednu od najposecenijih evropskih metropola. Ako je posetite zimi imate mogucnost da se klizate i kupate u romanticnom ambijentu starih dvoraca. Ako je pak posetite leti uživacete u velikom muzickom festivalu ili trkama Formule I. Ako ste tamo u bilo koje doba zadivice Vas tornjevi crkve Sv. Stefana, Budimska tvrdava ili stari mostovi preko Dunava. Uživacete i na nekoj terasi sa koje se pruža fantastican pogled na zgradu Parlamenta i Margitino ostrvo. Svratite u centru grada, do Vaci ulice i u jedinstvenom ambijentu pojedite žerbo pitu slušajuci muziku Lista.

1. dan  BEOGRAD – NOVI SAD
 Polazak iz Beograda u 23:30h, i Novog Sada sa parkinga kod hotela Sajam u 01:00h. Nocna vožnja preko Horgoša i Segedina do Budimpešte, sa kracim usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan  BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko upoznavanje grada sa lokalnim vodicem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Parlamenta, Ribarske tvrdave, Brda Sv. Gelerta, Citadele...
Slobodno vreme u centru grada za šetnju Vaci ulicom, posetu Vorosmaty trgu, Poslasticarnici Žerbo, Bazilika Sv. Ištvana i individualne aktivnosti ili se mozete opredeliti za:
fakultativni izlet do Sent Andreje. Po dolasku obilazak Sent Andreje: Trg Vuka Karadžica, Požarevacka crkva, rodna kuca Jaše Ignjatovic, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva.
fakultativnu - Vožnju Brodom, Dunavom ispod poznatih prelepih Budimpeštanskih mostova.

Sastanak putnika na dogovoreno mesto u 17:30h, potom odlazak do tržnog centra Campona sa posetom Tropikarijuma
Polazak za Srbiju u 21h . Vožnja kroz Madarsku i Vojvodinu. Dolazak u Novi Sad I Beograd u vecernjim casovima. (Kraj usluga)                                       

U CENU ARANŽMANA JE URACUNATO:
- prevoz udobnim turistickim autobusom na nevedenoj relaciji (klima, CD, DVD oprema)
- razgledanje prema programu
- turisticki vodic tokom putovanja
- organizacija putovanja

U CENU NIJE URACUNATO:
- medunarodno putno zdravstveno osiguranje (po uslovima Osiguravajuce kuce)
- fakultativni izleti
- individualni troškovi putnika

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
- fakultativna vožnja brodom – 15 €
- fakultativni izlet do Sent Andreje –10 €

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE
- Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je deset dana pre polaska na put ili do popune mesta.
- Potrebno je najmanje 45 putnika za realizaciju ovog putovanja.

USLOVI I NACIN PLACANJA
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a placanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Alpha Banke, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zakljucivanja ugovora o putovanju, uplacuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplacuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
- Placanje može biti:

Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana.
Platnom karticom: Visa,Master,Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)
Preko racuna: uz profakturu izadu od strane T.A Travelindo Fun Putovanja
Cekovi gradana: mogucnost placanja do 3 rate deponovanim cekovima

MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
Travelindo Fun Putonja preporucuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu medunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnici Travelindo Fun Putovanja moguce je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravaca DDOR Novi Sad osiguranja koja pokriva u slucaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lecenja i bolnicke troškove do 30.000 evra. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA U ORGANIZACIJI TRAVELINDO FUN PUTOVANJA
- Travelindo Fun Putovanja zadržava pravo da, u slicaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slicno, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. ? U okviru razgledanja gradova navedenih u programima putovanja, nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno. ? Opšti uslovi putovanja Travelindo Fun Putovanja su uskladeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima. Mole se svi putnici da ih pažljivo procitaju pre polaska na putovanje. Travelindo Fun Putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
Travelindo Fun Putovanja je moderna turistička agencija nastala idejom iskusnih i profesionalnih turističkih službenika, koji za cilj imaju da svojim radom i ozbiljnošću svojim klijentima pruže uslugu, užitak i provod koji se dugo pamti. Uz naše iskustvo rada u turizmu, od preko 15 godina, moćićete pouzdano i ozbiljno da posetite najatraktivnije destinacije u zemlji i inostranstvu. U bogatom turističkom iskustvu nas kao pojedinaca, radili smo sa preko 30.000 zadovoljnih klijenata.

Baziramo se na povoljnim vikend izletima po najpoznatijim metropolama u okruženju, a za posebne potrebe putnika organizujemo i odlaske po bližim destinacijama u zemlji. Sa nama, uz stručnog vodiča, možete otići u povoljan šoping, upoznati sve znamenitosti i kulturu jenog grada koji odaberete da posetite sa nama, rasteretiti se svakodnevnog stresa, videti i uživati u čarima koje nam je dala priroda, zabaviti se kao nikada do sada…

Izborom naše agencije i dolaskom u naš poslovni prostor, moćićete uz ljubazno osoblje da se opustite i informišete o svemu što Vas interesuje u vezi Vaše želje da otputujete sa nama na jedno od ovih lepih destinacija. Raspoloženi smo da Vas saslušamo i eventualno prihvatimo svaki Vaš predlog i sugestiju.

DOBRODOŠLI!!!Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija