Budimpešta 2 noćenja Januar 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 35% za Putovanje - Budimpešta u Januaru, 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*, autobusom!

Budimpešta 2 noćenja Januar 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za dve osobe
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 19.01.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Budimpešta
(2 nocenja sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
19.01. - 22.01.2017.
POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi. Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:
1.Dan – Sastanak putnika u 23:30 h, Novi Beograd, parking Otvorenog tržnog centra (buvljak), polazak u 24:00 casa. Iz Novog Sada u 00:45 h  sa parkinga kod Lokomotive. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.Dan – Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodicem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdave, Brda Sv. Gelerta, Citadele. Slobodno vreme za šetnju Vaci ulicom do odlaska u hotel. Smeštaj u hotel oko 14:00 casova. U popodnevnim casovima fakultativni odlazak po zelji putnika ( IKEA, ARENA PLAZA ILI TC ARKAD).Povratak u vecernjim casovima u hotel .Nocenje.

3.Dan - Dorucak. Fakultativni izlet do Campone i Tropikarijuma, ili slobodno vreme u Budimpešti. Fakultativno vecernje krstarenje Dunavom, ili slobodno vreme za individualne aktivnosti.Nocenje.

4.Dan - Dorucak. Odjava iz hotela. U 10:00 h  fakultativni polazak za Sent Andreju, ili slobodno vreme u Budimpešti. Razgledanje sa vodicem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradicu, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U 17:00 h polazak za Srbiju iz centra grada. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti. Dolazak u Novi Sad / Beograd u ponocnim  casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima).

KRAJ PROGRAMA.
    
Cena aranžmana: 69eur  
Cena uz autentik kupon: 45 eur

doplata za 1/1 sobu 30 eur / jednokrevetna soba na upit

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji /  mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u hotelu  3* na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Budimpešte;
- usluge strucnog vodica tokom celog puta;
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 345 din;
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
- u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke (bivša Hypo Alpe Adria Banka) na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- krstarenje Dunavom  15 €
- tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum 15 € (8 € bez ulaznice)
- izlet do Sent Andreje    10 €
- odlazak  po zelji putnika (IKEA, ARENA PLAZA ILI ARKAD) 7,5 €

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Neki od hotela sa kojima saradjujemo su Berlin, Nap, Polush... Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.
Hotel Poluš 3
* se nalazi na Peštanskoj strani grada, udaljen je oko 8 km od centra Budimpešte. Zahvaljujuci dobroj povezanosti gradskih linija do centra grada od hotela Poluš može se stici za manje od pola sata. Najlakši nacin da stignete do hotela su autobuske linije 173 i 73, idete do krajnje stanice Uj palota, koja je udaljena 3 min od hotela. Gostima su na raspolaganju: 24 h recepcija, menjacnica, organizacija programa i obilaska grada, rent a car. Hotel je klimatiovan.Hotel raspolaže sa 139 soba, sve sobe u hotelu su dekorisane i prijatnog su ambijenta, poseduju kablovsku televiziju, telefonsku liniju i kupatila sa kadom ili tuš kabinom. Hotel se nalazi neposredno pored istoimenog šoping centra i 500 metara od Auija marketa, nejveceg marketa te vrste u srednjoj Evropi. U šoping centru Poluš nalaze brojni butici i prodavnice, klizalište, multiplex bioskop, fitnes sala, igraonica i Tesco hiper market koji je otvoren 24h.Hotelski sadržaji: kuglana, bar, restoran, sauna,bazen, fitnes centar, sala za sastanke.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.02, od 05.05.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija