Beč Doček Nove Godine 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 100 dinara ostvarujete popust od 26% na Putovanje - Doček Nove 2017. te godine u Beču, autobusom bez noćenja!

Beč Doček Nove Godine 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
37 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
DOCEK NOVE 2016 GODINE U BECU
AUTOBUSOM - bez nocenja

30.12.2016. - 01.01.2017.

CENA ARANŽMANA: 39€
CENA ARANŽMANA UZ VAUCER: 29€

- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit Banke na dan placanja -
 
BEC – Valcer, Saher torta, balovi, becka filharmonija… simbolizuju prestonicu Austrije - BEC. Moramo pomenuti I prelepu gotsku katedralu Stephansdom iz 13. Veka. Prosetajmo do  Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi sirili svoj politcki uticaj ili do Senbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba u kojoj su se odmarali.Fascinantni  parlament,  zgrada Opere I Rasthaus oduzima nam dah. Primer Art Nouveau arhitekture nose  pecat cuvenih secesionista poput Gustav Klimta I Egona Silea. Upoznajte Bec iz jedne sasvim posebne perspektive u Novogodišnjoj noci sa Eta toursom…

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN - 30.12.2016. BEOGRAD  
Skup putnika na parkingu preko puta OTC Buvljak u 18:30h. Polazak u 19h. Nocna vožnja preko Madjarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN – 31.12.2016. PARNDORF - BEC
U jutarnjim  casovima stižemo do outlet centra Parndorf. Šoping u jednom  od  najvecih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji cuvenih svetskih brendova.. Slobodno vreme do polaska za Bec. Dolazak u Bec  u podnevnim casovima.Panoramsko razgledanje grada sa strucnim vodicem: Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva…Slobodno vreme za uživanje u carobnoj novogodišnjoj atmosferi i euforiji i priprema za DOCEK NOVE 2016. GODINE. Bec je jedan od najlepših gradova u vreme novogodišnjih praznika i može se pohvaliti sa carobnim novogodišnjim vašarom-CHRISTMARKT. Povratak za Beograd sa dogovorenog mesta, oko 02:00h.

3.DAN –01.01.2017. BEC - BEOGRAD
Dolazak u Beograd u podnevnim satima.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na 6 rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom, (klima,dvd,audio oprema) prema programu putovanja
- obilaske pre ma programu
- usluga predstavnika agencije/vodica,
- troskove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troskove putnika

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
    
Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015
Eta tours je  osigurana  polisom osiguranja od odgovornosti turistickih agencija za slucaj insolventnosti i odgovornosti za slucaj štete nanete putniku br. 22853, osiguravaca „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

Cenovnik br. 1 od 17.10.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija