Venecija bez Noćenja Juli Avgust Sepembar Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 140 dinara ostvarujete popust od 30% na Putovanje Venecija bez Noćenja u Julu, Avgustu ili Septembru 2015. godine

Venecija bez Noćenja Juli Avgust Sepembar Popusti
Ponuda je uspela!
57 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 11.09.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
VENECIJA BEZ NOCENJA
Autobuski prevoz

11.09. - 13.09.2015.

VENECIJA - grad, luka i cuveno turisticko mesto u severoistocnoj Italiji. Podignuta na 118 medusobno odvojenih malih ostrva, ispresecanih sa 160 kanala, a povezanih sa 400 mostova od kojih je najpoznatiji Ponte Rialto. Izgradena je na temeljima od drvenih balvana koji su duboko do devet metara zabijeni u meko glineno tlo tako da je negde poznata kao Kraljica mora, mada bi se mogla nazvati Kraljicom ostrva. Mit o Veneciji “Gospodarici Jadrana”, trgovackoj meki posvecenoj Svetom  Marku, od trenutka kada su njegove mošti prenete iz Aleksandrije u nju, u doba renesanse je oznacavalo idealizovanu sliku ovog grada, u ocima onih koji su mu se divili. Njenu moc je odredio i dužd Enrico Dandolo, koji je 1201.osvojio Konstantinopolj. Petrarka je 1364.godine našao da je Venecija, koja je nastala u IX veku u istoimenoj laguni, bogata zlatom, ali još više slavom. Gete je cetiri veka kasnije pisao kako se ona ne može porediti sa drugim gradom, Carls Dikens je mislio da stvarnost Venecije prevazilazi i maštu najburnijih snova.
PROGRAM PUTOVANJA:

1.  Dan BEOGRAD-PUNTO SABBIONE: Polazak iz Beograda u 19:00h, sastanak putnika u 18:30h na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta otvorenog tržnog centra tzv. buvljak. Nocna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraca usputna zadržavanja radi odmora I granicnih formalnosti.

2. Dan PUNTO SABBIONE-VENECIJA: Dolazak u luku Punto Sabbione u jutarnjim casovima. Fakultativna vožnja brodom do Venecije (bivše Mletacke Republike koja sa svojih 118 ostrva, 400 mostova i cuvenim kanalom Grande dominira Jadranom).
Razgledanje Venecije u pratnji strucnog vodica. Piazza San Marco, Duždeva palata, Campanila, cuveni most Rialto, i saznajte kako je “most uzdaha” dobio ime…
Slobodno vreme za uživanje u carima Venecije. Polazak za Beograd u vecernjim casovima.

3. Dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

CENA ARANŽMANA: 33€
Cena aranžmana uz kupljeni vaucer 23€


- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD).
Usluge vodica i pratioca grupe
Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
Individualne troškove putnika

Fakultativne izlete:
- Vožnja brodicem do Venecije - 15 eura

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja


Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija