Barselona Dan Zaljubljenih 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 20% na Putovanje - Dan Zaljubljenih 2017. te godine - Barselona 8 dana 3 noćenja autobusom!

Barselona Dan Zaljubljenih 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 13.02.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
VERONA - LJORET DE MAR - BARSELONA - MILANO
13.02.2017. - 20.02.2017.
Autobusom 8 dana / 3 nocenja

CENA ARANŽMANA: 199€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 159€!

- placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke  na dan uplate -

Ne možete da dodete u Barselonu, a da se ne upoznate sa životom verovatno najpoznatijeg arhitekte Antonija Gaudija koji je mnogo dao Barseloni. Njegovo najpoznatije delo je svakako katedrala Sargada Familija, kao i mozaicni Park Guell. Pored toga ne propustite raspevanu Magicnu fontanu, jedinstveni spoj muzike, svetla i vode. Za one koji vole šoping, duga La Rambla ulica je definitivno pravi izbor, ali i brojni šoping centri u gradu. Svoje vreme možete upotpuniti obilaskom najveceg Akvarijuma u Evropi ili posetom Pikasovog muzeja. Romanticna šetnja pored mora, plažom Barselonetom, namamice Vas da se ponovo, vratite u ovaj divni grad.

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN 13.02.2017.  BEOGRAD  
Sastanak na parkingu OTC Buvljak u 18:30h. Polazak iz Beograda u 19h. Nocna vožnja do Milana, preko Hrvatske i Slovenije sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2. DAN 14.02.2017. VERONA
Dolazak u Veronu u jutarnjim casovima. Žasto Verona?  Zato što je romantican grad (Šekspir je doprineo tome), pun šarma, i poseban je baš za DAN ZALJUBLJENIH!
Obilazak sa strucnim vodicem:Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca.. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skalideri. Slobodno vreme do predvecernjih casova kada je planiran nastavak putovanja ka Španiji. Nocna voznja kroz Italiju i Francusku.


3. DAN 15.02.2017. FIGUERAS-LLORET DE MAR
U jutarnjim casovima dolazak u živopisni gradic Figeras, rodni grad slavnog umetnika Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najve i nadrealisticki objekat na svetu, ciji exponati provocirajuci podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Fakultativna poseta muzeju cuvenog slikara. Slobodno vreme za šetnju i kafu u šarmantnom Figuerasu. Nastavak puta. Dolazak u Lloret de Mar u poslepodnevnim  casovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Vecera. Nocenje.

4.DAN 16.02.2017. LLORET DE MAR- BARSELONA I  
Dorucak. Fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, hram „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, Gaudijeva cuvena dela: Casa  Batljo I Casa Mila, Avenia Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski prsten sa stadionom, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetalište Las Ramblas...Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i Barrio Gotico. Mogucnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god. a prema kapacitetu najveci stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Lloret de Mar. Vecera. Fakultativni odlazak na cuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Nocenje.

5.DAN 17.02.2017. LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA.
Dorucak. Slobodno vreme. Naša preporuka je da popijete „cortado“ ili sangriju u nekom od barova na plaži.  Popodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone II. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaž Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela (u ovom parku su svoj pecat ostavili slavne arhitekte poput Luisa Domeneka i Montanera, Antoni Gaudija...u njemu se nalaze i cuvena Gaudijeva raskošna fontana „Gran Cascada“, Parlament Katalonije, ZOO vrt...), marina Port Vell, slobodno vreme za uživanje i šoping u zoni marine i TC Maremagnum. U vecernjim satima polazak na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magicnih fontana“ zvanicno najposeceniju atrakciju ovod grada UŽIVAJTE U SPEKTAKLU MAGICNIH I ROMANTICNIH FONTANA!. Povratak u Lloret de Mar u kasnim vecernjim casovima. Vecera(u hotelu nas ceka hladna vecera). Nocenje.

6.DAN  18.02.2017. LLORET DE MAR-OUTLET LA ROCA VILLAGE-BODEGA
Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta  jednom od najvecih outleta u Kataloniji. ISKORISTITE FINALNU RASPRODAJU!. U povratku svracanje  u cuvenu bodegu na besplatnu degustaciju vina, cuvene španske sangrije i tipicnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Nastavak putovanja ka Milanu. Nocna vožnja.

7.DAN 19.02.2017.MILANO Dolazak u Milano u jutarnjim
casovima.. Glavni grad Italijanske provincije Lombardija, Milano je i najbogatiji i najrazvijeniji grad Italije sa svojim kulturnim i istorijskim spomenicima. Razgledanje grada mode: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala.Trg Duomo koji nosi ime po slavnoj i velicanstvenoj Katedrali- remek delu gotske umetnosti i jednoj od najvecih znamenitosti  Italije. U Milanu se nalazi i jedna od najcuvenijih Opera na svetu poznata pod imenom „della Scala“. Slobodno vreme do polaska (9 h tehnicka pauza) ..Nastavak puta ka Srbiji.Nocna vožnja.

8.DAN 20.02.2017.BEOGRAD
Dolazak u Beograd u  jutarnjim casovima. Kraj putovanja.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na 6 rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMAN OBUHVATA:
 - Prevoz komfornim turistickim autobusom (klima, tv, dvd) prema programu putovanja,
- Smeštaj na bazi 3 nocenja (usluga polupansion) u Lloret de Maru  u hotelima 3* u 1/2 i  1/3 sobama,
- Usluga predstavnika agencije/vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih):  
- Camp Nou - 25 eur,
- Izlet u Barselonu 1 - 25 eura,
- Muzej Salvadora Dalija 15eur
- Izlet u Barselonu 2 (Magica) - 20 eura,
- Outlet La Roca Village i Bodega -15 eura,
- Flamenko vece ( Tradicionalni ples) - 25 eur,
- Individualne troškove putnika,
- Obaveznu turisticku taksu za boravak u Lloret de Maru (placa se na recepciji hotela-0.5 eura/nocenju za hotele 3*),
- Medunarodno zdravstveno osiguranje,
- Doplata za jednokrevetnu sobu je 60 eura.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Don Juan 3* /www.donjuanhotels.com/,nalazi se u centralnom delu Ljoreta na 400m od plaže. U sklopu hotela je recepcija,  bar sa TV salom,  sala za konferencije, deciji klub sa igraonicom, fitnes centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom i jakuzzijem, sauna, teniski teren...Sobe poseduju kupatilo, centralnu klimatizaciju, telefon, tv.  Usluga je na bazi punog pansiona  (švedski sto) .

Hotel Selvamar 3* /www.hotelselvamar.com/  nalazi se 600m od plaže. U sklopu hotela nalazi se recepcija, više restorana, barova, bazeni, fitnes centar, više terena za tenis, dakuzi,  stoni tenis, igraonica, parking /uz doplatu/. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo sa kadom ili tušem/wc, manjim frižiderom /uz doplatu na licu mesta/, balkonom, TV-om, sefom /uz doplatu na licu mesta/ i klima uredajem /centralna klimatizacija/.  Usluga je na bazi punog pansiona  (švedskog sto) .

Hotel Festabrava 3* /www.festabravahotel.com/,nalazi se u centru Ljoreta na 350m od plaže. U sklopu hotela se nalazi bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima,  bar, restoran, recepcija, TV sala,  decje igralište. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo, centralnu klimatizaciju, telefon, tv.  Usluga je na bazi punog pansiona  (švedski sto) .

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
    
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Eta tours je  osigurana  polisom osiguranja od odgovornosti turistickih agencija za slucaj insolventnosti i odgovornosti za slucaj štete nanete putniku br. 22853, osiguravaca „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

Cenovnik br. 1 od 15.12.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija