Istanbul Nova Godina 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 42% za Putovanje - Istanbul Nova Godina 2017. autobusom 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* !

Istanbul Nova Godina 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Istanbul Nova Godina 2017 !
(3 nocenja sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
30.12.2016. - 04.01.2017.

CENA ARANŽMANA: 169 eura
CENA uz autentik kupon: 95 eura


doplata za 1/1 sobu 60 EURA / jednokrevetna soba na upit
(placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Adiko banke na dan uplate)

Istanbul- najveci i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjace ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobracajni cvor, a ujedno i veoma zanimljiv turisticki centar.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN - 30.12. – Polazak za Istanbul iz Beograda u 16:00h sa  parkinga ispred OTC (Buvljak), Blok 42, Novi Beograd. Vožnja kroz Srbiju sa kracim usputnim zadržavanjima. Nocna vožnja kroz Bugarsku i Tursku.

2. DAN - 31.12.– Dolazak u Istanbul u podnevnim casovima. Smestaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti.  Nocenje.

3. DAN - 01.01.– Dorucak. Polazak na panaoramsko razgledanje grada. Nakon razgleda grada fakultativni obilazak Plave Dzamije (jedne od tri najvece i najlepše dzamije u islamskom svetu), Svete Sofije ( nekada najvece pravoslavne crkve na svetu, pa dzamije a sada muzeja stare skoro 1500 godina), Topkapi palate ( velelepne sultanske palate gde je zivela vecina turskih Sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje je sultan dobijao od svojih vazala i podanika) . Slobodno vreme. U vecernjim casovima fakultativni odlazak na Tursko vece (nezaboravan show sa plesacicama, folklornim ansamblima, bacacima nozeva i vecerom sa dva pica). Nocenje.

4. DAN - 02.01. – Dorucak. Fakultativni izlet: Krstarenje Bosforom (obilazak Istanbula sa vode gde cete videti najraskosnije vile, dvorce i letnjikovce najbogatijih ljudi kako u Turskoj . Nakon toga  slobodno vreme.  Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Nocenje

5. DAN -03.01..– Dorucak.Slobodan dana za individualne aktivnosti do polaska za Beograd.   Polazak  za Beograd u popodnevnim casovima. Nocna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti.

6.DAN -04.01.Dolazak u Beograd u podnevnim casovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u Istanbulu u strogom centru grada u hotelu  3* na bazi 3 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Istanbula sa strucnim vodicem;
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum osiguranje 575 din po osobi
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
- u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- Razgled Aja Sofije, Plave džamije, Topkapi palate /uracunate ulaznice/-  45 €
- Krstarenje Bosforom -20 €
- Tursko vece /vecera sa dva pica / i nacionalnim programom - 35 eur

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.

HOTEL”BUYUK PARIS” 3*** se nalazi u centru starog dela grada Istanbula, 5min peske do Kapali carsije. U hotelu je dostupan WI-FI, Sobe su 1/2I1/2+1 .Svaka soba poseduje klimu, TV  I zasebno kupatilo.U svom sastavu poseduje restoran nacionalne kuhinje I kafe bar.Dorucak –svedski sto.www.otelbuyukparis.com
Ili neki slican hotel iste kategorizacije.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.02, od 05.05.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija