Toskana Dan Zaljubljenih 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 22% na Putovanje - Dan Zaljubljenih 2017. te godine - Toskana 6 dana 3 noći autobusom!

Toskana Dan Zaljubljenih 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 14.02.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
DAN ZALJUBLJENIH U TOSKANI 2017

FERARA - SIENA - SAN ÐIMINJANO - LUCA - PIZA - PRATO - FIRENCA  

14.02.2017. – 19.02.2017.

AUTOBUSOM 6 dana / 3 noci

CENA ARANŽMANA: 139€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 109€!

- placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate -

FIRENCA - Smeštena na reci Arno u regiji Toskana. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci je rodjena renesansa. U tom periodu zahvaljujuci porodici Medici ovde su živeli i radili brojni poznati umetnici: Ðoto, Leonardo da Vinci, Mikelandelo, Donatelo, Boticeli…u ovom gradu je rodjen i Dante Aligijeri!
PIZA - Grad koji svi prepoznajemo po njegovom KRIVOM TORNJU…ali tu  je i cuvena krstionica i mnoge druge znamenitosti na “polju cuda”…
LUKA - Za ovaj grad se može reci  da je jedan od najlepših gradova regije Toskana. Luka je pojam toskanskog grada!
SIENA - Poznata turisticka destinacija u regiji Kjanti, poznatoj po proizvodnji vrhovnih vina. Grad gotike, sa palatama od cigle i šarmantnim trgovima prostire se na tri brega u srcu brežuljkastih predela Toskane.
SAN ÐIMINJANO - Srednjovekovni grad koji je sacuvao duh 13. veka i koga sa razlogom zovu “grad tornjeva”. Bogati trgovci su izgradili 72 tornja koja su stražarila u centru starog grada. Danas je ostalo 15 tornjeva koji dominiraju ovim šarmantnim gradicem.
PRATO - Grad pun kontrasta.Prato otkriva svoju kulturnu i istorijsku prošlost koja se ukršta sa indstrijskom sadašnjosti Jedan od razloga da obidete Prato je kolac “biscotti” dva puta pecen kolacic koji se umace u slatko vino ili kafu nazivaju ga “Prato di biscotti” i orginalni možete kupiti samo ovde. Katedrala Duomo di Prato cuva jednu od najvecih relikivija sveti pojas device Marije koji se prikazuje javnosti  na pet praznika godišnje.Prato je cuven po muzeju tekstila, mortadeli iz Prata…
FERARA - grad u pokrajini Emila Romagna kojim dominira zamak Castello Estense, ono što je Firenca u Renesansi bila za slikarstvo to je Ferara  za muziku…

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN 14.02.2017. BEOGRAD
Polazak sa parkinga kod Buvljaka u bloku 42 na Novom Beogradu u 18:00h. Skup putnika u 17:30h. Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 15.02.2017. FERRARA – MONTECATINI TERME
Dolazak u Ferraru koja se nalazi u pokrajini Emilia Romagna. Grad ima 130000 stanovnika i kako Italijani vole da kažu spada u jednu od najbolje cuvanih tajni Italije. Posebno treba istaci zaostavštinu porodice D’ Este jer njihove  mnogobrojne palate velikog umetnickog bogatstva oduzimaju dah. Obilazak Piazza Savonarola, Castello Estense, Katedrala St.Georgie… Slobodno vreme do nastavka puta u Montecatini. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje u banji. Nocenje.
 
3.DAN 16.02.2017. MONTECATINI-SIENA-S.ÐIMINJANO
Dorucak. Celodnevni fakultativni izlet ka  živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Poseta  srednjovekovnom gradicu  San Ðiminjano  koji je ocuvao svoj istorijski centar . Grad je poznat po nadimku “Grad  tornjeva”. Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Šetnja gradom uz razgledanje Duomo – jedne od najlepših katedrala Italije „Znameniti Trg “Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini u predvecernjim casovima. Nocenje.

4.DAN 17.02.2017. MONTECATINI -LUCA-PIZA
Dorucak- Fakultativni izlet u Pizu i Luku. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju cuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Slobodno vreme. Nakon toga odlazak u jedan od najlepših gradova regije Toskane - Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Amfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuca Ðakoma Pucinija... Slobodno vreme. U predvecernjim casovima povratak u Montekatini. Nocenje.
 
5.DAN 18.02.2017. MONTECATINI-PRATO-FIRENCA
Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u Prato, grad koji  se nalazi u srcu regije Toskana i koji osvaja svojim šarmom. Cuven po razvijenoj tekstilnoj industriji i Kraljevskoj tvrdavi iz 13.veka. Pauza za kaficu (macchiato) i poseta  šoping centru „I Gigli“ u blizini Prata. Slobodno vreme za šoping. Nastavak vožnje do Firence. Jednom od najposecenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujuci uzdizanju mocne bankarske porodice Medici. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim cuva najvece umetnicko blago sveta! Po dolasku obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Ponte Vechio, Palazzo Uffici…Slobodno vreme do polaska. Nastavak putovanja ka Srbiji.

6. DAN: 19.02.2017.BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

FIRST MINUTE CENA VAŽI ZA UPLATE DO 15.01.2017.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih    kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na 6 rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom (klima, tv, dvd) prema program putovanja,
- Smeštaj na bazi 3 nocenja u Montecatiniju sa doruckom u hotelu 3* u 1/2, 1/3 sobama,
- Usluga predstavnika agencije/vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 - Fakultativne izlete.:Sijena i San Djiminjano -30 eura/deca 15 eura,
 - Fakultativni izlet Luka i Piza -25 eura/deca 10 eura,
 - Fakultativni izlet Firenca (razgledanje grada sa lokalnim vodicem) I Prato (šoping centar) 25 e
- Individualne troškove putnika,
-  Doplata za 1/1 sobu  na upit,
-  Medjunarodno zdravstveno osiguranje .

* ZA SVE UPLACENE IZLETE POPUST 15% *

NAPOMENA: Turisticka taksa  se placa na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/danu.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Innocenti 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/,nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, klimu, tv, telefon. Dorucak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Giovanna 3*, http://www.hotelgiovanna.com/ nalazi se na 350m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Dorucak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Concordia 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/,nalazi se u Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Dorucak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
    
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Eta tours je  osigurana  polisom osiguranja od odgovornosti turistickih agencija za slucaj insolventnosti i odgovornosti za slucaj štete nanete putniku br. 22853, osiguravaca „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

Cenovnik br. 1 od 15.12.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija