Doček Nove 2017 Godine Rim Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 13% na Putovanje - Doček Nove 2017 Godine Rim, 6 dana / 3 noći autobusom!!!

Doček Nove 2017 Godine Rim Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 29.12.2016.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
RIM NOVA GODINA 2017
29.12.2016. - 03.01.2017.
6 dana / 3 noci Autobusom

Cena aranžmana 159 €
Cena uz autentik kupon: 139€!

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne  banke na dan placanja -

Rim je glavni grad Italije i pokrajine Lazio. Po legendi osnovan je 753. Godine p.n.e. „Vecni grad“, „ Grad sedam brezuljaka“, „Prestonica sveta“... Ne propustite obilazak Koloseuma, posetu Vatikanu, espresso u Via Veneto... i obavezno bacite novcic u fontanu  Di Trevi, da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji ce Vam ostati u nezaboravnom secanju, pogotovo u novogodišnjoj noci!

1.DAN. 29.12.2016. BEOGRAD-RIM Sastanak grupe na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak”), u 15:00 h. Polazak za Rim u 15:30. Dnevna i nocna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kracim usputnim pauzama.

2.DAN. 30.12.2016. RIM Ocekivani dolazak u Rim u podnevnim casovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme uz mogucnost organizovanja fakultativne poslepodnevne šetnje upoznajmo Rim sa lokalnim vodicem na srpskom jeziku…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo di Fiori, Castel San Angelo… Povratak u hotel. Nocenje.

3.DAN. 31.12.2016. RIM-TIVOLI Dorucak. Mogucnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta cuvenoj vili d´Este koja je pod zastitom UNESCO-a u kojoj cete uživati u predivnim vrtovima i fontanama (Fontana koja svira, sto fontana, pecine, vodopadi…), takodje i obici vilu cuvenog  Ippolita koji je sa svojih samo 10 godina postao kardinal…Nakon obilaska Tivolia povratak u Rim. Slobodno vreme i priprema za docek Nove Godine! Individualni odlazak na DOCEK NOVE 2017. GODINE uz preporuku vodica. Nocenje.

4.DAN. 01.01.2017. RIM Dorucak. Slobodno vreme. U vecernjim satima mogucnost organizovanja fakultativnog šetnje i repriza Nove godine u Trasteveru. Nocenje.

5.DAN. 02.01.2017. Dorucak. Napuštanje hotela i pakovanje kofera. Mogucnost fakultativne posete vatikanskim muzejima uz strucno vodenje lokalnog vodica. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogacuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznacajnije zbirke: zbirka antickih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Perudina, Boticelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelandelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Potom se obilazi unutrašnjost najvece crkve na svetu, Crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi cuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelandelovo delo. Obilazak se završava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznacajniji umetnik italijanskog baroka. U kasnim vecernjim satima polazak za Srbiju. Nocna i dnevna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

6.DAN. 03.01.2016. Povratak u Beograd u popodnevnim casovima.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na 6 rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom (klima,dvd,audio oprema) prema programu putovanja,
- Smeštaj na bazi 3 nocenja sa doruckom u hotelima 3* u Rimu, u 1/2 i 1/3  sobama,
- Usluga predstavnika agencije/ vodica,
- Troškove realizacije programa.                                                              

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Medunarodno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporucuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slucaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene granicnih vlasti, budu spreceni da udu na teritoriju istih)
- Individualne troškove putnika.
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu ( uvedena 01.01.2011., placa se na recepciji hotela ) za boravak u hotelima  3* - 4€ po nocenju / po osobi , hotel 4* - 6 €/osobi
- Doplatu za jednokrevetnu sobu na upit
- Fakultativne izlete: Tivoli -25€ odrasli/15€ deca do 12g.;
- Rim nocu – 10 € odrasli / 7 € deca do 12g.;
- Vatikan – 40 €  odrasli / 30 €  deca do 12g,
- Upoznajmo Rim  15 € odrasli/ deca 10 €.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Romulus 3*  www.hotelromulus.com  Nalazi se u širem centru Rima, u blizini se nalazi metro i autobuska stanica. Poseduje 1/2 i 1/3 sobe, sa TWC,  TV-om , sefom, fenom, telefonom. Dorucak je kontinentalni-švedski sto.
Hotel Cinecitta 3*. Nalazi se u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran.Svaka soba poseduje kupatilo,  TV, sef, fen.Dorucak je kontinentalni-švedski sto.
?Hotel Parco de Medici Residence 3*   http://www.pdmr.it/ nalazi se blizu aerodroma Leonardo da Vinci i na 500 m od železnicke stanice MURATELLA. Poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC, tv-om, sefom, fenom, i peglom koja se može dobiti na recepciji. Dorucak je kontinentalni.?
Hotel Princess 4* http://www.hotelprincess.com. Nalazi se u blizini metro stanice. Poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran.Svaka soba poseduje kupatilo,  TV, sef, fen. Dorucak je kontinentalni-švedski sto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava. 
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...) 
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA FELIX TRAVEL  LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013.
Cenovnik br. 1 od 27.09.2016
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija