Atina Prvi Maj 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 24% za Putovanje - Prvomajski praznici u suncanoj Atina 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* - autobusom!

Atina Prvi Maj 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za dve osobe
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 27.04.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Prvomajski praznici u suncanoj Atina
(3 nocenja sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
27.04.2017. - 02.05.2017.

Cena aranžmana: 169 eur
Cena aranžmana uz autentik kupon: 129 eur

Aranžman se placa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Adikko banke na dan uplate.
doplata za 1/1 sobu 70 EURA / jednokrevetna soba na upit

Atina j e grad posvecen boginji Atini po kojoj je i dobio ime a koja je vekovima bila njegova zaštitnica. Ova, Atina je danas, višemilionska metropola, od svog postojanja preživela je uspone i padove kao malo koji megapolis na svetu. Za istoriju covecanstva znacajna je jer su u njoj postavljene osnove parlamentarne demokratije i slobodnih izbora. Ipak, prva asocijacija pri pomenu Atine je Akropolj sa Partenonom kao najvecim i najznacajnijim hramom koji dominira Atinom vec dve i po hiljade godina. Grad istorije ali i prestonica dobrog provoda. Atina je uvek doživljaj. Posebno nocu. Zato Vam i nudimo mogucnost da grcku prestonicu doživite i obasjanu vecernjom iluminacijom. Šarm i folklor, tradicija i gostoljubivost uz ritam Mediterana, ucinice vaš boravak u ovom gradu nezaboravnim...
 
1. dan 27.04.2017.  BEOGRAD – ATINA
Polazak u 17:00 h  sa Velikog parkinga preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd, Blok 42 – ugao ulice Jurija Gagarina i Antifašisticke borbe). Proveriti vreme polaska dva dana pre puta.Nocna  vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.

2. dan 28.04.2017. KALAMBAKA /METEORI/- ATINA
Dolazak u prepopodnevnim  casovima u Kalambaku ,mesto koje se nalazi u podnožju Meteora. Obilazak jednog od manastira Meteora, spomenik kulture od izuzetnog znacaja  u Atini.  Slobodno vreme .Nastavak putovanja ka Atini.  Dolazak u Atinu u vecernjim casovima. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. dan 29.04.2017.  ATINA
Dorucak. Nakon dorucka panoramski obilazak Atine: Hram Zevsa, Panatenajski stadion-mesto održavanja prvih savremenih Olimpijskih igara 1896.god. , Parlament, trgovi Omonija, Sintagma. Fakultativni odlazak na Akropolj.  Nocenje.

4. dan 30.04.05.2017.  ATINA
Dorucak. Fakultativni izlet do Korinta-Epidaurus-Mikena. Obilazak antickog pozorišta iz IV v p.n.e. i muzeja - Epidaurus, U Mikeni obilazak arheološkoh prostora .Atrejeva riznica, Lavlja vrata, kraljevska grobnica.  Povratak u Atinu u vecernjim casovima.  Nocenje.  

5. dan 01.05.2017. ATINA  
Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do Glifade. Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti. U popodnevnim casovima polazak za Srbiju. Nocna vožnja sa kracim odmorima.
                                                                                                                                                                 

6. dan 02.05.2017. BEOGRAD    
Dolazak u Beograd u jutarnjim  casovima. ( Kraj usluga ).

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj  u širem centru grada Atine u hotelu  3* na bazi 3 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Atine  
- usluge strucnog vodica
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum 460 din po osobi
- ostale  individualne troškove.

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko  Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- Akropolj /uracunata ulaznica /  20 eur
- Izlet /Korint-Epidaurus-Mikena/ - 35 eur /uracunate ulaznice/
- izlet Glifada -10 eur
- Ulaznice jedan manstir Meteora -3 eur

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u zemlju EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro. Hoteli sa kojima saradjujemo su RIO, ARISTOTELES, MARINA, QENOFON, ...
Hotel Athens Oscar 3*  je smešten na pogodnoj lokaciji u centru Atine, u blizini Železnicke stanice Larisis. U blizini je metro stanica .U ponudi ima restoran i krovnu baštu sa koje se pruža pogled na Akropolj.U blizini objekta nalazi se parking garaža sa kapacitetom za 100 vozila.Hotel nudi širok izbor udobnih soba i apartmana tipa "suite" sa balkonom, sopstvenim kupatilom i svim modernim pogodnostima.U restoranu Dionysos služe se tradicionalni grcki specijaliteti i jela internacionalne kuhinje, uz prethodan dogovor. Krovna bašta Apollon, koja radi tokom letnjih meseci, poseduje bazen i bar. Sa nje se pruža panoramski pogled na Akropolj i brdo Likavitos. .Dorucak – švedski sto. www.oscar.gr
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 70 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
    
Cenovnik br.01, od 13.01.2017..
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija