Beč Šoping Januar 2017

tweeter baner
Kupovinom kupona do 100 dinara ostvarujete popust od 61% na putovanje - Beč Šoping Januar 2017, autobusom bez noćenja!

Beč Šoping Januar 2017
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 13.01.2017.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
ŠOPING U BECU
ISKORISTITE FINALNE RASPRODAJE I DO 80%
AUTOBUSOM BEZ NOCENJA
13.01.2017. – 15.01.2017.

CENA ARANZMANA: 59 EUR
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 23 EUR

(Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke)

PARNDORF- Pripada grupaciji  McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima  15 outlet centara. Parndorf je najveci Designer outlet tržni centar u centralnoj Evropi. Ovde cete naci veliki izbor modnih brendova, od ekskluzivnih kao što su Prada, Armani, Hugo Boss, Escada, Gucci, preko sportskih Nike, Adidas, Reebok, pa do pristupacnijih kao što su Mango, Tom Tailor, Guess, Mexx..
SCS SHOPING CITY – se nalazi na sat vremena vožnje od TC Parndorf i on je najveci tržni centar u Becu.
U njemu ima preko 330 prodavnica, medu kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea itd.) Pored ovih svetskih brendova, u SCS tržnom centru se nalazi popularan brend Primark, u kojem se mogu pronaci obuca, odeca, stvari za kucu po veoma niskim cenama.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN. - BEOGRAD  
Skup putnika na parkingu preko puta OTC Buvljak u 21:30h. Polazak u 22h. Nocna voznja preko Madarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi granicnih formalnosti i  odmora.

2.DAN – PARNDORF - SCS SHOPING CITY
U jutarnjim casovima stižemo do šoping centra Parndorf. Iskoristite sezonske rasprodaje i do 80%  u jednom  od  najvecih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji cuvenih svetskih brendova. Slobodno vreme. Mogucnost fakultativnog odlaska do Beca i TC SCS SHOPING CITY koji  ne samo da je najveci u Austriji, nego u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupacniji našem tržištu. U njemu ima preko 330 prodavnica, medu kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea itd.). U vecernji satima odlazak u Parndof po ostatak putnika i nastavak putovanje ka Srbiji.

3.dan. - BEOGRAD - Dolazak u Beograd u  jutarnjim satima.

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre pocetka aranžmana.
Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a
Putnici koji nisu drzavljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slucaju promena na monetarnom trziztu ili trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz konfornim turistickim autobusom,
Usluga predstavnika agencije/vodica,
Troskove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete:
Prevoz do Beca i TC SCS SHOPING  CITY – 10 eur po osobi
Individualne troskove putnika

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranžman je raden na bazi minimum 55 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013.

Cenovnik br. 1 od 14.12.2016.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija