Prag Dan Zaljubljenih 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 30% za Putovanje - Dan Zaljubljenih u Zlatnom Pragu 5 dana 3 noći u hotelu 3* sa doručkom, autobusom!

Prag Dan Zaljubljenih 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za dve osobe
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 14.02.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
DAN ZALJUBLJENIH U ZLATNOM PRAGU
5 dana / 3 noci u hotelu 3* sa doruckom - autobusom
14.02. - 19.02.2017.

Vidim veliki grad, cijace slava dodirivati zvezde... u šumama pored reke Vltave naci ce coveka koji pravi kucne ?r?gove (prah) i po tome grad ceš nazvati Prag (Praha)..." ovakvo prorocanstvo, koje je izgovoiila mitska princeza Libuše, cesima je ostalo znano iz gradskih hronika u 12 veku.
Prag, prestonica Ceške Republike, prostire se duž obala ???? Vltave, ima 1,2 miliona stanovnika i najveci je grad Ceške. Zahvaljujuci bogatstvu svoje arhitekture, brojnim spomenicima i jednistvenim gradskim ambijentom, Prag je od 1992. godine na listi zašticenih spomenika UNESCO.

1. DAN – BEOGRAD. Sastanak putnika u 18:30h, polazak iz Beograda u 19 h sa parkinga  u bloku 42 na Novom Beogradu, prekoputa Buvlje pijace. U Novom Sadu, ulazak putnika u 20:15h kod Lokomotive. Nocna vožnja preko Novog Sada, Madarske, Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2. DAN – PRAG. Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa strucnim vodicem, obilazak Hradcana (kraljevog dvora), , katedrale Sv.Vida, baziliku Sv.Djordja... spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)... Razgled grada završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj. Fakultativno krstarenje rekom Vltavom. Smeštaj u hotel i odmor od puta. Nocenje.  

3. DAN – PRAG - DREZDEN - PRAG. Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden uz pratnju strucnog vodica, grad na istoku Nemacke, grad sa predivnim baroknim zdanjima: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi 5 muzeja), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva...Slobodno vreme za uzivanje. Povratak u Prag. Nocenje

4. DAN – PRAG - KARLOVE VARI- PRAG. Dorucak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene ... Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Nocenje.

5. DAN – PRAG: Dorucak. Napuštanje hotela. Celodnevni boravak u Pragu za uživanje u ovom gradu. Savet je da obavezno probate ceško pivo.Polazak u predvecernjim casovima.

6. DAN - NOVI SAD/BEOGRAD. Planiran dolazak u Novi Sad / Beograd u  jutarnjim casovima. Kraj putovanja.

POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA
CENA ARANŽMANA: 99€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 69 €

doplata za 1/1 sobu 40 EURA (jednokrevetna soba na upit)

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /  mesta se  odredjuju prema prijavi
- smeštaj u hotelu   3* na bazi 3 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama po lokalnoj  kategorizaciji - tacan  naziv hotela ce se znati 5 dana pred putovanje
- panoramsko razgledanje Praga sa  vodicem
- usluge strucnog vodca (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;
- ostale neimenovane individualne troškove
- ulaznice za razgledanje Praga: razgledanje Hradcana podrazumeva obilazak javnih delova gde nema ulaznica

Nacin placanja:
- u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke ( bivša Hypo Alpe Adria Banka) na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put. Mogucnost placanja na više mesecnih rata do polaska.

Cena fakultativnih izleta:  neophodan minimum 25 putnika  
- Karlove Vari - 25 evra odrasli /15 evra deca do 12 godina
- Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 evra deca do 12 godina
- Krstarenje Vltavom - 10 evra odrasli/5 evra deca do 12 godina

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Neki od hotela sa kojima sa saradjujemo su Jasmin, Popolus, Juno,Krystal ..Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto.Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Tacan naziv hotela ce se znati 5 dana pred putovanje* Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.
EA Hotel Jasmín 3* se nalazi u mirnom delu Praga i raspolaže besplatnim bežicnim internetom u citavoj zgradi. Gosti mogu probati jela ceške i internacionalne kuhinje u hotelskom restoranu. Do Starog grada može se stici javnim prevozom za 20 minuta.
Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima i radio. Kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom standardna je pogodnost u svim sobama.
U hotelu Jasmín se svakog dana služi dorucak na bazi švedskog stola. Suvenire možete kupiti u okviru objekta, a osoblje na recepciji na raspolaganju je non-stop.Do autobuske stanice Sklonjena (Sklonená) stiže se za minut vožnje. Hotel se nalazi na samo 2 stanice od arene O2, u kojoj se održavaju u kojoj se održavaju koncerti i sportski dogadaji. Parking u okviru objekta na raspolaganju je uz doplatu.
www.hoteljasminprague.cz

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u zemlju putovanja.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl.Za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 70 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br. 01 od 04.01.2017.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija