Stanišiči i Banja Dvorovi Izlet Popusti

tweeter baner
990 dinara umesto 1900 dinara za jednodnevni izlet - Stanišići i Banja Dvorovi, Bijeljina!

Stanišiči i Banja Dvorovi Izlet Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 01.11.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
Stanišici i Banja Dvorovi
Beograd – Stanišici – Bijeljina – Dvorovi –– Beograd
Polazak 01.11. 2015.
1 dan / bez nocenja
Autobusom

Cena aranžmana: 1900,00 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 990,00 dinara


Polazak u 08:00h saLastine autobuske stanice. Dnevna vožnja ka granicnom prelazu Sremska Raca-Republika Srpska. Nastavak vožnje do etno sela Stanišici. Slobodno vreme.
Obilazak centra Bijeljine i slobodno vreme za kafu. Zatim obilazak grandioznog manastira Svete Petke sa dve crkve pod jednim krovom i pozlaceni “ruskim” kupolama.
Etno selo STANIŠICI osnovano je 2003. godine, zahvaljujuci inspiraciji Borisa Stanišica. Tokom nekoliko  godina putovao je po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kucama i predmetima koji ce sacuvati predstavu o tome kako se živelo u periodu kraja 19. i pocetkom 20. veka. Tako je nastalo autenticno planinsko selo u sred semberijske ravnice. U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna, sazdana od drveta, predstavlja svetovni život. Cine je drvene kuce – brvnare sa pokucstvom i upotrebnim predmetima iz iste epohe. Kuce povezuju poplocane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevjekovnom arhitekturom gradenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog znacaja.Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavk puta prema banji Dvorovi.
Banja DVOROVI je formirana posle otkrica termalne vode bušenjem za potrebe istraživanja nafte 1957. godine u Semberiji.
Gosti koji ne žele da idu do Banje dvorovi mogu da ostanu u Stanišicima ili Bijeljini.
Fakultativno – rucak u restoranu Banje dvorovi i kupanje u termalnim bazenima.
Rezultatima testiranja bušotina su potvrdene hipoteze o velikom hidrogeotermalnom resursu na kome banja  može planirati svoj intenzivan razvoj. Po svojim osobinama voda je oligomineralna, a temperatura termalne vode na površini terena na koji istice iznosi 75°C. Banja Dvorovi poseduje sportsko-rekreativni centar sa pet bazena kapaciteta 6000 posetilaca, terene za male sportove (mali fudbal, rukomet, košarku, odbojku, odbojku na pijesku, dva teniska terena), male ugostiteljske objekte (grilove, prodavnice, poslasticarnice) sa baštom od 500 mesta.
Nastavak vožnje ka granicnom prelazu Raca i Srbiji. Dolazak u Beograd oko 22 casa.

Nacin placanja:

Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

Aranžman obuhvata:
- prevoz modernim, turistickim autobosima sa audio-video opremom, klimom
- usluge vodica u svakom autobusu
- troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne izlete:
- Ulaznicu za kompleks bazena Banje Dvorovi – 350 dinara
- Rucak u Banji Dvorovi – 7 evra
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja - Felix travel, Belgrade, licenca Ministarstva turizma OTP 85/2013
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija