Terapeutska Masaža Novi Sad Popusti

tweeter baner
490 dinara umesto 1600 dinara za jedan tretman Terapeutske masaže! Institut za estetiku i lepotu Artes Novi Sad

Terapeutska Masaža Novi Sad Popusti
Ponuda je uspela!
48 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu / jedna masaža u trajanju od 1h
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, dva za sebe i osam na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-17h / i samo u ovom terminu su moguća zakazivanja
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 063/123-08-04
  • Rok iskoristivosti kupona 01.07.2015. nakon čega će se Vaš kupon računati kao iskorišćen
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati institut radi rezervacije
  • Sa sobom obavezno poneti odštampan kupon i ličnu kartu
  • Kuponi se ne šalju na email, već su dostupni za štampanje iz Vašeg profila
Novi Sad - Centar za Estetiku i Lepotu Artes

Braće Ribnikar 63
21000 Novi Sad

021/30-07-138
063/123-08-04Mapa
TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa iv rata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorića), otklanja se stress i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Trajanje masaže 1h. Masaža celog tela.
INSTITUT ZA  ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU “ARTES” (Kozmetika Artes) se pre svega bavi edukacijom u oblasti estetike i kozmetike i to na nivou STUDIJA, kurseva Visokog nivoa, predmete kako iz medicinskih nauka, umetničkih tako i ekonomskih, predaju  profesori sa Medicinskog, Hemijskog, Ekonomskog, Filozofskog fakulteta, Fakulteta Primenjene Umetnosti  iz Beograda i Novog Sada, što govori  o ozbiljnosti i namerama koje INSTITUT želi da postigne sa svojim kandidatima. Svi naši profesori stručnih predmeta imaju licencu predavača Francoise Morice visoko eminentne škole po svojoj stručnosti, kozmetici i naravno stogodišnjoj tradiciji uz  stalnu razmenu profesora. Svi stručni-praktični ispiti se polažu komisijski pred našim i pred profesorima Francoise Morice  škole iz Pariza.

Program INSTITUTA predstavlja idealan spoj medicinskih predmeta, menadžerskih veština i umetnosti, a nakon teorijskih predavanja koja prati praktična nastava u velikom fondu časova odvija se stručna praksa, koju obavljaju iskusni internacionalni treneri.

INSTITUT prati sve inovacije kako na polju profesionalne nege tako i na polju tehničkih dostignuća u oblastima estetike i kozmetike. Naši studenti se lako zapošljavaju jer je STRUČNOST, ZNANJE, VEŠTINA I PROFESIONALIZAM upravo ono što imaju kada završe studije na INSTITUTU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU “ARTES”.

Po završetku studija ili kursa kandidati dobijaju licencirane diplome više škole (VI stepen) Fransoice-Morice BTS kao i licencirane diplome CAP jednogodišnjih INTEZIVNIH kurseva  iz oblasti estetike i kozmetologije.

Budite i Vi deo nas…

Centar za estetiku i lepotu se nalazi pri Institutu.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija