Tara Smeštaj Kaluđerske Bare 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 50 dinara ostvarujete popust od 28% za Smeštaj Vila Sunrise na Tari - Kaluđerske Bare!

Tara Smeštaj Kaluđerske Bare 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
37 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 30.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
VILA SUNRISE
TARA - KALUDJERSKE BARE

SPECIJALNI POPUST ZA OKTOBAR I NOVEMBAR 2016
CENA NOCENJA 1250 RSD
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 900 RSD PO OSOBI


Kaluderske Bare su zaselak, središte na planini Tari. Kao jedno od naseljenijih oblasti na planini   Kaluderske Bare predstavljaju turisticki centar planine Tare. Na Kaluderskim barama se nalaze hoteli: „Omorika, „Javor“, „Beli bor“ i brojni manju privatni apartmani.                                                                                                                                             

Kaluderske bare su udaljene od Bajine Bašte 16 kilometara. To je jugistocni deo Tare kao i najpoznatiji turisticki centar. Na krecnjackoj podlozi rastu prelepe šume crnog, belog bora, jele, smrce… Kaluderske bare su u turistickom smislu možda najlepši deo Tare i nalaze na nadmorskoj visini od 1059 m. Postoje uredene pešacke staze kao i staze za skijanje i sankanje.Pocetak organizovanijeg bavljenja turizmom na Tari upravo je i vezan za ovu lokaciju. Prvi je to poceo iguman manastira Race Zaharije Milekic koji je podigao prve smeštajne kapacitet na Tari zvani Stanovi u periodu izmedu dva svetska rata. Imali su 60 ležajeva u tri objekta (zidana vila na sprat, planinska kuca i stara kuca), a do njih se dolazilo vozom do železnicke stanice u Kremnima, a po goste koji su se najavili ljudi iz manastirskog letovališta su dolazili sa konjskom zapregom po njih. Ovaj put je trajao i do 2 h. Pored ovoga 1935. god. podignuto je oporavilište sa 16 soba koje je kasnije pretvoreno u hotel ‘’ Tara ‘’Danas se na Kaluderskim barama nalaze savremeni hoteli Omorika, Beli bor i Javor a pored njih nalaze se lepo uredeni privatni kapaciteti sa sobama razlicitih kategorija.
Vila "Sunrise" se nalazi u samom centru Kaluderskih Bara i planine Tare. Na samo 300 metara od hotela "Omorika" i 100 metara od restorana "Jeremicak". U neposrednoj blizini su i sportski tereni kao i staze za sankanje i skijanje.

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obici grad Mecavnik, Zlatibor, Bajina Bašta ili se leti okupati na Perucackom jezeru.

NACIN PLACANJA:
Gotovinski – uplata avansa od 30%od ukupne cene aranžmana po osobi prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja
Cekovima gradjana na cetiri rate uz uvecanje od 5%

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.

Cenovnik 01 od 19.09.2016
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija