Budimpešta Doček Nove 2017 Godine Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 20% za Putovanje - Budimpešta Doček Nove 2017.-te godine, autobusom, 2 nocenja sa doruckom u hotelu 3* !!!

Budimpešta Doček Nove 2017 Godine Popusti
Ponuda je uspela!
32 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Budimpešta Nova godina!!!!!
(2 nocenja sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
30.12.2016. - 02.01.2017
POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

Cena aranžmana – 99 eur
Cena aranžmana uz autentik kupon -  79 eur

doplata za 1/1 sobu 60  EURA / jednokrevetna soba na upit

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi. Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:

1. dan 30.12.2016. petak  BEOGRAD – NOVI SAD - BUDIMPEŠTA
Polazak u 20.00h iz Beograda  sa Velikog parkinga preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd, Blok 42 – ugao ulice Jurija Gagarina i Antifašisticke borbe).Iz Novog Sada polazak u 21.15h sa parking kod zeleznicke stanice-lokomotive.  Proveriti vreme polaska dva dana pre puta.Nocna  vožnja kroz Srbiju prema Madarskoj.

2. dan 31.12.2016. subota  BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela... Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom. U poslepodnevnim casovima /oko 14h/ smeštaj u hotel. Slobodno vreme.Individualni odlazak na DOCEK NOVE 2017. GODINE. Fakultatibvni transfer u grad u 21.h /povratak u 01.00h  u hotel. Nocenje  

3. dan 01.01.2017. nedelja  BUDIMPEŠTA- SENT ANDREJA -BUDIMPEŠTA
Dorucak. Mogucnost organizovanja fakultativnog izleta do Sent Andreje. Po dolasku obilazak Sent Andreje: Trg Vuka Karadžica, Požarevacka crkva, rodna kuca Jaše Ignjatovic, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. Slobodno dan za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom . Povratak u hotel.  Fakultativni odlazak na reprizu Nove Godine u madjarsku cardu na veceru i nacionalni program. Povratak u hotel .  Nocenje

4. dan 02.02.2017. ponedeljak BUDIMPEŠTA –TROPIKARIJUM - NOVI SAD-BEOGRAD    
Dorucak. Napustanje hotela .Transfer do grada . Mogucnost organizovanja fakultativnog izleta – tržni centar Campona i Tropikarijum,.gde se na zanimljiv nacin možete upoznati sa biljnim i životinjskim svetom tropskih predela . U 17.00h polazak za Srbiju. Vožnja kroz Madarsku i Srbiju  prema Beogradu. U ponocnim casovima dolazak u Novi Sad i Beograd. ( Kraj usluga )
KRAJ PROGRAMA

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /        
  mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u hotelu  3*  na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Budimpešte sa strucnim vodicem;
- usluge strucnog vodica,
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum osiguranje  345 din po osobi
- ostale  individualne troškove.

Popusti: CENA ARANZMANA ZA PUTNIKE SA SOPSTVENIM PREVOZOM SE UMANJUJE 10 EUR PO OSOBI

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Adiko banke  na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- krstarenje Dunavom 15 eur
- tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum  15 eur
- izlet do Sent Andreje    10 eur
- Fakultativna repriza vecere u cardi 01.01.2017 30 eur
- Transfer za Novu Godinu do grada I nazad 7 eur

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Neki od hotela sa kojima saradjujemo su Berlin, Romai,  Polush... Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.

HOTEL „NOE“ 3* Hotel Noe se nalazi u mirnom delu grada  /širi centar grada /u Budimpešti na Budimskoj strani na obali reke Dunav u zelenom okruženju. Struktura soba je 1/2. 1/2+1, , sobe su velike svetle , imaju TV, telefon, mini bar, kupatilo. Hotel ima svgoje sprtske terene: teniske terene, mali fudbalski teren, sauna. Dorucak: švedski sto.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.
 
Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.05, 13.09..2016..
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija