Trebinje Višegrad Mostar Sarajevo Avgust 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 35% za Putovanje - Trebinje, Višegrad, Mostar, Sarajevo Avgusta 2015. godine!

Trebinje Višegrad Mostar Sarajevo Avgust 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
44 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-17h / subotom 09-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/240-6-240, 011/630-1-760
  • Rok iskoristivosti kupona 21.08.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Saga Travel

Smiljanićeva 11/1

+381 11/240-6-240
+381 11/630-1-760Mapa
TREBINJE(Višegrad, Mostar, Sarajevo) uz mogucnost obilaska Dubrovnika
Termin putovanja:   21.08. – 22.08. – 23.08.2015
3 dana, 2 nocenja
autobusom

CENA ARANŽMANA JE 79 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON JE 59 € 

Trebinje je grad koji se nalazi na krajnjem jugu Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegoine. Trebinje ima veoma važan geografski položaj jer se nalazi na granici sa Crnom Gorom i Hrvatskom. Kroz grad protice rijeka Trebišnjica poznata kao najveca svjetska ponornica, ali zbog izgradnje brane na donjem dijelu korita, izgubila je taj naziv. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana i smatra se jednim od najljepših gradova u BIH i šire. Klima je blaga – primorsko-kontinentalna. Jeseni su toplije od proljeca i snjeg je veoma rijetka pojava. Trebinje je grad cuvenog pjesnika Jovana Ducica po cijoj je želji sagraden hram na brdu Crkvina iznad Trebinja. Hram je posvecen Presvetoj Bogorodici i raden je po ugledu na manastih Gracanicu na Kosovu.
Dubrovnik - grad jedinstvene politicke i kulturne istorije , svetski poznate spomenicne baštine i lepote (upisan u UNESCO-ov registar svetske kulturne baštine). U prošlosti je bio Grad-Republika,  uz Veneciju jedan od najpoznatijih kulturnih središta na Mediteranu. U novijoj istorijii je središte suvremenih kulturnih i turistickih zbivanja: grad letnjeg festivala - medunarodne smotre vrhunskih dostignuca muzickog stvaralaštva, grad muzeja i galerija. Te vrednosti stvorile su od Dubrovnika prostor koji pruža bogati izbor raznovrsnih doživljaja i uzbudenja, ali i potpuni odmor u tihom, umirujucem okolišu blage mediteranske klime i prekrasnih primorskih pejzaža.
Mostar je jedan izuzetno neobican grad u svakom smislu. Sa svojim starim gradom I Starim mostom koji je nekada ujedinjavao I koji ce I dalje ujedinavati grad povezujuci smaragdne, grebenaste obale Neretve. Mostar je ne samo mlozaik culture I tradicije vec prava njihova mešavina. Mediteranska klima cini ga najtoplijim gradom u BiH. Šetajuci Mostarom, vi zapravo šetate kroz prošlost I buducnost.

Sarajevo spada u one gradove ciji je postanak vezan za dolazak Osmanlija u našu zemlju, ciji je razvitak i osnovni oblik uslovljen vekovnom osmanlijskom upravom. Pre više od pet stotina godina prethodnice osmanlijske ekspanzije bile su cesti gosti. Tu su se najposle i ustalile. One su i bile zacetnice prvih naselja na samom ždrelu planinskog klanca kroz koji se reka Miljacka provlaci kao konac kroz iglene uši. Sa ucvršcenjem osmanlijske vlasti u Bosni iz tih utvrdenja i naseobina oko njih stao je da se razvija administrativni, vojni i trgovacki centar. Grad se širio i ulepšavao, narocito u toku XVI i XVII stoleca, ali uvek ostajuci na ivici klanca, kao pauk pred pukotinom iz koje izlazi, ali od koje se nikad posve ne odvaja.

Program putovanja:

1.Dan  Beograd – Višegrad – Trebinje / 21.08.2015 Polazak u 08.00 casova sa dogovorenog mesta.  Nastavak puta  preko Valjeva I  Bajine Bašte do Višegrada sa kracim usputnim pauzama po potrebi.  Poseta Andric gradu na ušcu Rzave u Drinu ( kameni grad našeg reditelja Emira Kusturice). Šetnja do  Višegradskog mosta “ Na Drini cuprija” kog je sagradio  u XVI veku Mehmed Paša Sokolovic.  Nastavak puta  preko Goražda I Foce do Trebinja.  Po dolasku smeštaj u motel. Slobodno vreme.  Nocenje.

2.Dan Trebinje -Dubrovnik / 22.08.2015 Dorucak.  Sledi obilazak  centra Trebinja  u pratnji  lokalnog vodica (Trg platana,  Stari grad opasan zidinama, obala Trebišnjice, stari Arslanagica most… ). Odlazak do  Hercegovacke Gracanice,  gde je sahranjen Jovan Ducic i odakle se pruža  pogled na ceo grad. Slobodno vreme  ili fakultativno izlet do Dubrovnika ( obilazak znamenitosti starog grada uz pratnju lokalnog  vodica: palate Sponza, Orlandov spomenik, šetnja Stradunom). Slobodno vreme za mogucu posetu  tvrdavi Lovrenac, kneževog dvora, pomorskog muzeja. Povratak uTrebinje. Nocenje.

3.Dan  Trebinje – Mostar- Sarajevo  -  Beograd /23.08.2015 Dorucak,  Nakon dorucka, put se naastavlja prema Mostaru . Obilazak grada u  pratnji lokalnog vodica.  Mostar je privredni, politicki i kulturni centar Hercegovine. Stari, orijentalni, deo grada – Stara caršija (pod zaštitom je UNESCO-a), je prepoznatljiv po mnogim kujundžijskim radnjama, zlatarama, radionicama  cilima, koje su okružene utvrdenjima, kulama i  kapijama. Stari deo Mostara je rastao oko kamenog mosta (Starog mosta), koji su po turskoj zamisli 1566.godine izgradili dalmatinski graditelji. Predviden je  kraci obilazak  Caršije i Starog mosta. Nastavak puta prema Sarajevu. Obilazak grada u pratnji lokalnog vodica . Povratak za Beograd. Putovanje sa kracim usputnim pauzama po potrebi.  Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim casovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA UKLJUCUJE:
Prevoz autobusom  visoke turisticke klase ( TV, klima)
Smeštaj u motelu Konak 3* (naselje Mosko) na bazi  2 nocenja sa doruckom
Obilazak prema programu uz pratnju strucnog vodica
Usluge pratioca grupe
Troškovi organizacije i realizacije programa

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUCENO
Medunarodno putno zdravstveno osiguranje/ može se obezbediti u agenciji

Fakultativni izleti i posete predvidene programon:
Izlet do  Dubrovnika: 10€, obilazak :  gradske zidine, Lovrenac, Knežev dvor  - 17€, dubrovacka katedrala/ulaz u riznicu - 3€, Franjevacki samostan - 5€
Svi drugi nepomenuti troškovi

Doplata za 1/1 sobu 50%

Uslovi i nacin placanja:
Cena aranžmana je data u  evrima. Uplata je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne PRO CREDIT banke na dan uplate.
Uplata akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak do pune cene  mora se uplatiti najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja
Mogucnost placanja na dve mesecne rate do polaska


Program je raden na bazi 40 putnika
Molimo putnike da pažljivo procitaju  PROGRAM I USLOVE PUTOVANJA , kao i Opšte uslove putovanja, jer oni cine sastavni deo ugovora I obavezujuci su za obe strane.
Opisi i fotografije meštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu:   www.sagatravel.rs i sastavni su deo ovog cenovnika. Mole se putnici da se brižljivo  staraju o svojim dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja nes nosio dgovornost za njihov eventualni gubitak, kradu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom citavog trajanja putovanja.  U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih   putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka   putovanja.

Organizator  putovanja Saga Travel  D.O.O
U moru priča koje zapljuskuju obale Vaše svakodnevnice, samo su one lepe vredne Vašeg sećanja. To su priče kojima se iznova vraćate u mislima, i koje u Vama bude radost, osmeh i želju da ih ponovo proživite.

SAGA je takva priča…

Sa nama su sanjane daljine blizu, tu, na dohvat ruke – plavetna mora i opojni mirisi juga, planinski vrhovi sjajni od beline snega, slikovite ulice i trgovi najlepših gradova Evrope… Poput nestvarno lepih šara kaleidoskopa, prizori i doživljaji sa naših putovanja ne mogu Vas ostaviti ravnodušnim.

Svako od njih je priča za sebe, sa jedinstvenim bojama, mirišima i zvucima, koji Vas pozivaju na uživanje i istraživanje. Svako je posebno i drugačije, ali sva imaju nešto zajedničko – Vas, zadovoljne i srećne, opijene lepotom novih predela, i pozitivnom energijom koju sa sobom nose samo ona savršena putovanja o kojima se zauvek priča…

Da, SAGA je baš takva, baš Vaša priča…

Doživite svoju sagu…Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija