Doček Nove 2017 Godine Pariz Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 24% na Putovanje - Doček Nove 2017 Godine Pariz, 8 dana / 3 noći - autobusom!!!

Doček Nove 2017 Godine Pariz Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 28.12.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
NOVA GODINA PARIZ 2017.
Beograd – Bec – Pariz – Minhen – Beograd
28.12.2016. - 04.01.2017.
8 dana / 3 noci - autobusom

CENA ARANZMANA: 249€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 189€!

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan placanja -

Podeljen na 20 arondismana koji se spiralno uvijaju od centra grada, Pariz je na neki nacin skup šarmantnih sela, od kojih svako ima jedinstvene atrakcije. Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Luvr, Notr Dam, Jelisejska polja, muzej Orsaj, Versaj, Diznilend predstavljaju deo obavezne turisticke maršrute,  to su i atrakcije koje morate videti makar jednom u životu. Pa zato krenite u Pariz za novogodišnje praznike sa Eta toursom.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 28.12.2016.BEOGRAD  - Sastanak grupe u 20:30h na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. “Buvljak”). Polazak grupe u 21h. Vožnja preko Novog Sada, Madarske i Austrije sa usputnim pauzama.

2. DAN 29.12.2016 BEC - Dolazak u Bec u jutarnjim satima, razgledanje grada sa vodicem: zgrade državne Opere, Parlamenta, Hofburga- zimske rezidencije austrijskih vladara, Trga Marije Terezije, šetacke ulice Kertner strasse i katedrale sv. Stefana. Nakon toga sledi slobodno vreme 9h (tehnicka pauza) za uživanje u praznicnoj atmosferi  ili mogucnost fakultativnog obilaska letnje rezidencije austrougarskih vladara Šenbruna... Polazak za Pariz u dogovoreno vreme. Nocna vožnja…

3. DAN 30.12.2016 PARIZ  - Dolazak u Pariz u podnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U popodnevnim casovima predlažemo pešacku turu po Monmartru (odlazak metroom, da bi se upoznali sa javnim prevozom), stecištu umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Uživacete ispred prelepe Crkve Sv. Srca i cuti pricu o njoj, a ispred nje  prostirace se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudice u Vama duh kosmopolite i ostati sigurno u Vasem secanju. Slobodno vreme.Povratak u hotel. Nocenje.

4. DAN 31.12.2017 PARIZ – LUVR - Dorucak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodica na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Kako bi smo Vam ulepšali popodne vraticemo se malo dalje u prošlost i krenuti prema Luvru (fakultativno), nekadašnjoj rezidenciji kraljeva, a na putu do Luvra vodic ce vam odati tajne Mona Lize i Leonarda, Napoleona III, zatim sledi fotografisanje ispred poznate Piramide, ulazak u Luvr i razgledanje sa strucnim lokalnim vodicem. Povratak u hotel  i priprema za Novogodišnju noc. Individualni docek  uz preporuku vodica. SRECNA NOVA GODINA!!!! Nocenje.

5. DAN 01.01.2017 PARIZ – DIZNILEND - Dorucak. Fakultativni odlazak u Diznilend, fantasticna prilika da se prvog dana Nove 2017. vratite u dane svog detinjstva i ispunite još po koji san ovog puta u fontani boja, dekoracija, i iznad svega neopisivog užitka... Slobodan dan... Povratak u hotel. Nocenje.

6. DAN 02.01.2017 PARIZ  – VERSAJ - Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogucnost fakultativnog odlaska do Versaja – cuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske licnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i ucinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš? U  predvecernjim satima smo ostavili kao šlag na tortu  fakultativno krstarenje Senom. Upoznajte grad sa reke i napravite najlepše fotografije u Parizu.Oko 20h krecemo ka Minhenu. Nocna vožnja.

7. DAN 03.01.2017 MINHEN -  Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Karlova kapija, Nova gradska kuca, Stara gradska kuca, šoping zona Maximilian strase. Slobodno vreme, 9h (tehnicka pauza). Preporucujemo vam da probate cuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd u vecernjim satima. Nocna vožnja...

8. DAN 04.01.2017 BEOGRAD - Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima, u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima. Kraj usluga?

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz turistuckim autobusom prema programu putovanja (klima,dvd,audio oprema)
- smeštaj u hotelu sa dve ili tri zvezdice u Parizu na bazi tri nocenja sa doruckom
- strucno vodstvo puta
- razgledanje prema programu
- troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA  NE OBUHVATA:
- medunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove putnika
- karte za metro
- individualne troškove
- fakultativne izlete
- 1/1 soba na upit

FAKULTATIVNI PROGRAM:
Šenburn (imperial tura) 20 €
Dunavski toranj 10 €
Monmart 5 €
Versaj 35€, 15€ deca
Luvr 35€,15€ deca
Vožnja brodom po Seni 15€
Dizniland 55€ + 10€ prevoz autobusom, deca do 12 godina 45€ + 10€

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel Orly Chevilly Larue 2* http://www.hotel-bb.com/fr/hotels/orly-chevilly-larue.htm , nalazi se na liniji metroa br. 7, kojom se za 20 min stiže do centra Pariza. Sadrži recepciju, parking, lift. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om. Dorucak je kontinentalni.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
    
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE ETA TOURSA
LICENCA MINISTARSTVA OTP 11/2015
Cenovnik broj 1 od 27.09.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija