Plitvička jezera Rastoke Zagreb i Krapinske Toplice 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 13% na Putovanje - Plitvička jezera Rastoke Zagreb i Krapinske Toplice autobusom 3 dana 1 noć!

Plitvička jezera Rastoke Zagreb i Krapinske Toplice 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 28.10.2016.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Plitvicka jezera
Rastoke, Zagreb i Krapinske toplice
28-30. oktobar
3 dana / 1 nocenje / autobusom

Cena aranžmana 89 eur
Cena aranžmana uz kupljeni vaucer 77 eur

- Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate-

Program putovanja:
1. dan:    Beograd – Plitvice
Polazak iz Beograda, sa parkinga u bloku 42 (preko puta “Buvljaka”) oko 23 sata. Nocna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje granicnih formalnosti.

2. dan: Rastoke - Plitvice - Zagreb
Dozalak u selo Rastoke nadomak Slunja u ranim jutarnjim casovima. Rastoke je ljupko vodenicarsko naselje smešteno na mestu gde se voda Slunjcice uliva u reku Koranu. Cesto ga zovu „male Plitvice“. Slobodno vreme za kafu i dorucak.

Posle pauze, odlazak u nacionalni park “Plitvicka jezera”. Ovo je šumoviti planinski kraj u kojem se nalazi 16 jezera razlicite velicine, ispunjenih kristalnom modrozelenom vodom. Jezera su medusobno spojena kaskadama i slapovima. Jedna od osnovnih posebnosti parka cine sedrene barijere, nastale u razdoblju od desetak hiljada godina. Na Plitvickim jezerima nalazi se i izvor reke Korane, koja se napaja vodom iz jezera. Prirodna celina Plitvickih jezera proglašena je nacionalnim parkom Hrvatske još 1949. godine, a od 1979. se nalazi i na listi UNESCO  svetske prirodne baštine.

Fakultativni celodnevni boravak na Plitvicama uz poludnevnu turu (oko 4h) u pratnji lokalnog vodica, vožnju brodom po jezero i panoramsko razgledanje iz voza. U kasnim popodnevnim casovima nastavak vožnje ka Zagrebu i smeštaj u hostel Moving u centru grada. Nocenje.

3. dan: Zagreb – Krapinske Toplice - Beograd
Dorucak. Obilazak centra Zagreba uz pratnju lokalnog vodica: Kaptol-gornji grad, katedrala i najlepša balkanska tržnica u samom centru…Slobodno vreme.

Fakultativni odlazak u jedan od najlepših zatvorenih Spa kompleksa u bivšoj Jugoslaviji, Krapinske Toplice – Aquae Vivae, na samo 50 kilometara od Zagreba. Najveci bazen je kombinovano unutrašnje – spoljni bazen, na preko 500 m2. Temperatura vode je 34 º-35 º C. Ukupno ima 37 vodenih atrakcija (slapovi, gejziri, podvodne masaže) koje se naizmenicno ukljucuju u unutrašnjem delu, i još 25 takvih vodenih atrakcija u spoljnom delu. Posebna atrakcija je veliki vodeni tobogan s najvišom tackom na 5 m visine i dužinom staze od ukupno 50 m, kao i pravljenje velikih talasa svakog punog sata.
Povratak ka Zagrebu u kasnim popodnevnim casovima i nastavak puta ka Beogradu. Dolazak u Beograd oko 23 sata.

Nacin placanja:
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana,
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a,
- Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz modernim, visokopodnim turistickim autobusom sa audio-video opremom, klimom,
- 1 nocenje sa doruckom u hostelu Moving u centru Zagreba, u ½ i 1/3 sobama
- boravišnu taksu  za smeštaj u Zagrebu,
- Usluge vodica u svakom autobusu,
- Usluge lokalnog vodica u Zagrebu,
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

- Ulaznice za obilazak nacionalnog parka „Plitvicka jezera“ uz lokalnog vodica, vožnju brodom po jezeru i vožnju panoramskim voozm – 18 EUR za placanje unapred u agenciji / 20 EUR ako je placanje na licu mesta (deca do 7 g. besplatno, od 7 do 18 g. 10 EUR),
- Fakulatativni izlet do Krapinskih Toplica sa ukljucenom ulaznicom  – 15 EUR,
- Doplata za veceru u pansionu  – 10 EUR,
- Individualne troškove putnika.

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U slucaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program raden je na bazi 45 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.

Cenovnik br 1. od 15.06.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travelAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija