Umag Prvi Maj 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 29% za Putovanje - Umag 1. maj, 5 dana 2 noćenja autobusom!

Umag Prvi Maj 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za dve osobe
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 28.04.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
UMAG (POREC, ROVINJ, PIRAN, PORTOROŽ)

TERMIN: 28.04. - 02.05.2017.
PROVEDITE PRVOMAJSKE PRAZNIKE NA PRELEPOJ ISTRI SA DVA NOCENJA U UMAGU UZ FAKULTATIVNE OBILASKE PORECA, ROVINJA, PIRANA I PORTOROŽA

CENA ARANŽMANA: 125 eura
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 89 EUR

Doplata za sobu 1/1: 34 eura ( iskljucivo na upit)

Umag smatraju vratima Istre iz Europe. Odmah po dolasku u grad primeti cete njegove cari. Cim ugledate te nepregledne mediteranske pejzaže i osetite miris Jadranskog mora u vazduhu, znacete da se nalazite na posebnom mestu. Impresivna arhitektura, vrhunski restorani i prekrasni pejzaži doprinose posebnom šarmu grada. More je samo jedan od razloga koji Umag isticu kao izuzetno mesto za odmor.
Rovinj je jedan od najromanticnijih gradova Hrvatske pa ga nikako ne bi trebalo zaobici. Grad je okruženo predivnim renesansnim i baroknim spomenicima, baštinama i crkvama. U Rovinju se nalazi i Centar za istražvanje mora. Ispred obale mnogobrojna su ostrva kao Figarola, Sveta Katarina, Banjole, kao i Crveno ostrvo koje je  ujedno i istorijsko nalazište i kulturno obeležje nekadašnjih kultura
Porec, dragulj Jadrana, smešten je u sredini zapadne obale najveceg hrvatskog poluostrva Istre. Stari dio grada je izgraden na malom poluotoku odvojen od kopna kanalom i zašticen od otvorenog mora otokom Sveti Nikola na kojem se može naci jedan od najstarijih svjetionika..
Piran je srednjovekovni grad u kom se pored luke, solana i Tartinijevog trga koji su simboli ovog mesta, nalazi i 9 crkava, ocuvane zidine iz XV veka, galerije, pomorski i ronilacki muzej i akvarijum.. Za samo 15-ak minuta šetnje, možete preci iz starog tradicionalnog predela koji odiše primorskim šarmom u moderno mesto Portorož .
Portorož  je  turisticka prestonica slovenackog primorja, smešten u samom Piranskom zalivu, u blizini Italije. Naziv je dobio po italijanskoj reci portorose što znaci luka ruža. Pored grada leže nekad poznate Secovljaske solane, koje su danas restaurirane i služe kao spomenik.. Ovaj grad je elitna istorijska destinacija, spoj modernog i tradicionalnog i olicenje kontrasta arhitekture modernog letovališta i slikovitih sela u zaledu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN  Sastanak putnika u 22:30h, polazak autobusa u 23:00 h iz Novog Beograda, sa parkinga prekoputa OTC  (buvljak). Nocna vožnja kroz Hrvatsku,sa pauzama za odmor i radi obavljanja granicnih formalnosti.

2.DAN  Dolazak u Umag u jutarnjim satima i smeštaj u apartmane. Razgledanje Umaga I slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje.

3.DAN  Oko 10:00 casova planiran fakultativni odlazak do Poreca I Rovinja. Povratak u Umag u vecernjim satima. Putnici koji ne žele fakultativni izlet do Poreca I Rovinja  imaju slobodno vreme za odmor i šetnju po Umagu. Nocenje.

4.DAN  Napuštanje apartmana i odlaganje prtljaga u autobus.Fakultativni odlazak do Pirana I Portoroža.Ko ne želi na fakultativu ima slobodno vreme do polaska za Beograd koji je planiran u 17:00 casova. Vožnja kroz Hrvatsku, sa pauzama za odmor i obavljanje granicnih formalnosti.

5.DAN  Dolazak u Beograd u ranim  jutarnjim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* prevoz turistickim autobusom na navedenoj relaciji  od 48  do 99 sedišta(TV,DVD,klima)/ mesta se odreduju prema broju prijavljenih putnika.
* apartmanski smeštaj u objektima sa 3* po lokalnoj kategorizaciji na bazi dva nocenja.
* pratioca grupe za vreme celog boravka** usluge lokalnog vodica za vreme obilaska Poreca,Portoroža

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;
* individualne troškove putnika i druge nepomenute usluge
* FAKULTATIVNE IZLETE

FAKULTATIVNI IZLETI:
* odlazak u Porec I Rovinj - cena 20 eura;  
* obilazak Pirana I Portoroža - cena 15 eura

******  PAKET FAKULTATIVA  = 30 eura. ( placanje unapred  u agenciji) ******

USLOVI I NACIN  PLACANJA:  u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko banke (bivša  Hypo Alpe Adria Banka) na dan placanja.Prilikom rezervacije 30 % , ostatak 15 dana pred putovanje.

OPIS SMEŠTAJA:

APARTMAN DIVA  3* Istra, Umag, Punta, apartman za 4 do 7 osoba, na prvom spratu, 200 m udaljen od mora, 300 m od prodavnice, 100 m do restorana, 1.5 km do centra Umaga, klimatizovan, internet, mašina za pranje rublja, velika terasa, parkiralište, ogradeno dvorište, terasa sa kaminom za korišcenje. Nalazi se na odlicnoj poziciji nedaleko od poznatog ATP teniskog centra gde se godinama održava svetski poznat ATP  turnir Vegeta Croatia Open Umag.

APARTMANI FERLIN  3* Istra, Umag, Punta, nalaze se na idealnom mestu za odmor, daleko od gradske buke i u isto vreme vrlo blizu poznatom turistickom naselju Sol Stella Maris. Udaljeni su samo 200 m od pešcane i oko 300 m od šljunkovite  plaže, 2 apartmana za 2-4 osobe i studio za 2 osobe, u istoj kuci, u prizemlju sa pogledom na dvorište. Ispred kuce nalazi se uredeno decije igralište. Prodavnica je samo 400 m udaljena od apartmana, do restorana 150 m, svi su apartmani klimatizovani, TV SAT, wi fi i garnituru za sedenje na terasi, privatno parkiralište. Nalazi se na odlicnoj poziciji nedaleko od poznatog ATP teniskog centra gde se godinama održava svetski poznati ATP turnir  Vegeta Croatia Open Umag.

REZIDENCA  ELIO 3* - Istra, Umag, Punta sa 11 apartmana i studia u Umagu, cca 250 m od plaže, sa bazenom, parkiralištem, spoljnim kaminom za korišcenje,TV -Sat, internet wi fi, mogucnost dorucka uz doplatu. Apartmani za 2-6 osoba sa 1 ili 2 spavace sobe, dnevna sa kuhinjom i kaucem na razvlacenje,kupatilo, terasa, 4 studia, prizemno kraj bazena za po 2 osobe,kuhinja, kupatillo, terasa.

VILA  ALPA 3* -, nalazi se na idealnom mestu za odmor, udaljeni samo 300 m od mora. Svi  apartmani su klimatizovani , TV SAT, WIFI, kupatilo, kuhinja ,…Vila ima privatni parking.

APARTMANI NIVES 3* - nalaze se u poznatom turistickom predelu Umaga na Punti samo 250 m od pešcane plaže, dva novo uredena apartmana u prizemlju idealni za porodicu sa decom. U neposrednoj blizini nalazi se i djecje igralište. Apartmani su modern opremljeni sa TV -SAT, WIFI, kupatilom, opremljenom kuhinjom,…

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog apartmanskog smeštaja slicnim apartmanima iste ili više kategorije.

NAPOMENE:

* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: preporucuje se, jer hrvatski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Hrvatsku.
* ZA PUTOVANJE U HRVATSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.  dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).  
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.02.2015.
Cenovnik br.01  važi od 14.02.2017.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija