Rim Februar 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 11% za Putovanje - Rim Večni Grad, 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* sa posetom Vatikanu - autobusom!!!

Rim Februar 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 24.02.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
RIM - Vecni grad
(3 nocenja sa doruckom u hotelu 3* sa posetom Vatikanu - autobusom)
24.02. - 29.02.2017.

CENA ARANŽMANA: 189
Cena uz autgentik kupon: 169 eura

doplata za 1/1 sobu  80 EURA / jednokrevetna soba na upit

POLASCI IZ POŽAREVCA I BEOGRADA

...Prica o Rimu pocinje ovako: Blizance Romula i Rema napustila je majka na obali Tibra, othranila ih je vucica, a 753.g. pre nove ere osnovali su grad Rim... Neki kažu da je starorimska kultura posudena od Grka, jer te dve civilizacije imaju velike slicnosti u umetnosti i arhitekturi. Mnoštvo turista preplavljuje Rim tokom cele godine, a najugodnije razdoblje za posetu Rimu je prolece, jesen i zima. I, ne zaboravite: Svi putevi vode u Rim. Poznat je po slavnim trgovima, bazilikama, hramovima, vilama, vrtovima, spomenicima i fontanama. Ne zaboravite na Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu s Mikelandelovim freskama. Rim je grad koji nikada ne spava, grad pun svetlosti, restorana, dobre kuhinje i vina, grad ljubavi...

1.dan POŽAREVAC- BEOGRAD Polazak autobusa u 13:30 h iz  Požarevca sa parkinga kod opštine, . iz Beograda polazak u 15:00h sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra /buvljaka/ na Novom Beogradu Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Nocna vožnja sa kracim odmorima

2.dan RIM Dolazak u Rim u podnevnim casovima. Panoramsko  razgledanje Rima: Crkva Sv.Petar u lancima, Koloseum, Forum, Carski forumi, Kapitolski trg, Vitoriano, Panteon, Fontana di Trevi, Španski trg sa cuvenim stepeništem i još mnogo toga.  Smeštaj  u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

3.dan RIM – VATIKAN Dorucak.  Poseta Vatikanskom Muzeju i Sikstinskoj kapeli u realizaciji lokalnog vodica. Po završetku razgledanja, ostatak dana slobodan za individualne posete i aktivnosti. Nocenje.

4.dan RIM-TIVOLI - Dorucak.  FakultativnI izlet za  TIVOLI.  Vožnja u trajanju oko 45min do Tivolija, banje pokraj Rima u kojoj su rimski mocnici pravili svoje vile (cuvene su Hadrijanova Vila i Villa dEste) Poseta Villi dEste u kojoj se nalazi cuveni vrt sa brojnim fontanama. Vila je ugostila veliki broj papa, kardinala, kraljeva i drugih poznatih licnosti, a same vrtove smatraju medu najlepšim. Povratak u Rim je oko 15h. Slobodno vreme. Nocenje.

5 dan. RIM - BEOGRAD.- Dorucak. Napustanje hotela. Odlazak do centra grada . Fakultativni odlazak do nekog od outlet centara. U popodnevnim casovima polazak za Srbiju. Nocna vožnja preko  Slovenije i Hrvatske sa kracim odmorima.

6.dan BEOGRAD-POŽAREVAC Dolazak u Beograd/Požarevac  u prepodnevnim casovima. 

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji.
- smeštaj u hotelu  3* širri centar grada na bazi 3 nocenja sa doruckom -kontinentalni ,posluživanje prema italijanskim normativima u   1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Rima
- usluge  strucnog vodica
- Poseta Vatikanu
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum na 15000 eur za odrasle osobe od 19-70 god. : 575 din  
- obaveznu komunalnu taksu /placa se na recepciji hotela i iznosi 4 eur po noci po osobi/ 12 eur za ceo boravak/

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko banke  na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
-  Tivoli /vila d Este /sa ulaznicom /  30 eur  
-  Outlet centar  10  eur

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.
NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Neki od hotela sa kojima saradjujemo su LAURENCE 3*, IBIS MAGLIANA 3* PARCO DEI MEDICI 3*,APPIA PARK 3*, CLELIA PALACE 3*.Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.
Hotel 3*  JEDAN OD NAVEDENIH HOTELA  U SIREM CENTRU GRADA ,na liniji gradskog prevoza.Hotel nudi usluge na nivou tri zvezdice, u komfornim i potpuno opremljenim sobama, svaka soba ima kupatilo, TV .Hotel ima restoran ,..Hotelske usluge su mnogobrojene od besplatnog WiFi, satelitska TV,r estoran, bar, recepcija koja radi non stop,  Dorucak – kontinetalni posluživanje prema italijanskim normativima.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01, od 01.10.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija