Budimpešta Uskrs Prvi Maj 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 25% za Putovanje - Budimpešta Uskrs i 1. maj, 5 dana 2 noćenja autobusom!

Budimpešta Uskrs Prvi Maj 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za dve osobe
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 29.04.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Budimpešta Uskrs i 1. maj - autobusom
29.04. - 02.05.2017.
POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

Cena aranžmana: 79eur
Cena uz autentik kupon: 59 eur

doplata za 1/1 sobu  45 eur / jednokrevetna soba na upit

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi. Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:

1.Dan –   Sastanak putnika u 21:00 h, Novi Beograd, parking Otvorenog tržnog centra (buvljak), polazak u 21:30 h. Iz Novog Sada u 22:45 h  sa parkinga kod Lokomotive. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.Dan –  Dolazak u Budimpeštu u prepodnevnim casovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodicem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdave,  Citadele. Slobodno vreme za šetnju Vaci ulicom do odlaska u hotel. Smeštaj u hotel oko 14:00 casova. U popodnevnim casovima fakultativni odlazak po zelji putnika ( IKEA, ARENA PLAZA ILI TC ARKAD). Povratak u vecernjim casovima u hotel .Nocenje.

3.Dan - Dorucak. U 9:30 h  fakultativni polazak za Sent Andreju, ili slobodno vreme u Budimpešti. Razgledanje sa vodicem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradicu, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno vecernje krstarenje Dunavom. Povratak u hotel. Nocenje.

4.Dan  -  Dorucak. Odjava iz hotela. Fakultativni izlet do Campone i Tropikarijuma.  U 16:00 h polazak za Srbiju.  Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti. Dolazak u Novi Sad / Beograd u ponocnim  casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima).

KRAJ PROGRAMA.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /        
  mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u hotelu  3* na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Budimpešte;
- usluge strucnog vodica tokom celog puta;
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 345 din;
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
- u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke (bivša Hypo Alpe Adria Banka) na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- krstarenje Dunavom  15 €
- tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum   15 € (7,5 € bez ulaznice)
- izlet do Sent Andreje     10 €
- odlazak  po zelji putnika (IKEA, ARENA PLAZA ILI ARKAD) 7,5 €

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Neki od hotela sa kojima saradjujemo su Noe, Romai , ..Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3* i nalaze na oeriferiji grada/siri centar grada/ ali su povezani linijama gradskog prevoza. .Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.

Hotel Seni Studium 3* - http://www.hotelsenistudium.com/eng/index.html - nadomak zelenog parka i jezera u Harmut aveniji u Budimpešti. Povezan je linijama gradskog prevoza.  Ovaj skroman hotel ima udoban smeštaj. Sve sobe imaju televizor, telefon, manje kupatilo i tuš.

. WI-FI- U SVIM HOTELIMA  (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slucaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehnickih problema

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.04. od 11.01.2017.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija