Uskrs Moskva Varšava Krakov 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 24% na Putovanje - Moskva Uskrs 2017.-te sa posetom Varšavi i Krakovu 9 dana 4 noćenja autobusom!

Uskrs Moskva Varšava Krakov 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 11.04.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
USKRS U MOSKVI 2017 SA POSETOM VARŠAVI  I  KRAKOVU
11.04. - 19.04.2017.
AUTOBUSOM 9 DANA / 4 NOCENJA

CENA ARANŽMANA: 249€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 189€

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit  banke na dan placanja -

MOSKVA: Glavni grad Rusije,1325.godine postaje velikokneževsko sedište.Za vreme vladavine Petra Velikog,glavni grad je umesto Moskve postao novoosnovani Sankt Peterburg.Tek 1918.za vreme boljševika,Moskva je ponovo postala središte politicke moci.Crveni trg je najpoznatiji i najveci trg u Moskvi sa prelepom crkvom Svetog Vasilija Blaženog.

KREMLJ: Je utvrdeni deo starih ruskih gradova.Krajem 15.veka italijanski majstori opasali su moskovski Kremlj zidinama dugackim 2 km i ukrašenim sa 19 tornjeva.Kremlj je do 18.veka bio rezidencija careva i patrijarha Ruske pravoslavne crkve.

VARŠAVA: Ritam šopenove muzike prati  prestonicu Poljske.Varšava je bila jedan od najlepših gradova u Srednjoj Evropi, ali je tokom Drugog svetskog rata potpuno razorena. Kraj rata docekala je u ruševinama. Danas je Varšava grad bogata palatama i dvorcima, impresivnim crkvama igalerijama. Staro gradsko jezgro, sa kamenim kucama šarenih fasada i kulom Barbakan, uvršteno je na Uneskovu listu svetske baštine.Proverite zašto je zovu Pariz na istoku.

KRAKOV:Grad kamenja koje govori,grad legendi.Dostojanstvo glavnog grada prestalo je 1596.godine kada je kralj Sigismund IIIizabrao Varšavu kao svoju prestionicu.Danas kulturna metropola u kojoj  vlada živahna atmosfera I žagor studenata.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN -  BEOGRAD-NOVI SAD-KRAKOV - Sastanak grupe u 17h na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak”). Polazak u 17:30h. Vožnja kroz Madarsku, Slovacku... sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.DAN – KRAKOV  - Dolazak u Krakov u prepodnevnim casovima, nekadašnju prestonicu Poljske, a danas njenu kulturnu prestonicu.  Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa vodicem, sa razgledanjem Tvrdave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pecine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka… Mogucnost organizovanja  fakultativnog izleta „Jevrejski Krakov“. Izlet obuhvata pešacki razgled jevrejske cetvrti Kazimjerž, kroz ulice nekadašnjeg Opidum Judeoruma, koje su poslužile kao scenografija za, Oskarom nagradeni, film „Šindlerova lista“: Stara sinagoga, Široka ulica, Remuh sinagoga, Hram sinagoga, Kupa, Isakova i Visoka sinagoga, Kuca Tore, Novi trg na kojem se mogu kupiti najbolje krakovske „zapjekanki“ i na kojem su smešteni najpoznatiji barovi Krakova, ulica Dajwor....foto pauza na tzv. „Trgu Heroja“ – prostoru nekadašnjeg Jevrejskog geta iz perioda nacisticke okupacije, apoteka „Pod Orlem“ ciju je obnovu finansirao Stiven Spilberg… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN KRAKOV - MOSKVA - Dorucak.Napuštanje hotela.Slobodno vreme u Krakovu do polaska za Rusiju. U popodnevnim casovima polazak za Moskvu. Nocna vožnja kroz Poljsku i Belorusiju.

4.DAN MOSKVA  -Dolazak u Moskvu u podnevnim casovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti Mogucnost fakultativnog odlaska  do grada sa vodicem  kako bi se upoznali sa moskovskim metroom  koji predstavlja najveci podzemni sistem transporta na svetu. Moskovski metro je podzemna železnica sa najvecim brojem prevezenih putnika na svetu, u proseku 8,1 milion putnika, što je više od broja koji prevezu metroi u Londonu i Njujorku zajedno. On je spoj lepote i savršenstva i predstavlja pravo remek-delo ljudske kreativnosti u graditeljstvu i jedan je od simbola Moskve i Rusije. Nocenje.

5.DAN  MOSKVA - SERGIJEV  POSAD  Dorucak.Mogucnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad –  srce pravoslavlja(bivši Zagorsk).Udaljen je oko 70 km.od Moskve. U znacajne verske centre neizostavno se ubraja manastir Svetog trojstva i Sv.Sergija. Ovaj manastir je za hrišcane važno mesto hodocašca .U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvecih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera staroruske umetnosti i arhitekture. Od 1993.godine muzej je svetska kulturna baština. Nakon izleta povratak u Moskvu, mogucnost fakultativnog krstarenja rekom Moskvom, doživite bajkovitu Moskvu sa reke. Slobodno vreme... Nocenje.

6.DAN MOSKVA - OBILAZAK  KREMLJA  - Dorucak. HRISTOS  VOSKRESE. K ako provesti uskrs u pravoslavnom duhu? Pa upravo u Kremlju! Fakultativni obilazak Kremlja, najstarijeg i istorijskog dela centra  Moskve .Kremlj je utvrdeni deo starih ruskih gradova. Krajem 15.veka italijanski majstori opasali su moskovski Kremlj zidinama dugackim 2 km. Kompleks služi kao zvanicna rezidencija Predsednika Rusije. Obilazak teritorije, Uspenske, Blagoveštenske i Arhanagelske crkve , zvonik Ivan Veliki iz 1600.godine,zatim Oružana palata (muzej  koji se nalazi pod zaštitom UNESKO-a), riznica carske Rusije…Slobodno vreme.Nocenje.

7.DAN  MOSKVA - VARŠAVA - Dorucak. Napuštanje hotela.Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do polaska za Varšavu. Mogucnost fakultativne  posete muzeju Panorama Borodinske bitke, Zašto Napoleon nije uspeo osvojiti Moskvu? Odgovor leži upravo u ovom muzeju  koji je posvecen  ratu sa Napoleonom koji je 1812. godine umarširao u Moskvu. Glavni eksponat muzeja je ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Varšavi. Nocna vožnja.

8.DAN   VARŠAVA   Dolazak u Varšavu u prepodnevnim casovima. Razgledanje grada u pratnji vodica: kvart Starog grada - Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESKO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovacki skver… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti do polaska za Srbiju.Nocna vožnja.

9.DAN  NOVI SAD-BEOGRAD  Dolazak u Srbiju u podnevnim satima.Kraj putovanja.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konformnim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd),
- Smeštaj u hotelu 3*- na bazi  1 nocenja sa doruckom u Krakovu, i 3 nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak) u Moskvi
- Panoramsko razgledanje gradova po programu,
- Usluge predstavnika agencije / vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete:
- razgledanje Jevrejska cetvrt 10e;
- obilazak moskovskog metroa 10e (ukljucen vodic ,karta za metro i ulaznica);
- izlet u Sergijev posad 40e (ukljucen vodic, autobus, ulaznice)
- krstarenje rekom Moskvom 25e
- Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 55e (ukljucen vodic, autobus, ulaznice)
- poseta muzeju Borodinske bitke 30e (ukljucen vodic, karta za metro i ulaznica);
- medunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za 1/1 sobu 90e.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Grand Felix 3* http://www.hotelgrandfelix.pl/,u mirnom delu Krakova u blizini tramvajske stanice kojom se za 20 min stiže do centra grada. Smeštaj je u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom, tv-om. Dorucak je na bazi švedskog stola.

Hotel Maxima Zarja 3* http://maximahotels.ru/en/hotel/zarya/ Nalazi se izmedju dve metro satnice, 8-10 minuta pešice do svake i do centra (do Tverske ulice) ima 15 minuta vožnje. Renoviran je pre nekoliko godina i veoma je popularan. Smeštaj je u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom, tv-om,telefonom. Dorucak je na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
    
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Eta tours je  osigurana  polisom osiguranja od odgovornosti turistickih agencija za slucaj insolventnosti i odgovornosti za slucaj štete nanete putniku br. 3000001270, osiguravaca „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

Cenovnik br. 1 od 25.01.2017
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija