Atina Doček Nove 2017 Godine Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 19% na Putovanje - Doček Nove 2017. Godine u Atini, autobusom, 6 dana 3 noći!

Atina Doček Nove 2017 Godine Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 29.12.2016.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
ATINA DOCEK NOVE GODINE 2017
TERMIN PUTOVANJA: 29.12. - 03.01.2016.
6 DANA / 3 NOCENJA
AUTOBUSKI PREVOZ

Cena: 135€
CENA UZ AUTENTIK KUPON PO OSOBI: 109€


Program putovanja:
1.dan (29.12.)BEOGRAD
Polazak sa parkinga preko puta buvlje pijace na novom Beogradu ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašisticke borbe - blok 42. Nocna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kracim usputnim odmorima i pauzama radi granicnih formalnosti i odmora.

2. dan (30.12.) METEORI – ATINA
Dolazak na Meteore oko 10h. Fakultativni obilazak Meteorskih manastira sa pravom nazvanih svetskim cudom . Obilazak doline Tempi i crkve Sv. Petke u jutarnjim casovima. Za one koji ne žele fakultativni obilazak Meteora slobodno vreme u Kalambaki – gradic u podnožju Meteora . Planiran nastavak puta za Atinu je oko 13h. Dolazak u hotel ok o 18h Smeštaj u hotelima 3*, u širem centru Atine. Slobodno vreme. Nocenje.

3.dan (31.12.) ATINA - DOCEK NOVE GODINE
Dorucak. Posle doru
ka oko 9h polazak na panoramsko razgledanje Atine: trgovi Omonija i Sintagma, prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, zaustavljanje kod Predsednicke palate sa prisustvovanjem smeni predsednicke straže (Evzoni), do 12:30h.Fakultativno odlazak na obilazak drevnog Akropolja je planiran oko 13h u trajanju od sat vremena (posebno se placa ulaznica): Propileji, hram boginje Nike, hram boginje Atine Partenon, Karijatide… Moguc izlet do novog olimpijskog kompleksa – panoramsko razgledanje i slobodno vreme za šoping u novom šoping-molu „The mall Athens“ ( www.themallathens.gr )koji je u sastavu kompleksa. Za one koji ne žele na Akropolj slobodno vreme. Uvece DOCEK NOVE GODINE individualno na trgu Sintagma ili fakultativno u TAVERNI na Plaki. Nocenje...

4.dan (01.01.) ATINA
Kasni dorucak. ... slobodno prepodne. Oko 12h mogucnost fakultativnog poludnevnog izleta za PIREJ,SUNION (Posejdonov hram - najlepši zalazak sunca), APOLONOVU OBALU i GLIFADU u trajanju oko 3.5h. Povratak u hotel je planiran 17:30h. U vecernjim satima, individualni odlazak na reprizu Nove 2016.godine na nekom od gradskih trgova ili u taverni na Plaki. Nocenje.

5.dan (02.01.) ATINA - LITOHORO – BEOGRAD
Dorucak. Napuštanje hotela posle dorucka oko 9h i polazak za Litohoro. Dolazak u Litohoro oko 14:30h. Za one koji ne žele fakultativni obilazak Litohora slobodno vreme u podnožju.  A ostali imaju mogucnost obilaska manastira SV.Dionisia u pratnji vodica i odmor u nekom od obliznjih restorana sa cuvenom jagnjetinom. Nastavak puta za Srbiju. Nocnja vožnja kroz Grcku I Makedoniju.

6. dan (03.01.) BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima oko 4h . Kraj usluga.

Napomena: Sva nevedena vremena su podložna promenama.

CENA ARANŽMANA UKLJUCUJE:
- Prevoz turistickim autobusom na navedenoj relaciji,
- Smeštaj u Atini u hotelU 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 3 noc / dor. - dorucak (po hotelskom normativu). Hoteli se nalaze u širem centru Atine.
- Razgledanje Atine u pratnji lokalnog vodica.
- Usluge licenciranog vodica - pratioca na putovanju,
- Troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMAN NE UKLJUCUJE:
- Troškove obaveznog medunarodnog zdravstvenog osiguranja;
- Doplata za jednokrevetnu sobu – min 45€, radi se na upit.
Fakultativne izlete

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika):
- Ulaznica za Akropolj + Olympijski kompleks I “The Mall Athens” - 25€;
- Docek Nove godine u taverni na Plaki - 65€;
Repriza doceka 1.jan - 35€;
- Izlet na Meteore 25€; Izlet za Sunion - 15€;
- Poseta Litohoru - 10€;
- Za sve izlete / minimum je 25 putnika.

NACIN PLACANJA:
Cena aranžmana je izražena u EUR.
Placanje u dinarskoj protivrednosti po gornjem prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeduje uplatom akontacije u iznosu od 45 € , a ostatak se placa 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, cekovima gradana, platnim karticama.
Kreditnim karticama Komercijalne banke I Intesa Banke na 6 rata BEZ KAMATE.

NAPOMENE:
- Minimalni broj za realizaciju programa je 50 putnika. Aranžman je moguce realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
- U slucaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje
- otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
- U slucaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajuceg društva, agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašcenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zakljucenog Ugovora o putovanju.
Minimalan br. putnika za ulazak u bilo koji grad koji je na putu do Atine je 15 osoba, u suprotnom putnici ce biti skuplajani na mogucim stajalištima na auto putu u dogovoru sa agencijom.
CENOVNIK BR. 1 OD 23.09.2016 GODINE    

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti, uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija