Temišvar Jednodnevni Izlet Novembar Decembar 2014 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 50 dinara ostvarujete Popust od 29% na Jednodnevni izlet u Temišvar Decembar 2014!

Temišvar Jednodnevni Izlet Novembar Decembar 2014 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše četri kupona, jedan za sebe i tri na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 20.12.2014.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
BEOGRAD - TEMIŠVAR - BEOGRAD
Jednodnevni izlet autobusom

TERMINI:

06.12. , 13.12. , 20.12. 27.12.


TEMIŠVAR (rumunski: Timisoara, mad. Temesvár, nem. Temeschburg / Temesvar) je grad u Rumuniji. Najveci je grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Sa 412.753 stanovnika Temišvar je cetvrti grad po velicini u Rumuniji. Temišvar je poznat i kao kulturni, obrazovni i trgovacki centar zapadne Rumunije. Temišvar je i najveci  kulturno-istorijski centar Srba u Rumuniji. Najviše srpskog življa okupljeno je upravo u Temišvaru, gde inace postoje mnoge kulturne ustanove koje ih zbližavaju. U Temišvaru se nalazi sedište Eparhije temišvarske Srpske pravoslavne crkve, kao i Saveza Srba u Rumuniji, a takode se ovde izdaje i srpski nedeljnik „Naša rec“. Grad se naziva i „Malim Becom“, jer je grad veoma dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo središte svojom arhitekturom i ambijentima podseca na stari deo Beca.
 
PROGRAM PUTOVANJA:
Sastanak putnika u 05.30 na parkingu  u bloku 42(preko puta otvorenog trznog centra tzv.Buvljak. Vožnja preko Panceva i Vršca, gde je predvidena kraca pauza. Dolazak na granicni prelaz Vatin / Moravita, posle carinskih i pasoških kontrola  nastavak vožnje do Temišvara. Po dolasku, obilazak grada: Saborna Crkva  srpske pravoslavne crkve posvecena Sv. Ðordu (sagradena 1748 god. i u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janica iz Arada), Vladicanski dom, Trg Ujedinjenja, Trg Slobode sa zgradom Garde i starom Gradskom Kucom. Nastavak šetnje do drugog gradskog trga Trg Pobede sa  najstarijom gradskom zgradom - dvorac Huniazilor (podignut u XV veku po naredbi Vojvode od Transilvanije Iancu de Hunadoar - u našoj istoriji poznat kao Sibinjanin Janko) koji je danas muzej Banata, gde se na jednom kraju nalazi zgrada Opere i nacionalnog teatra (koja ima repertoar na rumunskom, nemackom i madarskom jeziku), a na drugom katedralni hram Banatske mitropolije rumunske pravoslavne crkve. Izmedu njih je najmladi gradski trg, izduženog oblika sa nizom gradskih palata iz zadnjih decenja Austrougarske (radenih u stilu akademizma i secesije) vladavine i statuom vucice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima 1926 god.). Slobodno vreme u centru grada ili individualni odlazak u "Iulius Mall", jedan od najvecih tržnih centara u ovom delu Evrope. http://www.iuliusmall.com/en/timisoara.
Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Dolazak na mesto polaska u vecernjim casovima.

CENA ARANŽMANA: 1200,00 DIN

uz autentik kupon 850,00 DIN

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD).
- Usluge vodica i pratioca grupe
- Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troškove medunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika

Napomene koje važe za aranžman:
- Organizator putovanja je ZEPPELIN TRAVEL
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu ( redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti)
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa programom putovanja, uslovima placanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici pre polaska na put dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koje putuju
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju

- Aranžman je raden na bazi od minimum 40 putnika
- U slucaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska
- U slucaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo promene cene aranžmana
- Zeppelin Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih u agenciji kao i zaposlenih ovlašcenih subagenata koji nisu u skladu sa elementima zakljucenih ugovora o putovanju
- Ogranizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- u slucaju otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ako nije drugacije odredjeno ugovorom o putovanju

Organizator putovanja Zeppelin Travel OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija